maanantai 30. syyskuuta 2013

OMO - Lika on hyväksi !

 
Nyt on aika meidän blogin historian toisen yhteistyöpostauksen, Blogiringin kautta. Lähdettiin mukaan hassunhauskaan OMO:n Lika on hyväksi - kampanjaan. Samaisella teemalla OMO:lla on tällä hetkellä meneillään myös sormivärikiertue.
 
 
Eilen vietettiin sunnuntaita näissä merkeissä koko perheen voimin, oli ihan huippua ! Mila nautti ihan selvästi ja ihmetyksen määrä oli valtaisa. Kuvat kertovat kuitenkin enemmän kuin tuhat sanaa, joten tässä meidän sotkemishetket linssin kautta ! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Raskausaikana meillä oli mielessä idea, että halutaan ikuistaa pienen neidin tassujen jäljet muistoksi tavalla tai toisella. Joten tässä päästiin myös tuo suunnitelma toteuttamaan, nämä tassut pääsevät vauvakirjaan sekä kummeille ja isovanhemmille askarrellaan ehkä jonkinlaiset kortit näistä. Onnistuneita käsiä ei saatu, sillä Milalla menee nyrkit jatkuvasti suuhun ja muutenkin ovat vielä nyrkissä koko ajan. Kyllä me vähän kokeiltiin, mutta melko huonolla menestyksellä. Suunnitelmissa on vielä saada vähän eri värityksellä jalan- ja kädenjäljet kehyksiin makkariin/tulevaan Milan omaan huoneeseen.
 
Tälläistä taidetta tullaan varmasti harrastamaan tässä huushollissa jatkossakin, meillä oli todella mukavaa ! Maltan tuskin odottaa kun Mila kasvaa ja sen kanssa pääsee tekemään kaikkea vastaavaa kivaa.
 
Verskin valtakunta ja More Memories taiteilivat viime viikolla, sekä nyt meidän kanssa samaan aikaan Materialistimutsi, joten käykäähän kurkkimassa heidänkin suloisen sotkuiset taiteilut !
 
 
Yhteistyössä OMO
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


40 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä touhua ! Mila on niin suloinen, teillä on kaunis perhe :)

  VastaaPoista
 2. Tää on pelkkää mainostamista vaan tää blogi. Mikään ei ole aitoa, kaikki on yli-ihanaa ja jonkun maksamia mielipiteitä. Alkaa riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos nämä muutamat yhteistyöt häiritsee sinua noin kovasti, niin suosittelen etsimään muuta luettavaa :) Ikävä homma jos olet tuota mieltä, tälläistä meidän elämä on. Toivottavasti oma elämäsi on sitten ei niin ihanaa ja aitoa...

   Poista
  2. Siis aivan järkyttävää miten joku voi olla noin negatiivinen blogin lukija. Sinähän et voi todellakaan tietää miten ihanaa Essin ja hänen perheensä elämä on ja mielestäni tämä blogi ei todellaakaan ole mitenkään yli-ihanasti kirjoitettu tai maksettuja mainoksia täynnä!!!!Toivottavasti ei enään tarvitse lukea näitä negatiivisia kommentejasi täällä, sillä itse seuraan päivittäin tätä blogia ja mulle alkaa riittää nää tän anonyymin kommentit!!!!

   Poista
  3. Voin kertoo et ätä on eri anonyymi kuin edellisessä :D meinaan mä kirjoitin muutaman kommentin sinne, mutta en tätä :D enkä siis kaikkia niitä edellisiäkään, mutta pari :D että kai moni muukin joka on tykännyt tätä ennen lukea, on huomannut saman.. Maksetut mielipiteet :)

   Poista
  4. Vai maksetut mielipiteet, aika paksua tekstiä, sanon minä:( Mutta jokaisellahan on sananvapaus ja voi ladella ihan mitä huvittaa!!!Kannattaiskohan katsoa vähän sinne omaan peiliin miltä se oma elämä näyttää:)

