torstai 3. lokakuuta 2013

Apua, tukka lähtee !

 
Koin eilen illalla järkytyksen. Suihkun jälkeen harjasin hiuksia, ja kun viimein sain takkukasan selväksi oli lavuaari täynnä karvoja ! Jouduin hieraisemaan silmiäni että onko tää totta ja pyysin myös Nikon todistamaan asian ! Totta se oli... lavuaari täynnä mustia hiuksia, harja täynnä hiuksia... Nyt se on alkanut, raskauden jälkeinen hiustenlähtö !
 
Säntäsin samantien koneelle ja googlettamaan että kuinka paljon hiuksia lähtee normaalisti synnytyksen jälkeen jos tästä vaivasta kärsii. Huokaisin helpotuksesta kun luin että tää on aivan normaalia ja hiuksia voi lähteä ihan tuppoina ja jopa jäädä kaljuja länttejä päänahkaan, toivottavasti tätä ei tapahdu ! Suurimmillaan hiustenlähtö on n.3kuukautta synnytyksen jälkeen, ja kas kas viikko sitten torstaina synnytyksestä tuli täyteen tuo maaginen 3kk. Mutta silti se tukan määrä, mitä eilen päästä tippui, oli niin valtaisa että säikähdin ihan tosissani ja asia jäi hieman ahdistamaan. Raskauden runteleman kropan lisäksi joutuu kohta katselemaan peilistä kaljua päätä ? No way ! Niko yritti kovasti mua lohdutella, että kasvaahan ne hiukset ajan kanssa takaisin.. Mutta kun.. en mä halua kaljuuntua !
 
Kuinka yleistä tää on ? Onko siellä ruudun toisella puolen muita kaljuuntuvia mammoja ?
Tähän pulmaan ei myöskään vissiin ole olemassa mitään ehkäiseviä keinoja...
 
 
 
 
Grouponilta tulikin juuri sähköpostiin viikon diilit, sieltä sais nyt tukkaa halvalla. Pitäs varmaan hommata pidennykset valmiiksi ennen kun kaikki hiukset putoaa päästä !
 
Jäi tänäänkin se neuvola välistä, räkäily siis jatkuu edelleen. Pitäisköhän vaan suoraan mennä 4kk neuvolaan.. No ei, ensi maanantaina mennään vaikka pää kolmantena jalkana. Alkaa muutenkin pikkuhiljaa potuttaa tää sisällä kökkiminen, kuumat juotavat, villasukat, sohvan nurkka, viltti ja telkkarin töllöttäminen !
 
 
 
 
 
 
 
 


64 kommenttia:

  1. Mulla lähti tukkaa kanssa iha kamalasti! Aamulla ku heräs nii tyyny oli täynnä hiuksia, mua kans kauhistutti se määrä kuin paljo sitä lähti. Se jatku aina siihen asti ku lopetin imetyksen, eli ku poitsu oli puol vuotias.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli munkin on ilmeisesti asennoiduttava siihen että tätä kestää vielä hyvän tovin.. apua, toivottavasti ei ihan kaljuks asti harvene :D

      Poista
  2. oivoi toi hiuksien lähtö on kyllä tosi ikävää! :( mullaki lähti tippumaan 4kk synnytyksen jälkee.. enää ei tohdi hiuksia harjatakkaan, ku tuntuu et jää koko peruukki niihi piikkeihin! suttunuttura vaan pikaseen päälaelle! voiskoha tää loppua millon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep jep, kova kolaus itsetunnolle, ei oo ihan näitä äitiyden tähtihetkiä :D Toivottavasti pian loppuu sielläkin :)

      Poista
  3. Mulla lähti kans tukkaa paljon, muttei ihan kaljuksi asti päässyt vaikka välillä silti kyllä tuntui, kun hiuksia lähti niin paljon.

    VastaaPoista
  4. Mul lähti ihan törkeesti hiuksia ja mun miekkoselle meni enemmin hermot siihen ku niitä oli joka paikassa!:D se on nyt vasta loppunut ja Anton täyttää jo 10kk. Mul on kyllä, mistä lähteä, mut helvetin raskasta se on! Se on inhottavaa, mut siit tulee myös paha mieli, ku tuntuu just et kaljuuntuu pian kokonaan. Mullakaan ei onneks mitään kaljuja kohtia tullut, mutta kampaajani kans just naurettiin ku mulle on itsestään katkennut tosi "söpö" vauva otsis....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ehkä se on vaan asennoiduttava siihen että kyllä ne takas kasvaa.. ja nimenomaan noi vauvahiukset onkin sit kivoja kun alkaa kasvaa takas :D ikävää kyllä kun hiuksia haroo niin käsiin jää monen monta haituvaa...

