lauantai 14. syyskuuta 2013

Kuka voisi kellot seisauttaa ?

 
Päivät juoksee, vilisee ihan silmissä. Taas ollaan melkein jo sunnuntain puolella. Palautuuko ajantaju enää lapsen saannin jälkeen ?
 
Tää mama viettää nykyisin myös unettomia öitä, vaikka painuisin pehkuihin ennen 12 pyörin hereillä 2-3 asti ! Liian useina iltoina sitä jumittuu olkkariin koneelle tai katsomaan telkkaria, ja hupsista keikkaa kello on jo puoli 2 kun tajuaa mennä sänkyyn. Sitä vaan ei tajua kuinka nopeasti tunnit kuluu sen jälkeen kun Milan on saanut unille, siitä omasta ajasta illalla (yöllä) haluaa ottaa kaiken irti. Aamulla sitten nukuttaa ja väsyttää kun pitäisi olla pirteä ja touhuta nupun kanssa. Haluan rytmit takaisin ja energiat myös ! Tai toinen vaihtoehto olisi se että vuorokauteen lisättäisiin muutama extra tunti. Se kävisi vallan hyvin...
 
Mulla on jotenkin hassu fiilis myös välillä, pelkään etten "ehdi" kunnolla nauttia Milan vauva-ajasta. Vaikka meillä on ns. helppo lapsi ja kaikki on mennyt tähän asti paremmin kuin hyvin, tää häiritsee mua aika-ajoin tosi paljon. Pian meidän pieni on jo 3kk. Toisaalta olisin halunnut pitää sen tuhisevan vastasyntyneen kuvioissa vähän pidempään. Toisaalta kuitenkin on ihan super ihanaa kun toinen kasvaa, oppii uusia asioita ja on päivä päivältä seurallisempi ja eläväisempi. 
 
Mistä tällänen olo tulee ? Onko muilla ollut samoja fiiliksiä ?
 
 
 
 
Tää on ollut ihana viikonloppu, eilen oltiin treffeillä ja Mila oli hoidossa mummilassa ekaa kertaa illan. Tänään sain omaa aikaa ja kävin vähän kaupoilla. Huomennakin on vielä superpäivä ! Kutsuin tytöt meille brunssille, luvassa parasta seuraa ja ihania herkkuja. Ah tekee niin hyvää päästä juoruamaan ja näkemään noita tärkeitä pitkästä aikaa kunnolla. Nyt siis nukkumaan että huominen tulee nopeasti ! ♥
 
 
 
 
 
P.S. Viikonlopusta huomenna lisää mm. treffeistä, shoppailusta ja brunssista !


16 kommenttia:

 1. Ihan tuttua. Mä kauhistelin juuri noina ekoina kuukausina sitä ajankulua. Se meni niin nopeasti ettei kissaa ehtinyt sanoa :/ Mä kaipaan välillä todella paljon sitä aikaa, kun vauva viihtyi ihanasti tuhisten sylissä ja kaikki oli niin yksinkertaista ja helppoa <3 Mutta sitten taas toisaalta, nyt joka päivä opitaan jotain uutta ja ihmeellistä. Huomaan kuinka fiksu tuosta lapsesta on tullut, se oma persoonallisuus tulee esiin jajaja.. Vaikeita ajatuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se taitaa vähän olla että aina haikailee menneiden perään kun pitäisi osata nauttia siitä nykyhetkestä.. :D Lapsen kasvamisessa kun kaikissa kehitysvaiheissa on varmasti ne omat ihanat puolet <3 mutta nyt ymmärtää kyllä jo että miten niin monilla äideillä se vauvakuume saattaa tulla uudestaan jo hyvinkin nopeasti !

