keskiviikko 28. elokuuta 2013

Muumivaipat tykkää blogistasi !

 
Postauksen otsikko on kopioitu suoraan mailista jonka sain jo pari viikkoa ennen Milan syntymää. Delipap Oy joka valmistaa suomalaisia Muumivaippoja oli halukas blogiyhteistyöhön kanssani ! Kuinka mahtavaa ! Meille tarjottiin mahdollisuus päästä testailemaan heidän valmistamia kotimaisia vauvanhoito- ja muita hyödyllisiä tuotteita. Pian synnytyksen jälkeen sainkin Postista hakea jäätävän paketin joka sisälsi niin Muumivaippoja, Vuokkosia kuin Helmi-hygieniatuotteita. Olin aivan innoissani !

"Muumivaippa on suomalaisen tuotekehityksen tulos: vaippa, joka pitää lapsesi ihon kuivana ja terveenä ja täyttää tiukat pohjoismaiset ympäristökriteerit. Muumivaipat valmistaa suomalainen perheyritys Delipap Oy Suomen ainoassa kertakäyttöisiä lastenvaippoja valmistavassa tehtaassa." - www.muumivaipat.fi

Kotimaisuus ja ympäristöystävällisyys ovat asioita joita arvostan itse monia tuotteita ostaessani, niin myös tässä. On hienoa että meiltä Suomesta löytyy myös oma kotimainen vaihtoehto muiden ulkomaalaisten suurten vaippavalmistajien rinnalla.
 
"Muumivaipan tuotekehityksessä on tärkeimpinä ominaisuuksina pidetty lapsen turvallisuutta, terveyttä ja tyytyväisyyttä. Muumivaippa on valmistettu kaikkein pehmeimmistä, turvallisimmista ja vähiten herkistymistä aiheuttavista raaka-aineista. Pintamateriaali päästää nesteen nopeasti lävitseen, muttei enää takaisin pintaan. Imumassa imee kosteuden ja lukitsee sen paakkuuntumatta sisäänsä." - www.muumivaipat.fi

 
 Nyt kun Neiti on kasvanut ollaan meilläkin päästy kokeilemaan ensimmäisiä kertoja Muumi Mini - teippivaippoja. Vaippa on ihan mainio päiväaikaan meillä ja ei aiheuta minkäänlaisia vaippaihottumia, eli on hyvinkin hellävarainen. Mutta yöaikaan meillä tahtoo kakat falskata lahkeesta usein yli, joten liekkö meidän neiti niin rimpula etteivät vaan istu ihan täydellisesti meille, ainakaan vielä. Suuri plussa meidän mittapuulla on se että vaipat ovat kehitetty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa. Materiaaleista tykkään myös kovasti, sillä vaipat ovat ihanan pehmoisia verraten useisiin muihin merkkeihin. Mikäs sen parempi kuin pehmeä vaippa pientä pehmoista pyllyä vasten !

Paketissa oli myöskin Helmi Baby-sarjaan kuuluvia monikäyttöisiä suoja-alustoja sekä liivinsuojia. Erityisesti noihin suoja-alustoihin ihastuin täysin, niin helppo pakata hoitolaukkuun mukaan mahdollisia vaipanvaihtosessioita varten ! Äitinikin taivasteli tuota hienoa keksintöä ja kirosi miksei noita ole keksitty jo siihen aikaan kun minä ja pikkuveljeni ollaan oltu pieniä. Mutta ihan tosi, ne on todella kätsyjä. SUOSITTELEN !!!

Paketin ehdottomiin feivöretteihin kuului myös Helmi-hygieniatuotesarjan kosteuspyyhkeet. Niitä voi käyttää koko perhe ja vauvan pyllyn lisäksi niillä voi pyyhkiä neidin vaikka nenästä varpaisiin. Ei tarvitse monia eri tuotteita vaan nuo hellävaraiset pyyhkeet käyvät käsille, intiimialueille sekä kasvoille. Näitä meille tullaan varmasti ostamaan jatkossakin !

