tiistai 10. syyskuuta 2013

Vitalis - hetki hyvää oloa !


Vihdoin ja viimein ! Ensimmäinen yhteistyö Blogiringin kanssa, kyseessä on Hetki hyvää oloa - kampanja jossa pääsimme testailemaan Dr. Oetkerin ihania uusia Vitalis myslejä.
 
Eri makuja löytyi yllättävän paljon ! Vaihtoehtoja on yhteensä viittä erilaista, kolmea "herkuttelu"mysliä ja kahta terveellisempää 7-viljan mysliä. Oi kun aina olisi kaapissa noin montaa makua, ei ehtisi kyllästyä !


Meillä mysli kuuluu lähes jokapäiväiseen ruokavalioon. Niin helppo aamupala rahkan tai luonnon jogurtin kanssa, nopea välipala tai makoisa iltapala. Etenkin kun ollaan arkisin Milan kanssa kahdestaan rahka ja mysli kuuluu jokaiseen aamuun ja joskus tuo kombo ajaa myös lounaan roolin jos en ehdi väsätä itselleni mitään muuta syötävää.
 
Meidän lemppari maut löytyivät ylläriylläri noista "herkku"mysleistä, kaikki olivat tosi maukkaita mutta tuo Nut-Mix oli ylivoimaisesti paras ! Sitä ostetaan varmasti jatkossakin. Toki nuo 7-viljan myslit olisivat terveellisempi ja kevyempi vaihtoehto, etenkin kun miettii tätä mun projektia... Ehkä useammin kallistutaan siis kuitenkin niihin.


Yhteistyössä, Dr.Oetker
 
 12 kommenttia:

 1. Oh tulipa nälkä ! Ihanan näköisiä myslejä, täytyy testata. :)

  VastaaPoista
 2. oivoi näyttääpä hyvältä tuo sinun aamupalasi tuossa :) namnam!

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaa hyviltä nuo, mutta aika paljon on sokeria, saman verran kuin suklaavanukkaissa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on että monissa hyvän makuisissa jutuissa on ikävän paljon sokeria :) tosin noissa 7-viljan on huomattavasti vähemmän !

   Poista
 4. Mitä projektia? :D Tarviin projekti ystävän, kun nähdään niin haluun tietää tosta kaiken, sis siitä projektista! Joo ja oon anonyymin kanssa samaa mieltä siitä, että noissa on ihan liikaa sokeria, ollakseen terveellisiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma kuosiin-projekti ! Nyt syksyllä lisätään paljon liikuntaa ja syödään terveellisesti, imetyksen loputtua aletaan sit reenaa ihan tosissaan kun Nikon synttärilahja mulle oli että kustantaa mulle oikeen kunnon PT:n keväällä.. joten pitää nostaa kuntotasoa aika paljon nyt laiskottelun jälkeen :)

   Poista
 5. sä saat jopa myslin näyttämään hyvältä!:D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3