      Poista
    2. Joo huoh :/ loppuispa se kaikki ihana kärsimys siihen synnytykseen mut eeeeii... Sit on vielä maidon nousut, jälkivuodot ja hiustenlähdöt :D Raskasta olla nainen!!!:F

      Poista
  5. Herranjumala, en oo ikinä edes kuullu että lasten saamiseen littyy tämmöstäkin!! Tosin oon lukenu, että raskauden aikana hiukset voi paksuuntua, että onks se sit niinku "plusmiinusnolla" ku ne myöhemmin lähtee? :D Mutta varmasti inhottavaa, toivottavati loppuu pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei se äidiksi tuleminen ookkaan ihan niin helppoo :D en mäkään tienny tästä vasta kun raskausaikana... raskaana hiustenlähtö tosiaan vähenee ja synnytyksen jälkeen ne tippuu päästä pois, näin luin myös joltain sivulta.. inhottavaa tosiaan ! :/

      Poista
  6. Mulla helpottui hiusten lähtö kertaheitolla ku leikkasin reilusti pituutta pois.. :D Ei tarvii takkuja enää selvitellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on leikattu raskauden jälkeen jo pariin otteeseen useampia senttejä.. ehkä pitäs taas leikkuuttaa jos auttais edes vähän asiaa :)

      Poista
  7. Tämäkin(kö) on vielä edessä??? Ou mai gaad...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävä kyllä :D tai eihän sitä kaikille tapahdu, eli peukut pystyyn että sä välttyisit !

      Poista
  8. Jep, kaljuuntuva mamma täälläkin! Mulla on muutenkin ohuet hiukset joten pelkään millainen hiirenhäntä tää letti kohta on. Ärsyttävää on myös, kun niitä hiuksia on ihan joka paikassa! Pelkään että joudun kohta leikkaamaan lyhyeksi.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, toivotaan että sielläkin laantuisi hiuskuontalon harveneminen pian !!! Ikäväähän se olis pitkästä tukasta luopua jos se on mieleinen :/

      Poista
  9. Multa kanssa nyt kuukauden verran lähtenyt hiuksia aivan järkyttäviä määriä! Vielä ei onneks kaljuja kohtia ole mut jos samaa tahtia jatkuu niin kohta on! Enää ei oo lattioilla koirien karvoja vaan mun....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ou mai.. toisaalta huvittavaa tuo koiran karvoihin vertaaminen mutta toisaalta niin ikävää :D

      Poista
  10. Mulla myös tukka lähti, ja päätin että saksin sen pois ettei tarvitse joka aamu herätä sydänkohtaukseen:D nyt lyhyt tukkasena ei enää irtoile:) tosin onhan synnytyksestäkin jo 8 kk.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tekisin samantien samoin jos tähän päähän sopisi edes vähän joku lyhyt malli.. mutta ei puhettakaan :D pakko kituutella tällä..

      Poista
  11. Täällä yksi jolta lähti hirveästi hiuksia raskauden jälkeen onneksi pitkät ja paksut niin ei näkynyt mutta itse kyllä huomasin aloin syömään biotiinia strong hair and nails saa apteekista maksaa muistaakseni kympin 60 tablettia. Oikeastihan sitä pitäisi jo ehkäisevästi alkaa syömään ennen kun se hius alkaa lähteä mutta mulla on auttanut ne biotiinit ja tukka kasvaa tosi nopeaa ja voi hyvin. Nyt on poika 9kk ja edelleen syön biotiinia hyvin toimii. :) Kokeile sitä biotiinia jos se auttaisi sullakin en suosittele niitä pidennyksiä ainakaan mitään sinettejä tai teippejä laittaa siihen tukkaan nytten, kun irtoilee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä ! Pitääkin hakea jos kerran imettäessäkin noita saa ottaa :) ehdottomasti jos edes pieni apu tarjolla niin siihen on tartuttava. Juu ja siis kyse olis ihan klipseistä, ja toi pidennyksien osto oli lähinnä heitto :D huvitti vaan kun samaan syssyyn tulee tarjous hiustenpidennyksistä kun oma tukka putoo päästä :D

      Poista
  12. Kuukausi lähti oikein urakalla (vauva 3kk-4kk), toinenkin kuukausi (vauva 4kk-5kk) vähän vähemmän mutta edelleen reilusti, mulla aikalailla samanlaiset hiukset kuin sulla :) Erityisesti ohimoilta huomasi, että alkoi hiukset harvenemaan, mutta myös sen olen huomannut, että kovaa kyytiä kasvaa takaisin.

