maanantai 5. elokuuta 2013

Missä on se pieni vastasyntynyt ?

Ihanaa mutta samalla niin kauhean haikeaa ! Nuppu kasvaa ja kehittyy joka päivä kovaa vauhtia. Se pieni reppana vastasyntynyt, joka vain kakkasi, nukkui ja söi on kadonnut tästä talosta. Meidän neiti on kasvanut ja kehittynyt jo ihan hurjasti ja keskiviikkona ikää tulee vasta 6viikkoa.
 
Nykyään meillä seurustellaan eli valvotaan paljon päivällä, ihmetellään maailmaa ja kummastellaan kaikkia uusia juttuja. Nuppu hymyilee ja on selkeesti melko iloinen tyyppi, joka kerta kun ihana hymy välähtää on äiti ja isi ihan pähkinöinä.

 
 
 
Syntymästä asti pieni on jumpannut niskoja ahkerasti mutta nyt viimeisen viikon aikana on päätä kannateltu jo mallikkaasti pidempiä aikoja putkeen ! Reenaus on siis alkanut kantaa hedelmää. ;)
 
 
 
 
Tänään mä tähän kasvuun ja kehitykseen havahduin kunnolla, sillä neiti kääntyi ekaa kertaa selältään masulleen ! Ja useamman kerran ! Apua meidän neiti ei oo enää pikkuruisen pieni.
 
 
 
Essi

10 kommenttia:

 1. Voi miten nopeasti ne kasvaa <3 ihanan ilmeikäs baby teillä!
  Annika
  www.annikanianka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Voee kun toinen on jo iso! <3 mutta silti niiiin pieni vielä! Meillä käännyttiin selältä vatsalleen vasta muistaakseni 4-5kk iässä.. : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiiiin ! miten se voi jo olla <3 vastahan se syntyi !! ...6viikkoa sitten :D no juu mutta se on niin kliseisen yksilöllistä millon vauvat tekee ekaa kertaa mitäkin :D

   Poista
 3. meilläkin ollaan jo useqmman kerran kääntyilty selältä masulleen ja masulta selälleen :) eka kerta taisi juurikin tapahtua siinä 6 vkon tienoilla :)

  ihanan suloinen tyttö tiellä kyllä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin eli ei olla edes mitenkään erikoisen aikasessa :D Kiitos Heidi <3

   Poista
 4. voih, ihana vauva :) mulla on kova vauvakuume. tuntuu ettei vain elämäntilanne anna vielä ihan myötä vauvan tulolle. mua kiinnostaisi, että olitko koulussa tai töissä kun tulit raskaaksi ja miten raskaus vaikutti opiskelu/työkuvioihin? Jos olet jo koulut käynyt niin mikä olet ammatiltasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ei meilläkään todella ollut ihan otollinen aika, sillä jäin työttömäksi juuri kuukausi ennen kui raskaustesti näytti plussaa :D ja koulukin mulla on vielä kesken, merkonomin paperit on vuotta vaille valmiit :) mutta niin kaikki vaan järjestyi ja nyt ollaan tosi onnellinen perhe <3 kunhan vaan raaskitaan pieni laittaa edes osapäiväisesti hoitoon niin mä palaan koulunpenkille tekemään opinnot loppuun :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta <3 onnellisuus ja rakkaus on tärkeintä elämässä. siinä mielessä olen päättänyt toteuttaa vauvaunelmani sillon kun sydän niin sanoo, eikä siinä saa esteenä olla ura tai opiskelu. Saman ikäinen olen kuin sinä. Kaikkea hyvää teille! :)

   Poista
 5. Samaa mäkin mietin missä mun pieni vastasyntynyt vauva (poika täytti just 1v ja 4kk) , ei sitä voi uskoo kuinka aika lentää siivillä. Meilläkin käännyttiin selältä vatsalleen 4kk iässä :-) ihana pieni tyttö teillä! iskee itelle taas vauvakuume kun näitä kuvia kattelee :D
  -laura

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3