torstai 26. syyskuuta 2013

Body Camp; Fit Mom - paketti

 
 Suunnitelmiin tuli muutos, projekti pistetään kunnolla käyntii jo 15.10 kun Body Campin vastasynnyttäneille äideille suunniteltu Fit Mom - treenijakso starttaa. Huippu juttu päästä treenaamaan ammattilaisten avustuksella ja saada kunnon ruokavalio kehiin. Motivaatio kohosi tämän yhteistyön myötä taivaisiin !
 
Treenijakso alkaa siis 15.10.13, eli reilun kahden viikon päästä. Paketti on tosiaan suunniteltu vastasynnyttäneille ja treenaus- sekä ruokavalio-ohjeissa on otettu huomioon myös mahdollinen imetys. Mikä jutusta tekee vielä ainutlaatuisempaa on se, että elokuussa esikoisensa synnyttänyt fitness-urheilija Mari Valosaari (o.s. Kasvi) lähtee reenaamaan ryhmän mukana !
 
 

Klikkaa kuvaa ja pääset tutustumaan tarkemmin FIT MOM -pakettiin Body Campin sivuille.
Mukaan mahtuu vielä, joten älä aikaile vaan lähde rohkeasti mukaan antamaan kiloille kyytiä ! 
 
 


Yhteistyössä

 
 
 
 
 

P.s. Illalla vielä juttua tän päivän mammatreffeistä ja ihanista vieraista ! 

14 kommenttia:

 1. Oiii Mari on huippu tyyppi, tsemppiä!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että Mari on, antaa niin energisen ja aurinkoisen kuvan itsestään ! Kiitos, sitä tarvitaan :)

   Poista
 2. Huippu juttu ! Mielenkiinnolla jään seuraamaan edistymistäsi ! Paljon tsemppiä :)

  VastaaPoista
 3. Kiva seurailla sun kuntoilu-projektia ja kehitystä! :) Muuten sellaista kysyisin, että oletko tehnyt erikseen postausta Milan nimestä tai kertonut missään nimen tarinaa? Olen kyllä lukenut vanhoja postauksia paljonkin, mutta nyt kun yritin etsiä niin en tuollaista löytänyt. Olisi kiva lukea tarina kaikkien noiden (hienojen) nimien takaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että innokkaita seurailijoita löytyy, antaa lisää motivaatiota entisestään ! :) Juu hei hyvä että muistutit, on pitänyt tuo postaus toteuttaa ajat sitten, kappas vaan kun on jäänyt taas unholaan.. sitä on nimitäin kyselty aiemminkin ! Mutta pistän to do - listalle ja toteutan sen ensi viikolla joten pysy kuulolla :)

   Poista
 4. Vautsi ! Arvostan kyllä kun jaksat pienen vauvan kanssa ryhtyä moiseen ! Peukkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja täällä sen kun nousee motivaatio kun on niin ihania tsemppareita täällä blogin lukioissa :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Huippua ! Siellä sitten Facebook ryhmässä päästään yhdessä jakamaan onnistumisia ! Siellä nähdään :)

   Poista
 6. Eli tää kaikki valmennus tapahtuu netin kautta? Pienellä paikkakunnalla asuvalle tää ois loistava, kun ei paljon mahdollisuuksia ammattilaisiin ole! Ja vielä pieni vauva rajoittaa matkustamasta eripaikkakunnille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nettivalmennuksena tapahtuu :) Todellakin, olisi kyllä hyvä vaihtoehto sinne ! Suosittelen lähtemään messiin, onnistumisen mahikset on paljon suuremmat kun on vertaistukea ja ammattilaisia apuna !

   Poista
 7. Tiedätkö yhtää onko tämä sellainen ohjelma, johon on mahdollista osallistua myöhemminkin...vai alkaako tää vaan sen yhen kerran tuolloin 15.10.
  -Heidi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän aloittavaan ryhmään ei pääse mukaan enää myöhemmin, mutta jos tämä ensimmäinen lähtee onnistuneesti käyntiin niin uskon että ryhmiä tulee mahdollisesti lisää :) kannattaa pitää Body Campin sivuja ja FB-sivuja silmällä !

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3