lauantai 21. joulukuuta 2013

3 yötä jouluun on...
Oikeesti ! KOLME YÖTÄ ENÄÄ ! Tuskin koskaan olen odottanut aattoa yhtä kovasti kuin tänä vuonna, tää lyö varmaan kaikki lapsuudenkin joulut. Ah, aattoaamu kun koittaa aloitetaan se kotona joulubrunssilla. Mun on muuten pakko teillekkin kertoa, en ole kahtena edellisenä yönä saanut unta ennen kolmea ja oon nukkunut maailman huonoiten. Viimeksi oon ollut näin väsynyt varmaan synnytyksen jälkeen... Niko sanoo että mun unettomuus johtuu siitä että odotan niin paljon aattoa että se vaikuttaa myös yöuniin ! Hyvin mahdollista, sillä nyt alkaa pikkuhiljaa patterit olla lopussa tuon ruokavalion ja treenaamisen kanssa. Muutaman päivän "loma" tulee todella hyvään saumaan.

Eilen meillä koitti oikeastaan jo aikainen joulu tietyllä tavalla. Maanantaina myytiin meidän vanha Canonin mötikkä järkkäri, ja tilalle tilattiin uusi kompaktimpi tapaus. Tätä kaunokaista odotin kuin kuuta nousevaa saapuvaksi ennen viikonloppua, jotta ehtisin hieman harjoitella kuvaamista ennen joulun rientoja. Ja niin toive toteutui, eilen se kotiutui, uusi Sonyn Nex-5r kompaktijärjestelmäkamera. Monta toivetta olen teiltäkin saanut sen suhteen että kuvia saisi olla enemmän blogissa ja monipuolisemmin, jatkossa niin tulee varmasti olemaan ja etenkin kuvien laatu paranee varmasti. Wohou, maltan tuskin odottaa että pääsen kunnolla kuvailemaan ! Tarkempaa postausta uudesta tulokkaasta kaavailin kirjoitella sitten kun mulla on hieman enemmän käyttökokemuksia kapistuksesta.
Huomenna luvassa kysymyspostauksen vastauksien 2.osio ! Nyt tää mami lämmittää toisen kupillisen sokeritonta glögiä ja käpertyy viltin alle parhaaseen kainaloon hetkeksi ennen unia !

Ihania joulunaluspäiviä ! ♥


6 kommenttia:

 1. Oi ompa kivan näkönen kamera! :) Mulla on lipsunu kyllä jo pahasti ruokavalio :DD mut jos sitte joulun jälkeen taas koittas tsempata siihen loppurutistukseen :) Sä oot kyllä ihan uskomattoman mahtavasti pysyny ruodussa! :D Nostan sulle hattua :) Millä muuten muokkailet näitä sun kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ! Noo uuveen jälkeen sitten uuteen nousuun ja loppurutistus tähän jaksoon ;) Kiitos !

   Kuvat muokkailen yleensä PicMonkey-ohjelmalla, ilmainen ja toimii netissä. Suosittelen ! Nää kuvat on ihan Instagram ja Piclab kamaa :) eli puhelimella muokattuja.

   Poista
 2. Voin vain kuvitella sun fiilikset, kun on Milan eka joulu :) Meillä odotetaan vauvaa syntyväksi ensi heinäkuussa, joten seuraavana jouluna myös me pääsemme fiilistelemään vauvan ekaa joulua, jos kaikki vain hyvin menee. Ja miltei samanikäisen vauvan kanssa, kuin teidän tyär on nyt. :)

  Hyvää joulua koko teidän perheelle ja nauttikaa!

  Kuukkis & Tintti 9+3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan mahtavaa viettää joulua ekaa kertaa ihan oikeana perheenä ! Voi vitsi, kaikkea hyvää sinne odotukseen <3

   Kiitos samoin sinne, ihanaa ja nautinnollista joulua !! :)

   Poista
 3. Ootko kokeillut iltaisin ottaa magnesiumia? Se auttaa lihaksia rentoutumaan ja helpottaa nukahtamista. Mulla ainakin yöpyörimiset loppui sen jälkeen kun aloitin! Jee pikkuisten eka joulu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kokeillut, mutta täytyy kyllä testata ehdottomasti !! Kiitos vinkistä :))

   Niinpä, ihan huippua :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3