perjantai 11. lokakuuta 2013

Tasan vuosi sitten....


Tätä arvuuteltiinkin jo eilen Facebookin puolella... ensimmäisellä tuli myös oikea vastaus, tänään siis tuli tasan vuosi positiivisestä raskaustestistä ! Suloisen haikeaa miettiä tuota päivää, tuona päivänä meidän elämä muuttui täydellisesti. Vuosi sitten matka alkoi, matka perheeksi, pitkä pitkä odotus joka palkittiin 3,5kuukautta sitten. Maailman suurin yllätys toi mukanaan suurimman onnen !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
Nyt vuosi on kulunut tuon mullistavan päivän jälkeen ja me ollaan oltu jo hyvä tovi kokonainen perhe, meidän elämää ilostuttaa äidin ja isin silmäterä, pieni aurinkoinen ja kaunis tyttö ! Kaikki on mennyt tähän asti niin hyvin, etten olisi vuosi sitten voinut kuvitellakkaan. Raskaus, synnytys, vauva-arki ja parisuhdekkin on vielä elossa ja voi hyvin ! Aikamoista...
 
Everything happens for a reason - viimeinen vuosi todella opetti, että tämä elämänviisaus todella pitää paikkaansa !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


9 kommenttia:

 1. Aawwww!! Melkein samaan aikaan tein itsekin viime vuonna positiivisen raskaustestin :) meidän tytöillä on muuten samat nimet ;)

  T. Äippä & Mila 4 kk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin haikeeta että siitä on jo VUOSI !! Aa, ihanaa, pienet kaimat <3 Hyvä nimi teidän neidillä, paras ;) ja niin saman ikäisiäkin vielä !

   Poista
 2. Se on elämää mullistava viiva tuo positiivinen viiva :) itsehän tein eilen toisen kerran positiivisen testin <3 nyt vain odottelemaan meille pikkusiskoa taikka veljeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta viserrä, mullistava ja niin taianomainen ! TUHANNESTI ONNEA <3 Ihanaa !!!

   Poista
 3. Onko sinulla ripsipidennykset? :)

  VastaaPoista
 4. Tuli tosta "ensimmäinen yö äitinä" kuvasta mieleen et mä aina mietin et maltaako ensimmäistä yötä edes nukkua kun haluu varmaan vaan tuijotella pientä tuhisijaa!!! <3 Ja ihan uskomaton fiilis varmaan herätä ekan kerran tajuten et on äiti!! Oi että mä odotan kaikkea tätä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä malttaisikaan, itse nukuin ensimmäisenä yönä väkisin jonkun 4h yhteensä, kyllä se synnytys vie mehut aikalailla ja mulla painu silmät ihan väkisin kiinni vaikka ei olis halunnutkaan kun katella pientä tuhisevaa nyyttiä yön pikkutunnitkin <3 ne ensimmäiset päivät on niin ainutlaatuisia ! ja teillä ne kaikki on vielä edessä, oon melkein kade ;)

   Poista
  2. Voih että! On kyllä niin jännää ja niiiin paljon uskomattomia hetkiä edessä ettei oma järki pysty semmosta käsittämään <3 sulla on tosi suloinen tyty <3

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3