sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Instaweek #38

 
 
 
 
 
 
 
 
Seuraa Instagramissa, @essimmaria !
 
 
 
 
 
 
P.S. Huomenna jännä päivä, 3KK neuvola ! Apua, saadaan myös pari piikkiä, huomenna siis neuvolakuulumisia. + Mahtava määrä kommentteja edelliseen postaukseen, huomenissa tulen vastailemaan !
 
 
 


11 kommenttia:

 1. Mila on niin suloinen lapsi ! vähemmästäkin iskee itselle vauvakuume <3 ja hei milloinkas on tulossa sun treeni/urheilupostauksia ? niitä odotellaan kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen se Mila on <3 ihan pikimiten, ajattelin että tänään voisin vähän aloitella tuota projektin aloitus postausta :) joten tällä viikolla lupaan juttua mun projektista !

   Poista
 2. Laitoin seurantaan! Piti tehdä se jo viimeviikolla, mutta puhelin ei ollut käden ulottuvilla, joten se vähän jäi, nyt muistin taas :D

  VastaaPoista
 3. Vielä helppo ottaa salille mukaan kun pysyy paikoillaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se ! Sit kun neiti ottaa jalat alleen niin turha toivo :D

   Poista
 4. Missä salilla käyt? Miltä tuntui eka treeni? Miten Milan kanssa onnistui?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me käydään Nikon työpaikan salilla, sinne on helppo lähtee koko porukalla.. yleisellä salilla ei puhettakaan :D saa nähä nyt sitten kun projekti lähtee ihan kunnolla käyntiin imetyksen jälkeen että mille salille sitä jäsenyyden ottaisi ? Milan kanssa onnistui kyllä hienosti, neiti makoili lattialla, tutkaili ympäristöä ja ihmetteli uusia ääniä.. otti pikku tirsatkin niin sai äiti ja isi reenata rauhassa.. Ekat reenit tuntui kyllä raskaalta, on huonommassa kunnossa mitä aluksi ajatteli. Lisää kerron pian ihan erillisessä postauksessa ! pysy siis kuulolla ;)

   Poista
 5. Mistä tuo ihana kylpypyyhe? :) meillä myös nyrkit hakeutuu suuhun niinkuin teillä tuossa yhdessä kuvassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. H&M:ltä, mun mielestä niitä on edelleen myynnissä, myös vaaleanpunaisena :) hahaah, meillä noi nyrkit on ihan ykkösjuttu ollu jo pari viikkoa, menee jo tutinkin edelle ;)

   Poista
  2. Sama meidän tytöllä se on alkanu maistaa kaikkea mikä suun ohi menee :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3