Ja kuinka ihanaa, kaiken lisäksi äitiä oli muistettu myös, nimittäin pakettiin oli pakattu Vuokkosten erimallisia siteitä. Nämä tulivat tarpeeseen heti synnytyksen jälkeen sillä jälkivuotoahan kesti reilu 4viikkoa. Aikaisemmin en ollutkaan näitä kokeillut, ja käyttökokemus oli erittäin positiivinen. Vuokkosten siteet olivat ihanan pehmoisia ja imukykyisiä !


www.muumivaipat.fi

Muumivaipoilta löytyy omat Facebook-sivut, jonne pääset TÄSTÄ ! Kannattaa ehdottomasti käydä tykkäämässä, sivuihin panostetaan jatkuvasti sekä sivuilla on usein huippu hauskoja kisoja joihin osallistuminen kannattaa !

Huomenna on luvassa hauska päivä, ensinnäkin A. tää mamma täyttää 23vee alle tunnin päästä !!! ja B. mennään Milan kanssa ensimmäisille lastenvaatekutsuille katselemaan ihania POMPdeLUXin vaatteita ! Jee, maltan tuskin odottaa. Eli äkkiä nukkumaan !Kauniita unia ! ♥
Postaus toteutettu yhdessä Muumivaippojen kanssa.
 
 


6 kommenttia:

 1. Hei, mahtavaa synttäripäivää sulle! Olis kiva saada lukea postaus myös noista POMPdeLUX-kutsuista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mimmu :) juu kutsuista tulee tän illan postauksessa ;)

   Poista
 2. Musta muumivaipat ois todella kivoja, kun ovat suht edullisia, kotimaisia jne. Mutta valitettavasti me saatiin muumivaipoista aivan kamala vaippaihottuma, joka ei meinannut millään lähteä pois :(( Ja aika varmasti voin sanoa et johtu juuri nuista vaipoista, heti ku alotettiin käyttämään niin silloin meni reppanalla pylly punaiseksi :( Eli meille ei valitettavasti sopineet.
  Mutta itsekin rakastan noita hoitoalustoja! Ihan mahtava keksintö ja todella käteviä :)
  Niin ja vuokkosten siteistä olen tykännyt itsekin. Sinä sentään olet selvinnyt 4 viikolla jälkivuodon kanssa, mulla kesti jälkivuoto reilu 7 viikkoa, vasta pari pv ennen jälkitarkastusta loppui... Tosin se oli melko niukkaa laitokselta saakka mut rasittavaa silti ku nuin kauan kesti :D
  Nuita pitäis testata nuita kosteuspyyhkeitä, kuulostavat hyviltä :)

  ja onneksi olkoon synttäreiden johdosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei harmi kun teillä on peppu reagoinut noin :/ Ouh.. ja kuulostaa ikävältä tuo jälkivuoto ! mullakin tosin parin viikon tauon jälkeen tuli vielä viikon verran vuotoa josta lääkäri sanoi että on "hormoonivuotoa" jota tulee imettävillä äideillä.. hmm..never heard ?? Suosittelen kyllä noita kosteuspyyhkeitä, kannattaa kokeilla !

   Kiitos :))

   Poista
 3. Hauskaa synttäriä!:)

  Voi ei, oltas tänään nähty sielä kutsuilla mutta me ei päästä tulemaan kun ei ole autoa :( Voihan kökkö, ois ollut tosi kiva nähdä!!!! <3 Hypiskelkäähän minunkin puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia :)

   Juu niin Laura kertoikin että teidän piti tulla mutta ette päässeet :/ Harmi tosiaan ! mutta mehän voitas Lauran ja tyttöjen kanssa joku päivä tässä lähiaikoina repästä ja tulla käymään siellä teillä päin ! Olis huippua nähdä teitä <3

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3