perjantai 2. elokuuta 2013

Kuvapostaus; Nupun 1kk-kuvat ♥

 
Tässä nyt sitten vihdoin lupaamiani tuotoksia meidän koti"studiossa" otetuista 1kk-kuvista. Meillä oli tarkoitus käydä otattamassa Nupusta ihan parin viikon iässä ne vastasyntyneen kuvat ihan studiossa, mutta se nyt jäi. Yksinkertaisesti se unohtui siinä kaikessa hässäkässä kun opeteltiin elämään kolmistaan ja tutustuttiin vauvaan. Vaikka mikään valokuvaaja en itse ole, eikä käytössä ole mitään hifistely kameroita niin mielestäni saatiin ihan kivoja kuvia kotioloissa ja perus järkkärillä !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Tälläiset kotikuvaukset on tarkoitus järkätä joka kuukausi, eli myös blogiin tulee vastaava postaus kerran kuukaudessa !
 
Mitäs mieltä ootte kuvista ? Malli oli ainakin maailman kaunein ! Kuvaajassa tosin on paljon toivomisen varaa...
 
 
Essi
 
 
 
 
 
 


19 kommenttia:

 1. Ihan superihania kuvia! Itse harrastan valokuvausta aktiivisesti ja haluaisin alkaa ottaa vauvakuvia, vain ne vauvat puuttuvat vielä. Pitää alkaa kehittelemään ajatusta pidemmälle... :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihania kuvia! <3 Kyllä näitä kelpaa katella!

  VastaaPoista
 3. Siis aivan tajuttoman hyviä ja IHANIA kuvia :) Ja luulen, et noin pienestä saa paremmin kuvia kotona tutussa ympäristössä, kun jossain studiossa! Loistava kuvaaja oot kyllä, mutta kyllä tuo kuvattava vie voiton kaikesta, kun on niiiiiin söpö :) Mä kun näin Nupussa livenä sillon niin paljon Nikoa, mutta kyllä varsinkin noissa "silmät auki-kuvissa" on niin paljon mammaa, että huh huijaa ;) <3 Kunhan saatte nimiäiset vieteltyä, niin tarttee kyllä taas nähdä, ettei kaveri liikaa pääse kasvamaan :D t: Roosa

  VastaaPoista
 4. Minusta tuo toka vika kuva on ihan paras!kuinihana!:D Kivoja kuvia, täytyy alkaa suunnittelemaan tätä itsekin.:))

  VastaaPoista
 5. Voi ihania kuvia suloisesta nupusta! ♥ Itekkin otan jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä (Kun B syntyi just eka päivä ;) Banjaminista kuvan sen pupun kanssa :)

  VastaaPoista
 6. Todella onnistuneita ja ihania kuvia! Osoittaa että turha maksaa kallista hintaa kun homma hoituu kotonakin näin hyvin :)

  VastaaPoista
 7. Todella ihania ja hyviä kuvia! <3

  VastaaPoista
 8. Miten pieni ihminen voikaan olla noin sulonen!! :) <3

  VastaaPoista
 9. Voi miten kauniita kuvia! :) <3 Ylhäältä laskettuna 9. kuva on ihan ykkössuosikki!

  VastaaPoista
 10. Ihania ja onnistuneita kuvia! Mullakin on poikani syntymästä asti, nyt jo 11kk ajan (ää, mihin aika on mennyt!!) ollut tapana ottaa koka kuukausi tuollaiset."viralliset" kuukausikuvat, ajatuksena että nytkun hän täyttää vuoden, teetämme kuvakirjan hänen ensimmäisestä vuodesta. Toki kirjaan sisältyy paljon muitakin kun ns. Studiokuvia. Ymmärrät varmaan mitä tarkoitan;) mutta nyt pojan ollessa jo isompi ja oikeastaan jo n.7kk jälkeen kuvien ottaminen on ollut todellinen haaste ja harmittaa kun ei tule enään niin onnistuneita kuvia kuin ensimmäisinä kuukausina, kun poitsuhan nyt ei luonnollisesti enää paikallaan pysy.
  Innolla odotan teidän kuukausi kuvauksien tuotoksia:)

  VastaaPoista
 11. Voi eiiiii, Musti on yli-ihana <3 Pusuja mustille <3 t. Ässä

  VastaaPoista
 12. Nää kuvat on tosi hyviä ja ihania, Nuppunen on niin söpöläinen pupunsa kanssa<3 Näistä jostain vois vaikka teettää canvastaulun!!!<3 terkuin mummi

  VastaaPoista
 13. Voi ihania kuvia! Mistä tuo suloinen pupu on ostettu? :)

  VastaaPoista
 14. Miten ihania kuvia! Hän on ylisöpö :)

  VastaaPoista
 15. Aivan mahtavia kuvia! Itse kävin just kuvaamassa kaverin vauvaa- pienistä saa vaan jotenkin niin taian omaisia ja herkkiä kuvia ja mun mielestä on tärkeetä ikuistaa oman rakkaan kehitys ja kasvu :) (itselläni ei oo lapsia mutta oon harrastanu tätä samaa mun kissojen kans eeh heh......)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3