   Poista
  5. Harmillista että näitä kommentteja nyt satelee joka postaukseen teiltä anoilta, mielipide on jo tullut selväksi. Tässäkään postauksessa ei ole kyllä yhtäkään "maksettua mielipidettä" tietääkseni. Hauskoille jutuille luotte negatiivisen fiiliksen.. Vaikka sanoin että nää kommentit ei mee mun ihon alle niin kyllä harmittaa kun vaivaa nähtiin kuvien eteen ja me vietettiin niin kiva päivä tän kampanjan tiimoilta.. osan lukijoista täytyy tulla väkisin aukomaan päätään.. ja jos meidän jutut ei tosiaan miellytä enää niin eiköhän niitä muita blogeja ole netti pullollaan :)

   Poista
  6. Niin ja se piti sanoa että onneksi teitä "mun/meidän puolustajiakin" löytyy <3 Kiitos, lämmittää mieltä että valta osa lukijoista ei ole ottanut nokkiinsa näistä yhteistyö jutuista, sillä onhan tää nykypäivää ja suurimmassa osassa blogeista on jos jonkin näköistä yhteistyötä ja mainosta.. mielestäni meillä kuitenkin hyvin hillitysti !

   Poista
 3. Kauniita kuvia, tollaset perhehetket on parasta kun puuhataan jotain yhdessä :) älä Essi ota itseesi tuollaisista anonyymi kommenteista, minusta tää blogi nimenomaan on AITO isolla A:lla ! Minä tykkään !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä, just eilen kun puuhailtiin sanoin Nikolle että otetaan tavaksi puuhailla kotonakin kolmistaan aina jotain aktiviteettiä.. etenkin kun neiti tuosta kasvaa :)

   Juu en ota, ei tuollaisilla kommenteilla mun ihon alle päästä ;) jos ei tykkää mun tavasta kirjoittaa niin sille ei voi sitten mitään.. tulevaisuudessakaan en tule kieltäytymään yhteistöistä joita itse pidän hyvänä ja kivana ! Noi kommentit menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, etenkin kun ne tulee anonyymiltä !!

   Poista
 4. Taitaa joitakuita suututtaa, kun eivät ole itse keksineet käyttää yhteistyökumppaneita joista voisi hyötyä, hieno idea Essi. Hyötyyhän lukijakin sinun yhteistyökumppanuudestasi, erilaisten kampanjoiden ja kilpailujen muodossa. Blogiahan ei kenenkään ole pakko lukea, usein vain uteliaisuus vie voiton. Ja on se vaan jännä kuinka toisen hyvä olo on toisen paha olo...kateutta on monenlaista. Onnea ja iloa, monen monta kiloa.
  * Famu *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä se ei ole kateteutta, jos asiasta mainitsee. Nimittäin oon lukenut Essin blogia raskausajata asti ja aina olen kovasti pitänyt tästä blogista, siksi kommentoin, kun harmittaa mihin suuntaan tää on alkanut menemään. Ja moni muukin varmaan siksi kommentoi :(

   Poista
  2. Jos Essi haluaa tehdä yhteistyötä eri tahojen kanssa bloginsa kanssa ei sen luulisi olevan keneltäkään tämän blogin lukilta pois, päinvastoin:) Vähän positiivisuutta kehiin, kiitos:)

   Poista
  3. Näin se taitaa ikävä kyllä olla. :/ ja ihmetyttää kyllä suuresti se että miten joitain ärsyttää niin kovin, sillä blogiyhteistyöt ovat nykypäivänä enemmän sääntö kuin poikkeus. Kai nää kommentit sitten on vain tän homman varjopuolia kun blogin lukijamäärät kasvaa.

