sunnuntai 11. elokuuta 2013

THE Nimiäismekko

 
Täydellinen. Ihana. Kaunis. Suloinen. Nimiäismekko.
 
 

 KIITOS ! Monista mekko-vinkeistä, mutta erityiskiitos Nicalle jonka vinkin ansiosta meillä on nyt täydellinen mekko ensi lauantaiksi. Juuri sellainen mistä olin vain haaveillut, tarpeeksi juhlava ja just mun/meidän makuun. Se on niin kaunis, ja oottakaahan kun näette sen vielä meidän pikkuneidin päällä ! ♥ Mekko kävisi loistavasti myös pienelle morsiusneidolle, sillä kokoja on 86cm asti.  Aikamoinen kermakakku jossa on ihania yksityiskohtia, rinnuksen kukat ja takana vielä timanttinapit ! Tilattiin myös samaa sarjaa oleva panta, joka on meille vielä turhan suuri. Saa nähdä osaako tää mämmikoura fixata sen väliaikaisesti sopivaksi vai pitääkö vielä lähteä metsästämään sopivaa pantaa lauantaiksi...

Mun on aivan pakko hehkuttaa vähän putiikkia mistä nämä hankittiin, eli englantilaisesta verkkokaupasta nimeltään Next. Oon todella tyytyväinen saamaamme palveluun ja sen nopeuteen, tilattiin mekko ja panta tiistaina 9 aikaan illalla ja paketti saapui DHL:n kuljettamana jo perjantai aamupäivällä ! Lisäksi tää kaikki tapahtui ilman postikuluja. Wautsi. Ihastuin lähtemättömästi Nextin lastenvaatevalikoimaan ja varmasti tullaan Nupulle jatkossakin ostamaan vaatteita sieltä. Ja mikä parasta, hinnatkin ovat kohdillaan eli edullisia !


Voi vitsit mä oon tyytyväinen nyt Nupun mekkoon ! Vielä kun äitikin onnistuisi löytämään itselleen yhtä kivan koltun niin avot ! ;)


Essi


 

31 kommenttia:

  1. Mä meinasin kans eka samaa mekkoa mutta päädyttiin suvun kastemekko. :) nimiäisiin ihan täydellinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä olis myös päädytty perintömekkoon jos oltaisiin ristiäiset päätetty pitää :) Mutta juu, oon samaa mieltä nimiäisiin ihan täys 10 <3

      Poista
  2. TÄYDELLINEN MEKKO ! ♥ :)

    VastaaPoista
  3. Jee, ihana! :) Meillä kans nimiäisiä vietetään ens la ja ei oo vielä löydetty vauvalle, eikä vanhemmillekkaan juhla-asuja... :D kiire tulee........

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, me matti myöhäset :D mä löysin onneks tänään itelleni mekon, enää Nikolle pitää puku löytää niin koko perhe pääsee juhlimaan vaatteet päällä ;)

      Poista
  4. Ihana mekko! <3 Nextillä on todella ihania vauvanvaatteita :) Oon ostellut kans ihan liian suuria pantoja pienentääkseni niitä muutamalla ompeleella, arkikäytössä tietty hieman eri, mutta varmasti onnistut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö <3 ja juu hurahdin ihan täysin niihin vaatteisiin ! meillä vaan kaapit pursuaa Nupun vaatteita jo joten täytyy vähän oottaa että neiti kasvaa niin voi hyvällä omalla tunnolla tilailla sieltä isompia kokoja :)

      Poista
  5. miten tuo tilaus ja maksu tapahtuu tuossa? maksetaanko tilaus verkkopankin kautta etukäteen vai tuleeko lasku? Tuleeko paketti kotiovelle asti vai postiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pankkikortilla tai Visa Electron käy, eli verkkopankin kautta tilausta tehdessä :) Paketti tulee kotiovelle DHL:n toimittamana... tosi helppoo ja nopeeta !

      Poista
  6. I-ha-na! täytyykin mennä katsastaa tuo Next...

    VastaaPoista
  7. Meillä oli sama mekko ja mä sain pannan fiksattua sopivaksi :) Nextin syys- ja talvivalikoima on ihan huikee <3 Huomenna lähtee supertilaus sinne päin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, mäkin sain sen siististi fixattua sopivan kokoiseksi :) Äläpä !! tekis mieli käyttää koko pieni omaisuus niihin ihanuuksiin <3

      Poista
  8. Aivan ihana mekko! Juuri sopiva pienelle prinsessalle :)

    VastaaPoista
  9. Onpas ihana mekko. Itse päädyin eBayn ihmeelliseen maailmaan, kun ei muualta löytynyt sopivaa. Vähän tuon tyylinen oli itselläkin etsinnässä, sieltä onneksi löytyi heti omaan makuuni sopiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai se on munkin tutustuttava tähän eBayhin joku päivä kun sieltä tuntuu saavan ihan kaikkea :D Kiva että sinnekkin on mieleinen mekko löytynyt :)

      Poista
  10. Go dhl! Oon töissä siellä :) ja kaunis mekko kauniille rinsessalle <3

    VastaaPoista
  11. Oi miten ihana mekko :) oliko koot paikkaansa pitäviä? onkohan koko 62 2kk vauvalle sopiva?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä,muaki kiinnostais tietää minkä kokoisena kannattas tilata 1,5kuukauden ikäiselle?ü

      Poista
    2. Meidän neiti oli hippusen reilu viikon vajaa 2kk kun nimiäiset pidettiin, 62cm oli hyvä kun jalat pysyi mekon alla kokonaan :) ja Mila on melko siro ja mekko ei ollut yhtään LIIAN iso.

      Poista
  12. Vau! Aikamoinen löytö, nimiäismekko oli musta tosi hankala löytää (jos ei halunnu perinteistä kastemekkoa). Ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä aivan ihana <3 niin ei mistään kaupoista ois ollu toivoakaan löytää ns. tarpeeks juhlavaa mekkoa, tää olit löytö !

      Poista
  13. Moi! Olisitko halunnut vuokrata tai myydä mekkoa, tarvitsisin pian., ja nyt niitä ei ole myynnissä tuolla verkkokaupassa tällä hetkellä, tai en ainakaan löydä. Ja on niin hyytävän kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ! Ikävä kyllä mekossa on pari puklutahraa, ja en ole vielä käyttänyt pesulassa kun en uskalla pesettää. Ja mekolla noin muutenkin on niiiiin valtava tunnearvo meille että myydä ei kyllä raaskita :/

      Todella harmi että mekot ovat loppu juuri nyt. Mutta käyhän katsomassa Kappahlissa, siellä oli samantyylinen mekko ainakin kesällä myynnissä. Toivottavasti teille löytyy sopiva. <3

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3