    Nyt mulla on molemmat ohimot täynnä sellaista lyhyttä hiusta (vauva 5,5kk) :D Eli ihan mieletöntä vauhtia ne on alkaneet kasvaakin, minäkin harkitsin tuota biotiinia, mutten sitten halunnut syödä sitä kun täysimetän. Mutta mulla kyllä kasvaa tukka tosi nopeaa ja voi hyvin ilmankin, vaikka olo oli tosi toivoton vielä reilu kk sitten. Esim. suihkussa lattiakaivo oli TÄYNNÄ hiuksia jokaisen suihkun jälkeen, kun haroin hiuksia kädellä jäi tuppaleita käteen. Mullakin mies vain nauroi, että kyllä ne takaisin kasvaa. Mutta kyllä ne tosiaankin kasvaa, älä huolehdi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama, se kaivo on nyt viime aikoina ollut aina tukossa ja Niko siitä valittaa :D Niinpä, on se vaan asennoiduttava siihen että niitä nyt lähtee mut ne kasvaa myös takasin.. Toivottavasti yhtä nopeeta kun sulla :)

      Poista
  13. minulla ois tummaruskeet melkeen mustat hiustenpidennykset 50cm aitoo hiusta mulla ihan joutavana ku mun hiukset on nyt vaaleen ruskeet enäkä meinannu värjätä:D oon käyttänyt kaks kertaa niitä...halvalla lähtee jos tarvetta on:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu siis tummanruskee tää munkin tukka periaattees on.. mutta onko ne klipsit ? ehkä vois kiinnostaakkin :) onko ne minkä merkkiset ? ja paljon niistä pyytäsit ?

      Poista
    2. on klipsit ja merkiltään: http://www.glamouretto.com/remy-klipsihiuspidennys-50cm-aitohiusta-70g-osaa-p-907.html nuo ja ne on niiku suorat:) no emmä niistä ku jonkun 20€+toimitulokulut mutta eiuhän noista paljoo tuu ku on nii kevyet!:)

      Poista
    3. Joo hei voisin mä nuo ostaakkin, pistäistikö mulle Facebookissa blogin sivuille yksityisviestiä miten makselen jne ? :)

      Poista
  14. Biotiiniahan voi käyttää raskaana ja imettäessäkin saa sinkkiäkin tekee hyvää iholle. :)

    VastaaPoista
  15. Moi,
    Mulla ei ole koko raskausaikana lähtenyt varmaan kuin kaksi hiusta, joten uskon, että jotain samantyyppistä on odotettavissa. Luin muuten eilen sitä sun synnytyskertomusta, täällä mennään näköjään aikalailla samaa rataa. Alkaa usko loppua pikkuhiljaa, kun kipeitä supistuksia on jatkunut tauotta 2vrk, mutta alhaalla ovi on tuskin edes raollaan :( Tosi voimia kuluttavaa, kun ei edes saa nukuttua.. :(

    Sun tarina antoi kuitenkin voimaa - kyllä tääkin vauva varmasti vielä jonain päivänä täältä ulos saadaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin raskausaikana tukka tuuheni ja voi paremmin kuin koskaan, nyt sit ihan päinvastoin ! :/

      Voi ei, kauheesti voimia Pirita <3 jos kerran samalta kuulostaa kun mun urakka niin paljon paljon vaan tsemppiä. Rankkaahan se on kun tuntuu ettei mikään auta ja tilanne vaan junnaa paikallaan mutta kyllä se sieltä pian tulee. IIIIIK SULLA ON IHAN PIAN VAUVA SYLISSÄ <3 ONNEA TSEMPPIÄ, KAIKKI MENEE VALLAN HYVIN VARMASTI <3