   Poista
 2. Taitaa vaivata vähän kaikkia äitejä. Mun vauva on vielä vastasyntynyt mutta silti jo huomaa, miten hirmunopeaa kaikki päivät vierähtää ja tuntuu, että kaikki menee "ohi". Joku päivä olin jo menettää hermot vieraileviin ihmisiin, koska koin menettäväni niinä päivinä kaikkein eniten sitä kallisarvoista aikaa :/ Ehkä tähän löytyy joku tasapaino, sitä ennen ne kellot vois seisauttaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun ei ole yksin näiden ajatuksien ja fiiliksien kanssa :) tää siis on vissiin ihan yleistä ! Niinpä, toivotaan että meille molemmille löytyy pian se balanssi ! Nautinnollisia hetkiä sinne ihanan uuden tulokkaan kanssa <3

   Poista
 3. Musta tuntui, että ekat 6kk meni nopeasti ja ikävä kyllä, sitä seuraavat 6kk vieläkin nopeammin! Nythän tuo poika ei enää millään mittapuulla ole vauva... Ihanaa kuitenkin huomata kuinka paljon kaikkea uutta ja ihmeellistä lapsi oppii joka päivä, että ei sitä pikkuvauva-aikaa oikein kaipaakaan enää. Toisaalta, ehkä sen haikaran voisi jossain vaiheessa kutsua visiitille uudestaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, älä pelottele :D Niin pianhan se varmaan on niin että kun neiti lähtee liikkeelle ja alkaa ns. oppimaan uusia juttuja nopeammin niin ei edes muista kaivata sitä tuhisevaa nyyttiä :)

   Poista
 4. Ihana Mila! Miten usein Mila herää syömään yöllä? Onko ihan rintaruokinnalla? Mites siun oma palautuminen, onko jäänyt vauvakiloja? :)
  Itse sain esikoiseni elokuun alussa joten muitten äitien pienet kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaihtelee vielä jonkin verran, 1-2 kertaa yöllä syödään. Aamulla köllitään 9-12 asti ja siinä saatetaan tankkailla pariinkin otteeseen vielä ennen kuin noustaan uuteen päivään :D

   Täysimetyksellä ollaan onneksi pärjätty tähän asti ja toivottavasti sinne 6kk asti näin sujuisi :)

   Palautunut oon ihan kivasti, raskauskilot lähti kuukaudessa, mutta ylimääräistä oli jo ennen raskautta joten nyt oon pikkuhiljaa alotellut projektia päästä taas hyvään kuntoon :))

   Onnea elokuisesta <3

   Poista
 5. Mitenkä nukutat/ saat nukkumaan Milan yöunille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milaa harvoin tarvitsee nukuttaa, yleensä nukahtaa syliin iltasyönnin jälkeen tai jos ei rauhoitu sylissä nukkumaan niin viedään neiti pinnikseen höpöttelemään itsensä uneen ! Välillä on toki känkkäränkkä kylässä iltaisin jolloin joutuu sylissä hyssyttelemään uneen, mutta aika helpolla Mila saa unen päästä kiinni iltaisin :)

   Poista
 6. Tuttu tunne, että illalla oma aika venähtää ja aamulla väsyttää, kun pitäisi pirteänä touhuta vauvan kanssa! Ja hirveän huono omatunto sitten siitä, että on väsynyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo huono omatunto on niin tuttua ! ja vaikka meillä köllitäänkin aika pitkään joskus jopa 12 asti niin jos itsekkin sinne asti torkkuu niin tulee huono omatunto siitä ettei ole noussut aikaisemmin ylös hoitamaan kotihommia :D

   Poista
 7. Ooi, sama juttu täällä! Tuntuu että päivät ja viikot kuluu ihan hirveetä vauhtia ja tyttö kasvaa "liian nopeasti". Ja myös toi unirytmi.. täällä aikalailla sama juttu senkin kanssa. :D nyt kun pikkuinen alkaa nukkua paremmin ja pidempiä aikoja ja nukkumaan käy aijemmin, itse jään usein koneelle/tv ääreen ja sitten aamulla/aamuyöllä väsyttää hirmusesti. Toivottavasti saadaan hyvät unirytmit takaisin! :)
  llifeoflove.blogspot.fi/?m=0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun en oo ainoa :D toivoa vaan voi että nää mammat sais unirytmit kuntoon ennen kun vauvat niitä rupee taas muuttamaan ! ;)

   Poista
 8. Joko haaveilette toisesta vauvasta vai saavatko sisarukset vielä odottaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki se kaukaisena haaveena siintää, mutta suunnitelmissa on tässä välissä tehdä vielä vähän muita juttuja ennen kuin pikku-kakkonen saa luvan tulla :) mä käyn koulun loppuun ja oon ainakin hetken töissä.. saa nähdä mihin rakoon sitä sitten aletaan taas odottamaan haikaran vierailua uudelleen !

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3