tiistai 6. elokuuta 2013

Mistä mekko Nupulle nimiäisiin ?

 
 
HELP HELP HELP ! Tiedän, oon taas Matti Myöhäinen, mutta mistä löydän ihanan 56cm mekon Nupulle nimiäisiin ? Oon kolunnut lähes kaikki nettiputiikit mitä on tullut mieleen. Hirveän vähän on tullut vastaan juuri sen tyyppisiä mekkoja mitä mulla olisi hakusessa, ja jos mekko on ollut mun mieleen niin koot alkavat jostain 74cm tai isommasta. Mistä te muut mamat ootte löytäneet pienillenne söpöjä mekkoja ? Ja jos kyseessä on ollut nettikauppa niin pitäisi olla myös nopeet toimitukset sillä meidän juhlat tosiaan on jo puolentoista viikon päästä.....
 
Toinen mitä oon metsästänyt, kukkapanta ? Mistä niitä saa ? kivoja söpöjä sellasia ?
 
 
 
Essi
 
 

23 kommenttia:

  1. meil oli name itin mekko, semmoinen söpö vaaleanpunainen, ihan siis semmonen vaalea :) name itillä on yleensä kivoja mekkoja muutenkin.

    VastaaPoista
  2. Käykääpäs palokan cittarin jesper & juniorista kattomassa noita molempia juttuja jos ette oo vielä käynyt :) -heidi

    VastaaPoista
  3. Ostin meidän Sofille mekon ja pannan täältä http://www.lastenshopare.com/tuotteet.html?id=57/ enään ei oo myynnissä se mikä meillä oli, mutta tuolla on jonkin verran jotain valikoimaa ja tosi hienoja pantoja. Muistaakseni tuli aika nopeasti..

    VastaaPoista
  4. Palokan jesper ja junior on hyvä, mutta meidän tytön kaikki juhlaisammat mekot on benettonilta, myöskin se kastejuhlassa ollut mekko :)

    VastaaPoista
  5. Samoilla linjoilla; ostin Name it:n mekon (tilasin Lekmeriltä, tuli nopeasti, harmi vaan että sieltä tarttuu aina muutakin kivaa ostoskoriin) ja juhlavan hiuspannan Jesper&Juniorista :) Onnea etsintöihin! :)

    VastaaPoista
  6. Moikka, meidän neitokainen sai juuri nimensä tässä mekossa
    http://www.nextdirect.com/fi/en/shopping/girls/newborn-girls/13/3?pid=790789&curr=eur&lang=en&country=fi&curr=EUR&returnurl=%2fshop%2fgatt2%2f12%2fgatt2%2f6%2fcat%2f418%2f0%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dbst%26curr%3dEUR%26country%3dfi%26lang%3den&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bNewborn%20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bUnisex%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bDresses

    Mekko tuli muutamassa päivässä tilauksesta DHL:n tuomana kotiovelle, ilman postikuluja:) Eikä ollut muutenkaan kallis! Suosittelen tuota nettikauppaa lastenvaateostoksiin muutenkin:)

    VastaaPoista
  7. Lindex tai kapphall myi todella kaunista valkoista aika klassista pitkää mekkoa. Voin linkittää sen vielä tänään jos nettikaupasta löytyy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei löytynyt netistä.. käy pyörähtämässä noissa jos ehdit :)

      Poista
  8. Henkkamaukasta saa perussöpöjä pantoja! :)

    -Riikki

    VastaaPoista
  9. KappAhl:n Newbie-mallistossa on aina ollut tosi ihania mekkoja, meidän neidin miltei kaikki juhlamekot on aina ostettu sieltä :)

    VastaaPoista
  10. Kato babypanda.fi :)

    VastaaPoista
  11. Suosittelen kanssa tuota http://www.lastenshopare.com/ (: Tuli kirjepaketissa postiluukusta muistaakseni parissa päivässä.

    VastaaPoista
  12. Meidän tytön ristiäispannan ostin ninjasta.
    -J

    VastaaPoista
  13. nextillä on ihania mekkoja (muistaa vaan valita suomen puolen nettisivuilla) ja toimitus on ilmaista ja tuotteet kannetaan kolmessa arkipäivässä kotiovellesi.

    VastaaPoista
  14. Newbien vaatteet on söpöjä (Kappahl) ja kukkapantoja on ollut ainakin H&M:llä valkoisena, pinkkinä ja turkoosina (sellaisia pehmeitä pantoja).

    VastaaPoista
  15. Tikkunekku.fi löytyy ihania kastepantoja. Eivätkä ole hinnalla pilattuja!:)

    VastaaPoista
  16. Kiitos ihan mielettömästi kaikille kommenteista ja vinkeistä <3 teidän avulla meille taisi nyt löytyä se THE MEKKO ! Enemmän paljastan kun mekko saapuu, peukut pystyyn että ehtii juhliin ;)

    VastaaPoista
  17. Meillä saattais myös olle Benettonin valkoinen ihana mekko ja kukkapanta, jollet halua uusia :)

    VastaaPoista
  18. Joo, tytölle olisi NIIN helppo keksiä päälle laitettavaa nimiäisiin - mekkoja on vaikka millä mitalla kaikkia söpöjä, mutta..

    Auttakaa, mitä POJALLE päälle nimenantojuhlaan??? Haluaisin jotain söpöä ja mukavaa. En todellakaan mitään mini-ihmisen pukua tai mitään ahdistavaa.. Onko kenelläkään mitään söpöjä ideoita?

    Tosin, poika ei vielä ole syntynyt, että ehkä tässä ehtii vielä pohtia :) Ideat vaan olisi kovin tervetulleita!!

    Kiitos, jos jollain on antaa vinkkiä!

    Voi vinkata myös tuolla mun oman blogin puolella, www.aurinkoisiaaamuja.blogspot.com

    VastaaPoista
  19. amazon.com löytyy ihan super söpöjä pantoja ja mekkoja pienille:) tilaaminen helppoa ja toimitus tosi nopeaa! Itse tilasin sitterin kyseisestä paikasta, tein tilauksen keskiviikkona ja paketti tuli jo seuraavan viikon maanantaina kotiovelle asti. Suosittelen:)

    VastaaPoista
  20. Usko tai älä: Kapp Ahlissa on aivan ihania ristiäismekkoja myynnissä :) Mun kaveri osti sieltä ristiäismekon vauvalleen ja olin ihan yllättynyt, että muka Kapp Ahlista ostettu! Edullinenkin vielä...kannattaa käydä katsomassa, oon nähny jyväskylässäki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KappAhlissa on kyllä ihanimmat pikkumekot mihin oon nyt tässä lähiaikoina itse törmännyt!:)

      Poista
  21. Nättejä mekkoja löytää esim. KappAhlista ja Lindexistä. Meidän tytön kastemekko on isoäidin tekemä, ja se on yli 55 vuotta vanha. :)

    http://www.mbabysteps.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3