maanantai 30. joulukuuta 2013

Crocsia äidin talveen


Pitkään olen miettinyt minkälaiset talvikengät hankkisin, sellaiset joilla voisi heittää vaunulenkkejä pakkasillakin, puistoilla tulevaisuudessa tai käydä ihan vain kauppareissulla. Mun mieleen on lapsuudesta pinttynyt mielikuva ainoastaan ajatus Kuomista, rumista varsisaappaista jotka pitävät kuitenkin varpaat lämpöisinä. Kuomia ei tähän talouteen hankita, se on varma, tosin en tiedä valmistetaanko niitä edes enää? Toinen mikä kävi mielessä olisi ollut ihan perus UGG:it, mutta nekin karsiutuivat vaihtoehdoista melko pikaisen googlailun jälkeen, sillä luin monen monia kommentteja kuinka liukkaat ja epäkäytännölliset ulkoilu kengät ne ovat.

 Lopulta kuitenkin löysin ne täydelliset, katsettakin kestävät talvikengät jotka pitävät varpaat varmasti lämpimänä mutta myös kuivana. Nämä kengät saapuivat juuri ennen joulua sopivasti vähän kuin etukäteislahjana Crocsilta. Kengät jotka hellisivät ja pitäisivät äidin jalat kuivina ja lämpöisinä koko pitkän kylmän talven, Women´s AllCast Luxe Duck Bootit.Heti ensikäytön jälkeen koin puhdasta rakkauta näihin kenkiin, pehmeät jalassa ja vielä mielettömän kivan näköiset ! Vaikka sää olisi mikä niin näillä kengillä pärjää varmasti, sillä kengät ovat puoliksi kuin kumpparit. Materiaalien puolesta saappaat ovat nimensä mukaan luxus Crocsit, hienoa nahkaa, vedenkestävä päällinen ja runsas sherpa vuori. Kengät ovat todella kevyet jalassa ja näillä jaksaa heittää helposti vähän pidemmänkin vaunulenkin, melkein kuin olisi lenkkarit jalassa. 

Tämän ja tulevien talvien ykköskengät ovat nyt löytyneet pitkän etsinnän jälkeen. Suosittelen lämpimästi ihan jokaiselle näitä Crocseja, saavat multa ison ison peukun. Etenkin äideille, parempia kenkiä talviulkoiluun saa kyllä hakea !


Yhteistyössä, CrocsEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3