perjantai 30. elokuuta 2013

Maman syntymäpäivä ja POMPin kutsut

 
Eilen tosiaan tuli tällä mamalla plakkariin 23vuotta. Huh kun tuntuu vanhalta, ikäkriisiä jo rupeaa pukkaamaan ! No ei kai sentään. Päivä oli ihan huippu ! Nukuttiin pitkään Milan kanssa ja vietettiin kiireetön aamu- ja iltapäivä. Sitten pitikin jo lähteä liikenteeseen, luvassa oli meidän ja mun ekat lastenvaatekutsut. Kutsuja ennen meidän piti käydä vielä BabyStylessä vaihtamassa meidän leikkimatto, tästä kuitenkin lisää toisella kertaa.
 
 

 
Kutsut järjesti ihana Laura joka on vanha tuttuni jo vuosien takaa, mutta nyt kun meillä molemmilla on pienet tyttäret ollaan alettu pitää enemmän yhteyttä. Kieltämättä vähän jännitti mennä kutsuille kun ketään muita kutsuttuja en tuntenut, mutta turhaan, hyvinhän se meni. Nyt toivoisin entistä enemmän että kaveripiirini kuuluisi useampi lapsellinen, olisi ihanaa päästä itse järjestämään vastaavat kutsut !
 
Kyseessä olivat siis POMPdeLUXin kotikutsut, ja vaatteita oli saapunut esittelmään suloista Kultahippu-blogia kirjoittava Evelina. Raskausaikana jo ihastelin netissä POMPin vaatteita ja kyllä pienesti (no aika suuresti kyllä...) harmittaa että heillä ei ole vielä meidän kokoisia vaatteita. Toisaalta hyvä juttu, sillä tämän syksyn mallisto on aivan ihana, jos meidän neiti olisi jo isompi olisin ollut pulassa ! Noihin vaatteisiin kun voisi törsätä huomaamatta pienen omaisuuden, on ne niin suloisia. ♥
 
 
Jotain tuli kuitenkin hankittua Milalle jo varastoon. Ensi kesäksi ja syksyksi oli pakko laittaa tilaukseen ihanan pehmoinen fleece ! Uskaltauduin sen tilaamaan sillä Lauran pian vuoden täyttävällä Mimosa tyttärellä on edellisestä mallistosta vastaava fliissi käytössään tällä hetkellä. Varmasti siis menee myös meillä ensi keväänä/kesänä/syksynä, 80cm on sen verran hyvän kokoinen että menee pitkään.

 
 
Kutsuilta kun lähdettiin kotiin, vähän jännityksellä odotin mitä kotona odottaa. Tiesin kyllä että kukkia ainakin on hommattu syntymäpäivän kunniaksi, mutta olisko luvassa muutakin ? Niko oli tehnyt mun ehdotonta herkkua, savulohipastaa, ostanut ruusun ja käynyt konditoriasta hakemassa synttärikakkua. Kaiken kruunasi kun sain kuulla että synttärilahjaksi saan imetyksen loputtua reenata personal trainerin avustuksella ! OON IHAN INNOISSANI ! KEVÄT TULE JO ! ♥ Ei vaan kyllä tässä nautitaan nyt täysin rinnoin ensin Milan ensimmäisestä vuodesta kuitenkin ! Mutta kuinka siistiä !!!
 
 
Päivä oli todella onnistunut. Kaksi viimeisintä syntymäpäivää ovat olleet ylivoimaisesti parhaimmat ikinä ! Johtuen puhtaasti tuosta maailman kultaisimmasta toisesta puoliskosta. Tää syntymäpäivä oli kuitenkin ihan erityinen, sillä se oli ensimmäinen syntymäpäivä ÄITINÄ ! ♥
 
 
 


16 kommenttia:

  1. Onnea synttäreiden johdosta!

    Minä tilasin meidän E:lle kesän mallistosta fleecen, se on kyllä aivan ihana! Meillä fleece on 86cm ja vähän reilu hihoista 1v4kk neidille (hihat voi onneksi kääriä). Sovituskuvia fleecestä löytyy blogistani.

    Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !

      Mä rakastuin siihen fleecen pehmeyteen, ihanaa kun löytäis itelleenkin jostain niin pehmosen fliissin <3 pitääpä tulla kurkkimaan ! Meille tilattiin 80cm :)

      Poista
  2. Kivalta kuulostaa!:)

    Ja hei oikeesti... mistä sä oot ton sun miehes löytäny?!?!?! :D Onks tollasii miehiä ees olemassa? Meillä päin saa kitistä ja vinkua jos meinaa edes kukkia saada!:D Haha no ei ihan mutta melkein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhii, en tiiä ! Sitä mä oon itekkin usein pohtinut, aika kovaa on kyllä onni potkassut kun on noin huomaavaisen miehen löytänyt ! <3 mut ei meilläkään kukkia tuu arkisin, pelkästään juhlapäivinä :)

      Poista
  3. ja se piti viel sanoo että sulla on IHANA TUKKA! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pöh pöh, harvoina hyvinä tukkapäivinä se on ihan kiva ! Mut kiiiiiiitos <3

      Poista
  4. Myöhäistä synttäriä! Ajattelin ihan samaa kun mitä Mia jo kommentoikin, aivan ihana tukka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos kiitos ! hiukset on ihan kivat silloin kun ne sille päälle sattuu ;)eli aika harvoin....

      Poista
  5. Ootko sä vasta 23?!?!? Apua :D Oon koko ajan ajatellut vanhemmaksi (mutta siis ei pidä ottaa pahalla, oon itse 31 enkä ainakaan itse koe itseäni kovin vanhaksi) (paitsi ehkä vähän just nyt :)

    Paljon onnea synttäripäivänä!

    www.aurinkoisiaaamuja.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo VASTA 23 :DD apua kuinka vanhaksi mua oot luullu ? :D ei vaan.. No ei sitä pidä sunkaan iässä vielä kokea itteään vanhaksi, pidä toi asenne ! :))

      Kiitos Pirita :)

      Poista
  6. hyvää synttäriä näin myöhässä! :-)<3

    VastaaPoista
  7. Kiitos ihana että tulitte käymään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai <3 ilo oli meidän puolella. Ens viikolla taas nähdään, jee !

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3