torstai 22. elokuuta 2013

Viime viikon neuvolakuulumiset

 
Mitähän mä teen vielä hereillä ? No fiksailen blogin banneria ja kirjoitan viime viikon neuvolakuulumisia... Isimies ja neiti vetää sikeitä jo kolmatta tuntia...pian neljättä ! Fiksuinta olis olla itekkin jo hyvää vauhtia nukkumassa, mutta ei. Asiat tärkeysjärjestykseen, blogi ennen unta, vai miten se meni ?
 
Mitäs muuten tykkäätte uudesta bannerista ? Mä en ite vielä oikein tiedä kelpuutanko sen pidemmäksi aikaa vai en. Saa nähdä tottuuko silmä tuohon vai pitääkö tehdä uusi. Pakko se oli kuitenkin muokata kun vanhassa komeili vielä pallomaha ja nykyään sen tilalla on tuo ihana pieni neiti nöpö.
 

 No mutta nyt sitten ihan pikaisesti nuo viime viikon neuvolakuulumiset, pahoittelut että (tämäkin) postaus jäi roikkumaan. Eli Milan ensimmäinen neuvolalääkäri oli viime torstaina ja tämä kai lasketaan 2kk-neuvolaksi myös kun neidillä oli ikää tuolloin 7vko1pv ? Kaikki meillä oli hyvin, mallillaan niin kuin pitääkin. Kasvaminen mua toki jännitti paljonkin ennen käyntiä kun edellisestä punnituksesta ja mittauksesta oli kulunut jo kuukausi. Neuvolakorttiin saatiin uusia lukuja taas, suluissa edelliset !
 
Päivä - 15.8.13 (16.7.13)
Paino - 4930g (3905g)
Pituus - 56,6cm (53cm)
Pipo - 39,2cm (37,5cm)
 
Muistin virkistykseksi syntymämitat, 3595g, 51cm ja pipo 36cm. Mila kasvaa siis nätisti omalla käyrällään, ja rintamaito riittää loistavasti. Kirjoittaisin myös mitä lääkäri neidistä korttiin mainitsi, mutta ikävä kyllä en saa käsialasta MITÄÄN selvää ! Ärsyttävää kun ei itsekkään tiedä mitä tuossa lukee. Miksi muuten lääkäreillä on lähestulkoon aina niin epäselvä käsiala että resepteistä, saikkutodistuksista ja muista saa aina arvailla mitä siinä lukee ?
 
Mulla oli samalla käynnillä myös jälkitarkastus joka vähän jännitti myös. Alakertaan kuitenkin tuli melkoisesti vaurioita synnytyksessä. Hyvin kuitenkin oli paikat palautuneet, epparin haava ja repeämä hienosti parantuneet. Huh helpotusta ! Nyt saatiin sitten lupa alkaa pikkuhiljaa urheilemaan, mutta kuulema rauhassa pitää ensimmäiset kuukaudet kuitenkin ottaa kohdun laskeuma riskin vuoksi. Syksyn mittaan rupeaa sitten tippumaan myös näitä urheilu- ja ruokavalio-postauksia. ;)
 
Mutta nyt tää mama painuu unille !
 
Sweet Dreams !
 
 

 


16 kommenttia:

 1. Mullakaan ei ole pienintäkään hajua, mitä terkkari kirjoitti Linan neuvolakorttiin viime kerralla.. Miksi pitää kirjottaa niin sillä "omalla käsialalla", ettei kukaan muu siitä mitään selkoa saa? Hmph!

  Teidän neiti on kyllä suloinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei mitään hajua, eikös se ois kuitenkin tarkoitus nimenomaan noissa neuvolakorteissa että niin vanhemmat kuin muut lastahoitavat terkat/lääkärit sais niistä kirjoitelmista selvää ? :D

   Kiitos Veera <3

   Poista
 2. Mielestäni toi banneri on ihan super hieno :)

  VastaaPoista
 3. hieno banneri pidä se! :) ja ihana Mila<3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuo banneri! ♥ Älä vaihda sitä miksikään muuksi, nyt iha täydellinen! (:

  -Eeni

  VastaaPoista
 5. jjuu, meilläki nvlalääkäri kirjotti todella epäselvästi, en tiiä yhtään mitä siin lukee -.- ihana Mila! :) ♥

  VastaaPoista
 6. Ihan täydellinen banneri! <3

  VastaaPoista
 7. Ihana banneri! Ja suloinen tyttö sai kauniin nimen :) mistä olet hommannut kakun päällä olevat vaal.pun.kengät? Etsin itse epätoivoisesti koristetta kakun päälle pojan ristiäisiin.

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että banneri kelpaa ! :)) ja Mila kiittää ! Tilattiin kakku tutulta, ja ne kuului kakkuun eli tuo kakun tekijä oli taiteillut myös kengät :) kannattaa kysyä jostain konditoriosta jos tekisivät koristeen tilaustyönä ? ..jos siis ei jo valmiina löydy :)

   Poista
 8. Todella ihana, suloinen ja hempeä banneri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria, ehkä sen voi sitten pitää vähän pidemmän aikaa :))

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3