      Poista
    2. Kiitos <3 Kaikki tsemppi tulee kyllä nyt niin tarpeeseen. Varsinkin näin öitä yksin valvoessa (pakko antaa miehen nukkua, kun raasulla vielä työt näiden huolien lisäksi) tuntuu aika epätoivoiselta olo. Aamulla on neuvolassa käynti ja koska meidän neuvolan täti on myös kätilö, niin toivon kovasti, että saan sieltä vähän tukea siihen, miten jaksaa eteenpäin. Sepä se kai tässä "pitkittyneessä latenssivaiheessa" on, että kun ei oikein mitään voi tehdä. No, jos jotain positiivista, niin lähes kaikki pelko varsinaista synnytystä kohtaan on karissut. Antaisin mitä vaan, että pääsisin jo ponnistamaan tätä vauvaa ulos! Niin, ja epiduraalia odotan kuin jouluaattoa :)

      Poista
  16. Mulla lähti melkein vuoden verran synnytyksestä ja sitten loppui yhtäkkiä!

    VastaaPoista
  17. Täysin normaalia kuulemma! Mullakin alkoi lähtemään kun tytsy täytti 4kk ja tukan lähtöä onkin nyt kestänyt jo 2,5kk, alkaa olla pieniä kaljuja kohtiakin ohimolla :/ kaipa se loppuu sitten kun imetyskin. Ärsyttävää kyllä, mulla on pitkä, mutta nykyään laiha tukka :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tämä ilmeisesti on ja YLEISTÄ ! Voi ei, toivottavasti siellä pian helpottaisi :)

      Poista
  18. Hei! Täällä yks samasta vaivasta kärsivä mamma. Kampaajani kertoi, että raskausaikana hiukset elävät ns. hyvää vaihetta ja hiuksia ei irtoa niin paljon kuin tavallisesti. Synnytyksen jälkeen lähtee siis 9 kk:n edestä, jos näin kärjistetysti voi sanoa. Mutta ihan normaalia. Mulla kesti eka kato muutaman kuukauden. Imetyksen vähetessä ja nyt loppuessa on alkanut toinen katokierros. Sekin on kuulema normaalia ja osalla se toinen rundi on pahempi kuin eka, mutta toisille riittää yksi kerta. Itse söin paniikissa Priorinia kaks kuukautta vaivan ollessa pahimmillaan, mutta lopetin, koska se oli järkyttävän kallista ja mieleni myös rauhoittui. Nyt olen syönyt omega-3- kapseleita ja piimax-kalkkia. Et ole vaivan kanssa yksin ja kyllä se loppuu joskus. Vaikka onkin tooooooooosi ärsyttävää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho ihan kahteen kertaan, no johan on ! juu mä luin vähän vastaavaa joltain sivulta ! tää on vaan väistämätöntä vissiin joillain äideillä :D ja ihanaa tosiaan kun saa vertaistukea tähän tukka kriisiin <3

      Poista
  19. Täällä myös 3kk tytön äiti jolla tukka alkanut jäädä käteen suihkussa ja hiuksia harjatessa! Mutta sehän kuuluu asiaan, vaikka pahalta tuntuukin. Kampaajana en suosittele pidennyksiä tässä kohtaa, koska ne rasittavat hiuksia entisestään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se taitaa olla ! Juu nuo pidennykset oli oikeastaan vitsi, se tarjous vaan huvitti kun sattui tulemaan tähän saumaan :D

      Poista
  20. Ounouu. Minä oon odotellut tuota hiustenlähtöä, Ade kohta 4kk.. En kyl varmaan ees huomaa näiden pidennyksirn takia :D ohimoilta muutama haiven irronnu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, ehkä sä oot onnekas ja sitä ei tuu ollenkaan ;) toivotaan niin ! meinaan mulla ainakin on ihan kriisi päällä nyt :D

      Poista
  21. Mulla tosiaankin lähti tukka, n. 4-5kk synnytyksen jälkeen :D Melkein itkin joka kerta suihkussa, niitä lähti ihan tuppoina!!! ja lähtee edelleen, ei kyllä NIIIN paljon mitä aluks..:D Kamalaa! Sitten tajusin viimein käydä parturissa ja tukka lyheni melkein 20cm, KAIKKI nuo lähteneet sentit olivat täysin kuollutta hiusta, kuin palanutta heinää :D Kyllä loppui tukan tippuminen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, ei mulla oo ees noin paljon leikattavaa :D kaljuko musta tulee joka tapauksessa :D joo oli tuo eilinen aika shokki, sitä vaan lähti ja lähti, piti ihan peiliin välillä vilkuilla että näkyykö jo kaljuja läiskiä.......

