keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Fit Mom-viikko 2/15

 
VIIKKO #2 TOTAL
 
Painonmuutos lähtöön - -1540g
Lenkkipäivät - 4/7
Sali - 4/4
Ruokailut - OK ! ei repsahduksia
 
Hitaasti mutta varmasti, on vissiin tämän projektin alkutaipaleen teema painon suhteen. Tosin täytyy muistaa että toisilla lähtee kilot ja nesteet heti dietin alussa ja taas toiset joutuvat tekemään enemmän hommia että kilot alkavat tosissaan karisemaan. Mutta anyway suunta on oikea, eli alaspäin. Hieman laiskasti on tällä viikolla lenkkeilty, alku viikosta oli niin surkeita kelejä ettei oikein motivoinut lähtemään ulos. Salilla sen sijaan aletaan päästä vauhtiin, kaikki reenit päästiin tekemään tällä viikolla ja huhheijaa sanon minä, että jos näillä reeneillä ei tuloksia tule niin ei sitten millään !
 
Suurin apu mulle tässä projektissa löytyy kotoa, nimittäin Niko. Kuinka korvaamaton on tuo tuki mitä hän mulle tähän kaikkeen antaa. Aiemmin taisin unohtaa mainita että Niko aloitti myös Body Campin 12-viikon mittaisen treenijakson. Erityisesti ruokailuja ja kaupassa käyntiä tuo helpottaa, molemmat syödään ruokavalion mukaan johon kuuluu lähestulkoon samat raaka-aineet. Mun nenän edessä ei edes herkutella ja syödä houkutuksia, jolloin lipsumisenkin vaara on paljon paljon pienempi, kotiin ei edes kanneta mitään ruokavalion ulkopuolisia tuotteita. Niko jaksaa myös töiden ja omien reeniensä lisäksi tulla tsemppaamaan mua salille ja vähän katsomaan perään että teen liikkeet kunnolla ja puhtaasti. Välillä Mila on meidän reenien ajan isovanhemmilla taikka mukana salilla isin kanssa potkimassa mammaa persiille. ;) Ilman tuollaista omaa personal traineria tämän projektin toteuttaminen olisi huomattavasti haastavampaa, on tuo tuki vaan niin älyttömän tärkeää.
 
Mun on pakko jakaa teillekkin tää kuva, niin koomista kun iltaisin ruokaa laittaessa mittaan Nikolle 140g pastaa ja itselle 40g. Miten niin on annoksilla koko eroa ? Kyllä huomaa kumpi pudottaa painoa ja kumpi kasvattaa lihasta !
 
 
 
 
 
Ensi viikolla ajattelin tämän viikkopostauksen lomassa avata teille enemmän mun päivän syömisiä (ja panostaa tosiaan niihin kuviin vihdoin enemmän....), mutta tässä teille pari maistiaista mamman päivän herkku lounaasta !
 
 
 
 
Kuinkas moni on nyt syksyn tullen aloittanut painonpudotus urakkaa tai muuten vaan ryhtynyt kuntokuurille ?
 
 
 
 
 
 
 
 


17 kommenttia:

 1. Maltti on valttia tuollaisessa projektissa ! Ei ne kilot yhdessä yössä lähde ;) Mietippä jos koko 15vko menee samaan tahtiin niin lopussa on jo -11kg. TSEMPPIÄ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veit sanat suustani ! Mutta välillä se on vaikea muistaa.. Totta se on että nyt mennään vasta 3 viikkoa ja reilu 12vko on vielä edessä, eli vielä ehtii hyvin kilot ropista :)

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä! Ja ihanaa, että Niko tsemppaa. Kumppanin tuki on tärkeintä! Oispa muuten kätsyä, jos vois treenata miehen ja vauvan kaa yhdessä, mut meidän sali taitaa kieltää sen turvallisuuteen vedoten :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, se on niin ihanaa kun kotona tuetaan sataprosenttisesti :) Meillä on tosiaan kätsy että päästään Nikon työpaikan salilla reenaamaan, yleisillä saleilla kun tahtoo tosiaan olla nuo vauvat kieltolistalla :/

   Poista
 3. Täälläkin pudotellaan, ja eväät näyttää aika samalta. Tosin punnitsemaan ruokia en ole vielä lähtenyt :)
  Onko sulla nelijakonen saliohjelma vai teetko samaa ohjelmaa joka päivä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wuhuu ! Hyvä me ! Nelijakoinen saliohjelma joo, mikä on kyllä kätevä, tulee käytyä ainakin se 4krt salilla viikossa :) ja sit kun yks ohjelma kestää just sen tunnin niin ei tuu ihan himo pitkiä reenikertoja, ehtii hyvin arki-iltoinakin reenaamaan !

   Poista
  2. Ja onhan se kätevää siinäkin mielessä, et kun tekee yhden lihasryhmän kerralla, voi vaikka seuraavana päivänä mennä salille, kun ei ne jumit haittaa menoa!
   Mä oon tehnyt yksijakoista nyt aluksi kolme kertaa viikkoon, ja just toi jumiinmeno vaikeuttaa treeniä, varsinki ekalla viikolla jalat oli niin jumissa, et ei meinannut saada mitään tehtyä seuraavalla kerralla.. Mut jospa se kohta helpottaa :D Ja tunti on kyllä just sopiva pituus. Mulla ainakin alkaa jo väsy painaa jos kovin paljon pidemmäksi menee :)

   Mutta tsemppiä meille! :)

   Poista
 4. Hei! Liityin lukijaksi :)

  http://suukkosunotsalle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. HYVÄ että tippuu hitaasti! Pysyvä painonpudotus on nimenomaan se hidas pudotus, silloin kroppa ehtii mukaan kilojen lähtöön ja ne pysyvät todennäköisemmin poissa. Eikä jaa löysää nahkaakaan jos paljon pudottaa :) sellaiser "crash diet"-dietit, jolla tiputetaan 20kg viikossa usein tyssää sitten siihen että dietin loputtua kaikki tulee takaisin korkoineen, mutta hitaasti terveellisillä elämäntavoilla laihdutetut kilot ovat lähteneet pysyvästi jos vain pitää terveydestä kii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu itseasiassa piti kirjoittaakkin tuo että toisaalta hyvä että lähtee hissunkissun niin tod.näk. pysyykin sitten pudotetut kilot poissa :) Ja kun muutenkin on kyse enemmän koko loppuelämän kestävästä muutoksesta niin ei niiden kilojen tarvitsekkaan himo nopeesti tippua..

   Poista
 6. Pystytkö kertomaan reeneistäsi lähinnä että reenaatko niin sanotusti koko kroppaa vai keskitytkö tiettyihin osa-alueisiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kokonaisvaltaisesti reenataan nelijakoisella saliohjelmalla :)

   Poista
 7. ei ole olemassa semmosta ohjelmaa joka keskittyy tiettyihin osa-alueisiin. se rasva lähtee tasasesti kaikkialta kropasta, ei ainoastaan esim mahasta ja leuan alta.

  ja sinulle oikeesti tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä ! Sepäs oliskin kun tolle kaksarille keksittäisiin oma saliohjelma :D Kiitos paljon, sitä tarvitaan !

   Poista
 8. Ja muista, että saliharjoittelu kerää aluksi nestettä lihaksiin, joten todellisuudessa painon pudotus voi olla enemmänkin. :) Mä en koskaan punnitse itseäni rankan punttipäivän jälkeen, koska painoa on taatusti enemmän. Tsemppiä! T. kaima. :)

  VastaaPoista
 9. minä aloitin täällä viikkolla :)))
  Tsempia!
  http://my-life-with-love-alesya.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3