keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Pieces of Miracles vai jokin ihan muu ?Olen pohtinut tätä pitkään. Nyt olisi aika uudistua ja yksinkertaistua. Tämä nykyinen nimi on niin pitkä ja muutenkin vaikea. Muutama vaihtoehto uudeksi nimeksi jo on mutta en tiedä, ne ei kuitenkaan ainakaan vielä tunnu omalta. Vielä pitää siis pohtia, vääntää ja kääntää.

Ajattelin hyväksi käyttää teitä, lukijoitani. Luulen että teiltä voisi irrota hyviä ehdotuksia uudeksi nimeksi, joten antakaa palaa ja luovuuden kukkia ! Jos joku nimiehdotus kolahtaa ja päätyy uudeksi nimeksi, siitä lupaan myös kivan pikku porkkanan nimen keksijälle ! 

Mikä voisi olla blogin uusi nimi ? Tarpeeksi yksinkertainen ? Mieleenpainuva, iskevä ja meidän näköinen ? 
20 kommenttia:

 1. Musta tää sun blogin nimi on ollut niin kiva!

  VastaaPoista
 2. Milandia!
  Essi & Mila
  :D
  Vähä vaikea keksiä!!

  VastaaPoista
 3. Minusta tää nykyinen on hyvä!:))

  VastaaPoista
 4. Se on hankalaa muuttaa blogin nimeä jos samalla meinaa muuttaa osoitteenkin, kaikki lukijat ei välttämättä löydä blogia enää jos eivät muistaa päivittää uutta osoitetta lukulistalle. Menee kamalan vaikeeksi, oon jo monta hyvää blogia hukannut nimi ja osotemuutosten takia :(

  Tää on kiva ja nätti nimi, muistaa helposti (tai ainakin mä muistan) :)

  VastaaPoista
 5. Joo, mun mielestä tää on kans hyvä. Ja hyvin o jäänyt mieleen :)

  VastaaPoista
 6. milessie =) sekoitus sun ja tyttäres nimestä ;) Tostakin vois jotenkin vääntää vielä jotain. Mä kyllä tykkään tästä vanhastakin. Kertoo susta ja sun luonteestas jotenki (: Ja kauniista perheestäs !

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä kans nykyinen nimi on kiva ja muistaa helposti :)

  VastaaPoista
 8. Munki mielestä tää on helposti muistettava ja ihan teidän näköinen! <3 Mun mielipide onkin että älä vaihda. :) Tai sitten kerro noi sun vaihtoehdot niin päätetään niistä!:D Vaikee keksiä :(

  Mullaki oli sillon blogin nimenä A Beautiful Little Life- ja sekös vasta vaikea oli!!:D Nyt on helppo, hölmö ja yksinkertainen ja varmasti ehkä helposti muistettava :D

  VastaaPoista
 9. Mun mielestä kanssa tämä vanha on hyvä! :) mutta jos nimeä vaihdat, en keksi yhtään hyvää ehdostusta, pää lyö tyhjää :p mutta jos nimeä vaihdat, niin mun mielestä sen ei kannata olla mikään "mammablogi" nimi koska sun blogi on niin paljon kaikkea muutakin( pelkästään siis positiivisessa mielessä, ihanan monipuolinen blogi!) :)

  VastaaPoista
 10. Mustakin tää nykyinen nimi on hyvä :) turhaan menee sekasin :D mä oon kans monta blogia hukannu/unohtanut kun vanhalla osoitteella ei enää pääse ja sitten sen muuten sekoittaa :D

  VastaaPoista
 11. Tää sun blogin nimi on kyllä kiva, jotenkin niin naisellinen tai sit toi kaunokirjotus tekee naisellisen :D Komppaan myös Sonjaa, et lukijat saattaa hukata sut jos blogin nimikin muuttuu ja varmaan muuttuu jos blogin nimi muuttuu..

  VastaaPoista
 12. Nuppulandia tuli mieleen, kun usein kutsut teidän tyttöä Nupuksi :) --Hanna--

  VastaaPoista
 13. Minä tykkään ja tästä nykyisestä, erottuva ja teille sopivin :)

  VastaaPoista
 14. munki mielestä tää nykynen on kiva :)

  VastaaPoista
 15. Nykyinen on kiva!!! :)

  VastaaPoista
 16. Nykynen on kyllä hyvä nimi. Siitä voisi tietysti kehittää jotain lyhennelmää tai vähän toisenlaista väännöstä - erilaisia ihmeitä ja sitä rataa. (Milacles? :D )

  VastaaPoista
 17. Tämä on hyvä nimi! Älä vaiha mihkää!

  VastaaPoista
 18. TÄä on hyvä kyllä :)

  mutta ehdotuksia: Essi's, little family, ... onpa vaikeeta! :D

  VastaaPoista
 19. Hyviä ehdotuksia tuli !! :) Mutta kyllä mä nyt sitten kuuntelen enemmistöä ja skippaan tän uudistuksen ja jatketaan vanhalla. Siitä tulis niin iso homma alkaa vaihtamaan osoitteita ja muita, samalla myös osa teistä ihanista voisi eksyä pois kokonaan blogista ! Enkä halua menettää teistä yhtäkään ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3