keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Kivoja päiviä

 
En oo varmaan ikinä ollut näin innoissani syksyn tulosta ! Suurin syy on tietenkin tuo pieni tirriäinen joka ilostuttaa nykyään joka päivää. Ja sitten on tuo toinen puolisko joka joka päivä yllättää mut olemalla niin ihana isi ja kumppani. Kolmas juttu on tää blogi, miten paljon tää antaa myös mun elämään ja avaa uusia mahdollisuuksia. Oon aivan intoa täynnä että halkean !


 
 
Tänään on ollut ihan huippu päivä, juurikin bloggaamiseen liittyvien asioiden johdosta. Pari aivan huippu yhteistyötä lyöty lukkoon, tätä ehdinkin jo aiemmin tänään hehkuttaa Facebookin puolella. Ensimmäisen yhteistyökumppanin linkin laitoin juuri sivupalkkiin, voíla ! Enempää en nyt kerro, asiasta huomenna lisää paremmalla ajalla, mutta voitte varmaan jo päätellä mihin tämä yhteistyö liittyy. ;)
 
Huomenna on kiva päivä myös, lähdetään heti aamusta Milan kanssa liikenteeseen. Lähdetään moikkailemaan kahta vähän isompaa "vauvaa" ja tämä äitikin saa niin harvinaista mammaseuraa. Nimittäin Lillaloven kanssa mennään moikkaamaan Kultakerttulia ! Iltapäivällä saadaan vielä itsekkin vieraita Porista. ♥
 
Aamulla on aikainen herätys, joten nyt on painuttava maate. Tässä nyt tälläiset pikapika kuulumiset ja päivän fiiliksiä !

 
Kauniita unia ! ♥
 
 


8 kommenttia:

 1. Mua on hiukan ruvennu häiritsemään blogisi yltiöpositiivisuus. Ihan kuin kaikki elämässäsi oisi vaalenapunaisten lasien läpi katselua.. Ei kenelläkään voi olla noin täydellinen elämä ja että ah, kaikki on ihanaa ja täydellistä päivästä toiseen. Ettekö koskaan ees Nikon kanssa kinastele, eikö koskaan vauva-arkesi ees pikkuisen väsytä? En tiedä, en tarkoita pahalla, mutta en jaksa uskoa et kenenkään elämä voi olla noin täydellistä ja ihanaa, jollaisen kuva sinä annat. Tottakai blogiinsa saa kirjoittaa miten haluaa, mutta joo, samapa tuo. Anteeksi negatiivissävyinen kommenttini, mutta on pitemmän aikaa jo tää pistänyt silmiin blogiasi lukiessa. Muuten kyllä pidän blogistasi ja musta tää oli ennen "realistisempi", tarkoitan siis että esim. raskausaikana puhuit myös mm. vaivoista ja tukalasta olosta jnejne. nyt tuntuu että kaikki on jotain ruusunpunaista satu-unta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki tälläiset kommentit ovat myös yhtä tervetulleita ! Ihan yhtälailla mulle saa antaa risuja kuin ruusujakin :) Ja usko tai älä tää sama juttu on pistänyt myös mun omaan silmään, mutta kirjoitusinspiraatio aina tahtoo iskeä silloin kun kaikki asiat tuntuu hyvältä ja ihanalta ! Jatkossa yritän myös muistaa kirjoitella niistä ei niin ihanistakin asioista elämässämme, jos näin voi sanoa.. Työnalla on esimerkiksi juuri postaus parisuhteen ja vauva-arjen yhdistämisen haasteista jne.. Ja ei se meidän arki tosiaan mistään pilvilinnoista ole tehty, mutta en voi kieltää etteikö meillä kuitenkin aika ihanasti menisi kokonaisuudessaan, ainakin vielä meillä kinastellaan melko vähän :)

   Mutta anyway, kiitos kommentista ! Hyvä muistutus myös siitä että ne "ei niin positiiviset" postaukset kiinnostavat myös !

   Poista
  2. pakko kommentoida että musta on kyllä ollut ihan piristävää lukea sun positiivisia postauksia! netti on ihan tarpeeksi täynnä "elämä on niin kurjaa ja masentavaa"-blogeja niin älä nyt ainakaan väkisin ala mitään negatiivisia kirjoituksia hahmotella :) !! ja varmaan kaikki ymmärtää että sunkin elämään mahtuu ajoittain jotain ei-niin-kivaakin vaikket niitä tänne heti ole kirjoittelemassakaan. no mutta, mukavaa syksyn jatkoa teille, etenkin milalle!

   Poista
  3. Kiitos Minna, kommentisi piristi <3 en tosiaan ala kaivamalla kaivamaan negatiivisiä asioita postauksiin, asioista valittaminen ei vaan ole mun juttu tai tyyli blogata. Sitä paitsi anonyymille voisin vielä sen verran sanoa että en mä keksisi päästäni että meidän arki ja elämä on niin ihanaa mitä kirjoitan, sillä suurimaksi osaksi se on ! Mila on melkoisen helppo vauva ollut tähän asti ja mä saan nauttia äitiydestä täysin rinnoin, samoin meidän parisuhde on kestänyt kivasti myös tämän pikkuvauva-ajan, kaikillahan ei niin ikävä kyllä ole :/

   Poista
  4. Mä en ainakaan pienen vauvan äitinä jaksa valittaa pienestä väsymyksestä, jota tietysti varmasti kaikilla äideillä on! Se vaan kummasti aina unohtuu kun tajuaa kuinka onnekas on kun on terve lapsi ja sen vuoksi kestää mitä tahansa! :) ja plussaa on kun kotoa löytyy vielä ihana ja ymmärtäväinen kumppani! :) ja kaikilla vaan ei esim pikku kinastelut edes jaksa jäädä mieleen, kun nekin kuitenkin on välillä osa arkea. Ei se vauva-arki ole niin raskasta, jos ei sitä itse tee sellaista! :) itelläni on 1vk ikäinen vauva ja joka yö tulee nukuttua aika hemmetin vähän, mutta se väsymys unohtuu heti kun tajuaa että minkä takia sitä on valvonut ja niin vähän aikaahan nuo on niin pikkuisia! <3 tuntuu että joskus ihmiset saa jotain mielihyvää siitä, että saa kuullla tai lukea että jollakin menee huonosti tai on raskasta jne.. Surullista.

   Poista
  5. Nimenomaan, meilläkin Mila on nyt ollut lauantaista asti nuhainen ja vähän kipeänä. Toki mua surettaa pienen puolesta kun on itkuisempi ja nukkuu huonommin, mutta en mä siitä osaa valittaa että valvottaa mua normaalia enemmän. Jotenkin sitä osaa vaan olla niin kiitollinen kun kaikki on mennyt niin hyvin pääosin. Ennemmin keskityn äitiydestä ja perheestä nauttimiseen kun jokaisesta pienestä asiasta valittamiseen kun suurin tunne tällä hetkellä elämässä on oikeasti se onnellisuus. <3 Onnea sinne tuoreesta pienokaisesta !

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin oli, ensi viikolla jo uudestaan <3 tästä pidetään kiinni !!

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3