tiistai 3. joulukuuta 2013

5 asiaa joita rakastat... itsessäsi !

 
Jonkin aikaa sitten Babiator - blogin ihana Sonja haastoi minut kertomaan 5 asiaa itsestäni joita rakastan. Tämä olikin yllättävän haasteellista, mutta tässä mun lista tulee !
 
Äitiys & perhekeskeisyys - Tämä on uusin puoli itsessäni mihin "rakastuin" sinä yönä kun Mila syntyi. Samantien kun sain tuon pienen tytön rinnalleni tunsin kuinka mun maailma muuttui ja minä sen myötä. Leijonaemo, kuvaa mua varmasti hyvin, mun lauma ja etenkin mun pieni on mulle kaikki kaikessa ja suojelen sitä kaikelta pahalta, hinnalla millä hyvänsä. Tulevaisuudessa haluan olla mahdollisimman hyvä äiti Milalle mutta myös kaveri. Nipoa mutsia minusta tuskin saa. Niin ja perhekeskeisyys on tullut myös äitiyden myötä, vitsi ootan joulua kun saa viettää kiireetöntä aikaa juuri niiden omien tärkeimpien ihmisten kanssa.
 

 
Silmät - Niistä oon tykännyt aina, ne on melko isot ja kauniin malliset. Vielä enemmän tykkäisin jos silmien väri olisi vihreän sijaan ruskea ja omistaisin tuuheat pitkät ripset luonnostaan.
 
Hyvä ystävä - Sellaisena itseäni pidän, kuuntelen, ymmärrän, en tuomitse ja minuun voi luottaa, salaisuudet pysyvät vain minun tietona. Osaan myös pitää hauskaa sponttaanisti, minut on helppo yllyttää lähes mihin hullutuksiin vain.
 
 
 
 
Varpaat - Eikä ole edes vitsi. Ne on somat, söpöt ja sirot. Ei sellaiset nakkivarpaat.
 
Herkkyys & tunteikkuus - Kun tunnen, tunnen isosti. Itken kun itkettää. Rakastan palavasti kun rakastan. Surujen ja murheiden kanssa voi joskus jopa lähteä käsistä, siinä ikävässä tunteessa saattaa joskus helposti oikein rypemällä rypeä. Ilon tunteet ovat onneksi yhtä suuret, iloitsen aidosti niin omien kuin toisten ihmisten onnistumisista ja onnesta.
 
 

 
Tämä olikin tosiaan paljon vaikeampi haaste mitä luulin, 5 asiaa joita rakastaa itsessään on aika haasteellista löytää. Vaikka ensin ajattelin että eihän tuo ole homma eikä mikään, eriasia jos 10asiaa olisi pitänyt listata. Tällä kertaa en haasta ketään erikseen, sen sijaan haastan kaikki ainakin ajattelemaan näitä asioita omassa päässään, näitä on ihan hyvä miettiä silloin tällöin !
 
Tänään meillä on Milan 5kk-neuvola, JÄNNÄÄ ! .....piikkejäkin luvassa..... Illalla kirjoittelen neuvolakuulumiset jos vielä ehdin ja jaksan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


4 kommenttia:

 1. Samaa mieltä, vaikeaa oli vaikka ensin itsekin ajattelin, että menee kuin vettä vaan keksiä, vaan toisin kävi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Negatiivisiä asioita olis voinut listata vaikka 50 :DD Mistähän se johtuu että itestä on niin vaikee löytää hyvää ja se oma kehu tuntuu jotenkin vaikealta aina ! Mutta tekee kyllä omalle itsetunnollekkin välillä miettiä näin päin :)

   Poista
 2. Olisi kiva kuulla/nähdä kuvina teidän päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen miettinytkin tuollaisen postauksen toteuttamista, pistetään korvan taakse jos tässä joulun alla vielä muistaisi/ehtisi kuvailla yhden "perus"päivän ! :) Ehdottomasti lisää to do-listalle tämän.

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3