maanantai 26. elokuuta 2013

Mila 2kk

 
 
 
Mä en voi uskoa kuinka tää aika menee pikavauhdilla eteenpäin. Meidän pieni on jo 2kuukautta ! Se että vauva-aika menee hujauksessa ohi, on varmasti totta. Mila oli vasta ihan vähän aikaa sitten sellainen reppana vastasyntynyt joka vain kakkasi, nukkui ja söi. Nykyään valvotaan usein päivällä enemmän kuin nukutaan, seurustellaan, höpötellään, naureskellaan, jumppaillaan ja ulkoillaan. Ihanaa kun toinen kasvaa ja on enemmän ja enemmän seurallinen, toisaalta kuitenkin myös niin haikeaa... Äidin pieni, kasvaa ja kasvaa, kohta jo iso tyttö !


 
 
 
 
 
 
 
 
P.s. Jos ette ole vielä huomanneet niin olen lisännyt yläpalkkiin sivuihin Milalle ihan oman välilehden jonne lisään joka kuukausi "virallisen" kuukausi kuvan ja neidin neuvolamitat. Käykää kurkkimassa !
 
 

10 kommenttia:

 1. Onnea Milalle 2kk täyttymisestä!! <3

  Meillä tulee perjantaina jo 4kk täyteen.. Mihin tää aika menee?! Tosin vanhin täyttää lokakuussa 1o VUOTTA ja oon nyt kuukauden verran miettiny, että miten se voi vanheta, kun mä en ite ole päivääkään vanhentunu :D
  Aika menee lasten kanssa liian nopeaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mila kiittää <3

   Niinpä ! Muistan vielä kun luin teidänkin pienokaisen saapumisesta ! supervauhdilla kyllä nykyään mennään, ja haikeetahan se on kun aika kuluu niin nopeaa.. hahah niin lapsethan ne vanhenee, ei aikuiset ollenkaan :D

   Poista
 2. Onnea Pikku Milalle. <3 Meillä tulee kohta jo 8kk, ja mä en kestä! Vastahan se syntyi.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mila kiittää <3 apua Nea jo niin iso !!! eli tää fiilis vissiin toistuu joka kuukauden kohdalla "vastahan se syntyi" saa itselleen todeta varmaan vielä silloinkin kun neiti täyttää 5v :D

   Poista
  2. Teidän tyttö on samanniminen kun meidän :)

   T. Äippä ja Mila Maria 3 kk

   Poista
  3. Hei hauskaa että meidän likalla on myös kaima :)) ja vielä noin saman ikäinen !!

   Poista
 3. Mistä ootte hankkinu tuon teidän mekon mikä Milalla oli päällä nimenantojuhlassa? On meinaan hieno! Ton tyyppisestä itekkin pidän ja ehkä ihan teettämällä ainakin saa..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.nextdirect.com/fi/en/shopping/girls/newborn-girls/14/3?pid=790789&curr=eur&lang=en&country=fi&curr=EUR&returnurl=%2fshop%2fgatt2%2f12%2fgatt2%2f6%2fcat%2f418%2f0%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dbst%26curr%3dEUR%26country%3dfi%26lang%3den&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bNewborn%20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bUnisex%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bDresses << tuolta noin ! ja voin vaan suositella, mekko oli ihana ja ei mikään öky kallis :) ilman toimituskuluja tuli paketti DHL:n toimittamana kotiovelle !

   Poista
 4. heippa!

  Nyt on aivan pakko kommentoida, jo jonkin aikaa seurannut täällä "kulisseissa" sinun mahan kasvua ja nyt pienen Milan kuulumisia. :) Sattumalta keväällä löysin blogisi kun itsekkin odotin suurin piirtein samoilla päivillä ja oli mukava lueskella miten siellä menee ja "vertailla" omiin kuulumisiin ja mahan kasvuun. Taidettiinpa sitten olla samoihin aikohin laitoksellakin, ainakin luulen että vilaukselta tutun näköisen mamman näin ja isukin. :) Halusin vain tulla hihkaisemaan että mukavaa että olet jaksanut ja kerinnyt päivittämään blogiasi ja kuulumisia tänne vieläkin vaikka päivät varmasti ovatkin hulinaa ja touhua täynnä! On ollut mukavaa lukea mitä sinne päin kuuluu ja siellä kehitytään, tuntuu että ihan tutun kuulumisia seuraisi, thih. :) ! Hatun nosto siis sinne mamalle tästä blogista ja toivottavasti jatkat blogin pitämistä jatkossakin, täällä ollaan jääty ihan koukkuun.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ! Ihanaa kun kävit kommentoimassa ! Mukava kuulla että oot viihtynyt seuraamassa jo hyvän tovin :) JA ETTÄ OLLAAN LAITOKSELLAKIN OLTU SAMAAN AIKAAN !!! Hauskaa :)) Kyllähän se on niin että vähemmälle tää bloggailu väkisin tuon naperon kanssa on jäänyt, mutta toisaalta nyt kun rutiinit ja rytmit alkaa löytymään niin ehkä taas paremmin myös jää aikaa päivitellä kuulumisia.. Kaikkea hyvää sinne myös vauva-arkeen ja toivottavasti viihdyt matkassa mukana <3 Ihanaa syksyä !

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3