   Blogi on paljon muutakin kuin pelkkiä yhteistyöpostauksia, joten toivon että kaikille lukijoille löytyy edelleen jotain. JA toivon että tämä poru näistä yhteistyöpostauksista alkaisi pikku hiljaa olla täss', sillä sen voin sanoa että ne eivät lopu näiden muutamien kommenttien takia, aion tehdä niitä jatkossakin. :)

   Poista
  4. Niin eli taaskaan ei saa sanoa muuta kuin niitä ah-ihanaa kommentteja :)

   Poista
  5. Toki saa kritiikkiä antaa, mutta en ymmärrä miksi asiasta pitää jäädä jauhamaan kun asia on tullut jo selväksi :) no jos se antaa jollekkin jotain, niin antaa mennä vaan..

   Poista
 5. Mikä ihme näitä ihmisiä vaivaa ?? taitavat olla jotain tutun tuttuja kateellisia ihmisiä joilla ei omassa elämässä mene kovin hyvin... Jos noin kovasti ärsyttää niin miksi pitää edes vaivautua kommentoimaan ! HUHHUH ! Essi jatka samaan malliin, sulla on ihana blogi jota seuraan päivittäin, ja mä olen myös sitä mieltä että oot ihanan positiivinen ja nimenomaan AITO ! Keep going girl ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi vaivautua, että tämä on ennen ollut ja on edelleenkin mahtava blogi, mutta itseä henkilökohtaisesti ärsyttää nää mainokset(tiedän että sopimuksiin kuuluu, että kirjoitetaan tiettyjä asioita, jotta saadaan yhteistyö). Edelleenkin tää on hyvä blogi, mutta musta on kurjaa, ettei saa mainita jos jostain ei pidä! Niinku nyt nää mainokset..

   Poista
  2. Kaikilla on omaan mielipiteeseensä oikeus, mutta tää nyt tuntuu lähteneen vähän käsistä :o Menee pikku hiljaa siihen pisteeseen etten jaksa välittää kun tuo mielipide on tullut jo selväksi useampaan otteeseen. Kiitos <3 Näin on tarkoitus tehdäkkin, toki lukijoiden mielipiteet ja toiveet otetaan huomioon mutta loppu peleissä teen tätä ja kirjoitan blogia tavalla joka tuntuu mulle omimmalta :)

   Poista
  3. Jep, mutta oli yhteistyö tai ei, nää on ihania kuvia ja teidän maalailu hetki näyttää tosi mukavalta :)

   Poista
 6. Ihana, ku teillä oli ihan oman väriset taideteokset! :') ihania pastellisävyjä! Sopii milalle täydellisesti. Pitäis varmaan kokeilla noita sormivärejä, näyttää hauskalta!!!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää mama sai pienen inspiksen :D Sitten kun Mila kasvaa saa ite päättää värit ja sekoitella miten sattuu.. Oli kyllä kivaa ja varmasti vielä hauskemaa sitten kun neiti on isompi ja pääsee itse kunnolla taiteilemaan ;) Suosittelen !

   Poista
  2. No nyt vielä ku voi toteuttaa omaaki näkemystä ni ihan kiva ;p pian on saateenkaarimaalaukset olkkarin seinällä ni siihen asti nautit pastelleista sydämes kyllyydestä! XD

   Poista
  3. Hahah äläpä muuta sano :D ja voihan sitä aina tarjota niitä pastelleja tulevaisuudessakin ;)

   Poista
  4. Niinpä!!;P ja jos on oikeen kettu ni kieltää ne kokonaan ni sit halutaan varmasti maalata niillä ja "heltyä" sitten kinumiselle hahaha :D keinot on äideilläkin!

   Poista
 7. Oon kirjottanut monta monta hyvääkin kommenttia tänne, ja kun yhden negatiivisen sanoo, niin suututaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä ole suuttunut, lähinnä vain ihmetyttää. Mutta asia on nyt käsitelty ja negatiivinen palaute otettu huomioon :) kärpäsestä taisi nyt tulla härkänen.

