keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Takkutukan pelastus

 
Viime viikon perjantaina käytiin kaupungilla pyörimässä ja kotiutin vihdoin ja viimein tämän kauan must have-listalla olleen arjen pelastajan. Tällä takkutukalla on nyt ihan ikioma taikakampa ! Tangle Teezer-nimellä paremmin tunnettu taikakampa on ollut mun hankintalistalla jo lähes kaksi vuotta, mutta jotenkin sitä ei ole vaan saanut hankittua. Suuri kynnys on ollut etenkin hinta, sillä lähes 20euroa (okei, sen saa netistä tilattua puolet halvemmallakin, mutta oon ollut laiska... ) harjaan sijotettuna on mulle PALJON ! Mutta jo nyt voin kertoa etten luopuisi tuosta kapistuksesta enää millään hinnalla, harjaaminen ei satu, hiukset eivät katkeile ja mikä parasta tää TUKKAKRIISI on myös helpottanut tämän hankinnan myötä. Hiuksia lähtee edelleenkin paljon, mutta ei lähellekkään niin suurta määrä kuin normi harjalla harjatessa. Suosittelen lämpimästi teille muillekkin kaljuuntuville mammoille, tästä on oikeasti apua inhottavaan ongelmaan !
 
 
 
 
Hankintalistalla on vielä ainakin laadukkaat hiusten pesuaineet sekä harkitsen myös vakaasti niiden biotiinien hommamista. Olen päättänyt etten antaudu tälle kaljuuntumiselle ilman kunnon taistelua ! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 


28 kommenttia:

 1. Allekirjoitan! :) Itsellänihän on jopa kaksi Tangle Teezeriä. Piti hankkia toinen, kun koko perhe ihastui ensimmäiseen niin, että kulutus alkoi olla jo melkoista luokkaa.. Ei puhettakaan, että ainakaan märkiä hiuksia enää harjaisi millään muulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin! Tähän ihastuu muuten aika helposti lapsetkin.. Ostin siskoni tyttärelle lahjaksi kukan mallisen lasten Tangle Teezerin, ja jo pitkään tyttö on halunnut hiuksensa harjattavan kukkaharjalla ;)

   Poista
  2. Siis tää on kyllä jokaisen euron arvoinen, oikeesti ! aluksi itsekkin epäilin mutta en enää kun on ollut joka päiväisessä käytössä :) ja joskus tulevaisuudessa pitää Milalle hommata tuo lastenversio varmasti !!

   Poista
 2. Tangle Teezer on kyllä niin hiusten pelastus! :) Ja ehdottomasti paras harja pidennyksille :)

  VastaaPoista
 3. Oon ihan unohtanut omani jonnekin kaapin pohjalle o_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten oot sen sinne unohtanut !! Tää on ihan paras keksintö ikinä :)

   Poista
 4. Voi ei:Dd tangle teezerit huomenna hulluilla päivillä 10,50e.... :) mutta hyvähän se on joka tapauksessa oli hinta mikä vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu huomasin itsekkin, ja tosiaan netistä sais kanssa vielä halvemmalla mutta niin laiska tilaamaan netistä mitään niin maksoin suosiolla täyden hinnan :D

   Poista
 5. Tuo harja on kyllä ihan paras! Levitän aina hoitoaineen ja harjaan märkänä. Hyvä että sielläkin toimii :)

  VastaaPoista
 6. Ehkä mä oon nyt kuullut niin paljo kehuja tästä et mun on pakko myös hommata tää!! Terveisin myös kaljuuntuva mamma ;D

  VastaaPoista
 7. Tangle on ihan paras! Meillä mieskin käyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Niko ei ihan vielä ton harjan päälle ymmärrä :D lähinnä nauro miten tollanen voi maksaa melkein 20... miehet ei aina ihan tajua.. :D

   Poista
 8. Mulla on kans tuo sama ja erittäin hyväksi todettu. Kovasti on kehuja kuullut muiltakin.

  VastaaPoista
 9. Tuo on kyllä hyvä tähänkin pehkoon! Hyvä investointi, ei tarvii lattioilta lakaista hiuksia enää. Ainakaan yhtä paljon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan :) ja varmasti pitkäikäinenkin, eli loppupeleissä ei edes kovin kallis käyttöön nähden !

   Poista
 10. Mulla on myös tangle teezer kaksin kappalein, enkä käytä enää muita harjoja! Harjaatko suihkun jälkene heti hiuksesi vai annatko niiden ensin kuivua? Märkien hiusten harjaus ainakin edesauttaa hiusten lähtöä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän aina malttaa kuivattaa ensin, mutta usein käyn suihkussa illalla jolloin tukka pitää harjata märkänä.. tiedossa kyllä on että se ei tee kovin hyvää :/

   Poista
 11. Mulla on samainen kapistus ollut nyt jotain vuoden ajan. On ollut todella hyvä, mutta nyt viime kuukausina se ei enää tunnukaan samalta, vaan "repii" hiuksia niin kuin muutkin harjakapistukset. Mietinkin, voiko nuo jotenkin kulua? Esimerkiksi harjakset vääntyä kulutuksesta tms. minkä takia se ei ole enää yhtä mukava käyttää kuin alussa. Toisaalla voi olla, että omat hiukset on muuttunut raskauden jäljiltä ja siksi tuntuma on eri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan se olla, jos on ollut oikein kovassa käytössä että harjakset kuluu jossain vaiheessa. Mutta raskauskin tosissaan muuttaa hiuksen laatua paljon että se voi olla osasyy myös niin kun sanoit :)

   Poista
 12. ahaa! tuon taidan hommata! kiitti vinkistä!:D

  VastaaPoista
 13. Lähti heti tilaukseen itselläni www.lookfantastic.com:ista :p

  -Reeta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta munkin piti tilata mutta ostin sen sitten Sokkarilta kun tuli vastaan vaikka maksoikin lähes puolet enemmän :D oon niin laiska tilaa netistä tollasia..

   Poista
 14. Ehkä ihan hyvä ettet tilannut, koska toimitukseen meni n. 10 päivää = meinas mennä hermot! Mutta tyytyväinen olen harjaan :D -Reeta

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3