tiistai 29. lokakuuta 2013

ONNI tulee läheltä !

 
Kuinka usein joudut pähkäilemään mitä tehdä lasten kanssa, mistä löytäisi uuden mukavan kahvilan tai puiston missä viettää aikaa perheen pienimpien kanssa ? Itsellä ainakin lyö usein tyhjää jos tekemistä olisi keksittävä heti. Tähän ongelmaan Valio on nyt lanseerannut Onni karttapalvelun, joka on muuten rakennettu kidd.io palvelun päälle. Karttapalvelusta löydät oman kaupunkisi lapsiystävälliset paikat, ravintoloita, kauppoja, puistoja jne. ja voit myös itse linkittää palveluun juuri omat lempi paikkasi kaupungissasi ja samalla jakaa ne muiden kanssa.
 
 
 
 
Pääsin itsekkin linkittämään 10 lapsiystävällistä paikkaa Jyväskylästä, ja valitsin seuraavat,
 
1. Jyväskylän Satama - Ihana paikka erityisesti kesäisin, koko perheen voimin mukava mennä katselemaan laivoja ja vaikka kipaista jädellä.
 
2. Seikkailupuisto Peukkula - Satumainen seikkailupuisto perheen pienimmille.
 
3. HopLop - Sisähuvipuisto, jokaisen sadepäivän pelastus.
 
4. Kirpputori Poopola - Lastenvaatteiden ja tarvikkeiden kirpputori.
 
5. Keljonkeskus - Monet palvelut yhdessä paikkaa, suuret marketit ja monia muita pieniä liikkeitä.
 
6. Kylpylähotelli Peurunka - Vähän matkaa Jyväskylästä, Laukaasta löytyy oiva kylpylä koko perheelle, on liukumäkiä ja monenmoisia altaita.
 
7. Rantasipi Laajavuori - Kylpylä ja keilahalli saman katon alla.
 
8. Coffee House - Mun lemppari kahvila, rattaidenkin kanssa mahtuu suht OK kahvittelemaan.
 
9. Ysitien Lemmikki - Lemmikkieläinpuisto Ysitien varrella, löytyy jos jonkinlaista ihmeteltävää koko perheelle.
 
10. Harjun Vesilinna - Näköalatasanne on mahtava, sieltä näkee koko Jyväskylän. Sitten kun Mila on hieman isompi mennään varmasti tuonne ihailemaan meidän koti kaupunkia.
 
 
 
Ja jos ette ekasta kuvasta sattuneet vielä bongaamaan, niin kannattaa ihmeessä käydä lisäämässä ne omat lemppari spotit palveluun, sillä kaikkien paikkoja lisänneiden kesken arvotaan kaksi ikimuistoista kynttiläillallista (arvo 250e) sekä aktiivisille käyttäjille joka viikko Valio Onni-tuotteita.
 
Onni karttapalveluun pääset TÄSTÄ !
 
 

 
Yhteistyössä, Valio
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Hauska palvelu, tälläiset vaan unohtuu melko helposti juuri silloin kun olisi tarpeen... Ja tuo Vesilinnan näköalatasanne on huippu paikka, pitääkin joku päivä mennä ihailemaan maisemia :) Kesällä toki olisi vielä upeampaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, mutta jos tämän nyt saisi pidettyä mielessä myös tiukoissa tilanteissa ;) Ihan samaa mieltä tuosta Vesilinnasta, ensi kesänä pakko päästä !

   Poista
 2. Coffari on kyllä vihoviimeinen paikka mennä lapsen kanssa. Vaikka tilaa vaunujen kanssa on paljon, niin paikka on lähes aina tupaten täynnä ja siellä ei ole esim. minkäänlaista paikkaa vaihtaa vauvalle vaippaa. WC-tiloissa ei ole edes laskutilaa siten, että voisi pyyhkeen päällä vaihtaa vaipat. Henkilökunta ainakin omalla kohdalla suhtautui aika tympeästi, kun lämmitin heidän mikrossaan omia vauvanruokia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävää että sulla on jäänyt noin huonot fiilikset :/ Tosin itsekkin oon käynyt vaan kerran Coffarissa Milan syntymän jälkeen ja sillon neiti nukkui koko visiitin ajan joten saa nähdä miten seuraava kerta menee !

   Poista
 3. Menehän Anonyymi lisäämään sinun lempikahvilasi!

  Tää on kyllä ollut tosi hauska kampanja ja hyödyllinen myös. Me pysähdymme usein mummolareissulla Jyväskyllässä, onhan se suunnilleen puolivälissä Oulusta Helsinkiin :) Coffari on meillekin tuttu, seuraavalla kerralla täytyy käydä vilkaisemassa tuo Poopola.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, oikeesti jos tää lähtee lentoon niin todella hyödyllinen palvelu ! Ja etenkin jos lähtee toiseen kaupunkiin ja pitää löytää tälläisiä paikkoja mihin mennä lasten kanssa :) Kantsii ihmeessä käydä Poopolassa, siellä on aina siistit pöydät, laatukamaa myynnissä ja muutenkin ihan mun lemppari kirppis :))

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3