   Poista
 8. Tiiötkö, oon itekin ajatellut et pitäisi Viivin sormet ja varpaat ikuistaa jotenkin :) voisi siis itekin käydä sormivärejä hakemassa :)
  Myönnän minäkin, et vähälle aikaa on ehkä tullut nyt aika lailla näitä mainoksia täällä blogissasi ja varmasti se joitaki suututtaa. Mut ymmärrän sen että kun tekee yhteistyötä niin se sitten velvoittaaki jotain blogin puolella :) sitä en kiellä etteikö kuitenki kivempia oisi ne iha "tavalliset" postaukset :) mut toisaalta näistäki saa hyviä vinkkejä tuotteista, :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, ja nuo kun on vielä niin helppo pestä jaloista ja käsistä :) Mutta käsien kanssa pitää olla tarkkana ettei värit mene suuhun :D

   Niin, nuo yhteistyöpostaukset nyt vaan sattui tulemaan tälläsessä köntsässä, se ei kuitenkaan tarkoita sitä että näin olisi joka viikko :)

   Poista
 9. Kiinnitin heti huomiota, miten ihanat värit valitsitte sotkuun! <3 Suloista sotkua! <3

  Mua naurattaa noi ylemmät ano-kommentit, on se nyt kumma.. :D Blogiasi melko pitkään seuranneena voin kyllä sanoa että yhteistöitä sulta on alkanut tulemaan vasta nyt, eikä niitä vieläkään ole mitenkään "häiritsevästi", sehän on vaan mahtava juttu! Ja minkä sille voi jos kaikki noi yhteistyöt tuli nyt "yhessä köntissä"! Jatka samaan malliin mamma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo, mua ei oikein inspannu ne perus vihreet ja punaset. Piti saada vähä hempeempää <3

   No älä ! on se varmaan sitten aikamoinen shokki kun yhtäkkiä tulee pari yhteistyöpostausta peräkkäin. Nyt tulee kuitenkin taas piiiiitkä pätkä kun täällä on pelkkiä mun omia juttuja, mutta joillain on aika pienet murheet. Näin ois tarkotus, kiitos ihana kommentista <3

   Poista
 10. Ihanan näköistä touhuilua värien kanssa! :) mistä hankit nuo värit? Lähtikö helposti vedellä pois pikkusen jaloista ja käsistä? Me paineltiin kanssa meidän neidin jalan kuvia kun neiti oli kuukauden ikäinen ja väri ei meinannut lähteä millään jaloista vedellä vaikka piti olla kyseiseen hommaan sopivaa sormiväriä (ostin sinooperista). Olen lukenut blogiasi kesästä asti. Meillä oli alunperin sama laskettu aika ja meidän neiti syntyikin 13.6 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä noita värejä saa ihan normi marketeista, yhdessä paketissa nuo kaikki värit. Lähti todella helposti ihan pelkän veden kanssa niin iholta kuin vaatteistakin :)

   Kiva kuulla ! Teillä oli sitten hieman täsmällisempi tapaus kuin meidän Mila :) Silloin laskettuna ei ollut vielä pienintäkään merkkiä lähenevästä synnytyksestä.. Onnea sinne myös tuoreesta perheenjäsenestä <3

   Poista
 11. Minkä nimiset/merkkiset nuo sormivärit ovat? :)

  VastaaPoista
 12. Höh, onpa tylsiä kommentteja edellä. Vaikka taitaapa olla jokaisen bloggarin riesana tietynlaiset, negatiiviset tyypit, jos yhtään lohduttaa. :( Mun mielestä hauska postaus, mainosta tahi ei! Eikä yhtään haittaa nuokaan kuvat, joissa Niko on ilman paitaa :D Hah, sori, univajeen piikkiin menkööt tuo... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo ne vissiin kuuluu tähän hommaan ? jos pitää julkista blogia niin pitää vissiin hyväksyä sekin että kaikki kommentit ei oo niin kivoja :P hahaa kiitos ! eikä mitään hauskahan se on ettei kaikki kommentit oo niin totisia :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3