      Poista
  22. Voi tuttua juttua :) kaksi lasta, molemmilla kerroilla tukkaa lähti tukoittain. Nyt viimeisin vauva on 6kk ja alkaa tilanne taas rauhoittumaan. Eikö olekin kurjaa, että kropan lisäksi myös hiukset muuttuva riutuneiksi.... Nyt kahden lapsen jälkeen alkaa ymmärtää, miksi mammat puistossa näyttävät siltä miltä näyttävät ;) riutunut ja kuihtunut takamus, nahkapussi-löllö maha, kantamisesta kumartunut ryhti, väsynyt iho, silmäpussit, venytetyt roikkutissit, ja ohentuneet hiukset. Päällä tuulipuku kun muuta ei ehdi päälle valita. Ekan lapsen kohdalla pysyin vahvana tätä kaikkea vastaan, mutta toisen lapsen kohdallla tuntuu jo haasteellisemmalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta joka sana ! mutta kyllä tää äitiys vaan yllättää monin tavoin vielä ensikertalaisen, ehkä toisella kertaa osaa jo varautua ja on viisaampi ;)

      Poista
  23. Apua meillä tyttö huomenna kans 3kk ja tän viikon ollu sellasta tukan lähtöä että huhhuh! Karvoja löytyy jokapaikasta ja kivasti välillä myös vauvan nyrkeistä.. :D Itsellä ei vieläpä ole kauhean paksu tukka joten saa nähdä jääkö mitään jäljelle. Joutuu pian peruukki ostoksille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi kuitenkin tiedetään että ne hiukset kasvaa joskus takasin ja että tää loppuu jossain vaiheessa :D toivottavasti pian !

      Poista
  24. Äh, tuttua. Mulla lähtee vieläkin tukuttain, vaikka vauva kohta 9kk. Kaljut pläntit alkaa onneksi jo kasvattaa uutta, mutta kyllä mä välillä ihmettelen, että kuinka mulla edes on mitään hiuksia enää päässä, kun puolen vuoden ajan niitä on ollut viemärit, imurit ja harjat tukossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui hui. Siellä kuitenkin ollaan voiton puolella jo kun tukka on alkanu kasvaa takaisin :) on tää äitiys jännää !

      Poista
  25. No nythän se selvisi minunkin hiusmysteeri! Armi-tyttöni täyttää ensi viikolla 3 kk ja pari viikkoa ollut hiustenlähtöä. Imetyskö tämän tekee, sillä mulla on myös 3- ja 4-vuotiaat pojat, eikä silloin tälläistä ilmennyt. Päinvastoin, raskausaikanakin hiukset paremmat kuin ikinä. Mutta tällä kertaa kaikki toisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin hyvä että tää on jollekkin muulle ollut ihan uus juttu ja hiusmysteeri selvisi ;) aika jännä vaan ettei siellä aiempien raskauksien jälkeen oo ilmennyt samaa :o

      Poista
  26. Täälläkin yksi melkein kalju! :D
    Alkoi siinä jossain kohti, kun Lina täytti 2,5kk ja vasta nyt alkaa helpottamaan.. Lina täytti juuri 5kk.
    Suihkussa käynti on pahinta, kun pesee hiuksia, niin käsiin jää kauheat kasat hiuksia. Välillä oon oikeasti kattellu peilistä, et onko niitä kaljuja läiskiä päässä :D ..ei vielä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meitähän on monta :D Joo sama täällä, hiukset ei tykkää suihkusta enää ollenkaan, ja toi peiliin kattelu on tuttua myös :DD

      Poista
  27. Täällä putos hiukset myös! Pakko niitä oli paljon lähteä kun jopa mies asiasta huomautti (lähinnä aamuisin kun tyyny ja puolet sänkyä oli hiusten peitossa). Musta tuntuu että siinä vaiheessa kun asiasta lakkasi itse viimein välittämästä (asenteella no lähtekööt vaikka kaikki sitten!), niin se lähtö loppu kun seinään. Mutta oli se aika hurjaa, harjatessa jäi aina tuppo jos toinenkin käteen! Eikä sillon kyllä naurattanu.. Onneksi tuo yleensä loppuu ajallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä huomautellaan siitä kun kylppärin viemärit on jatkuvasti tukossa mun hiuksista :D tää on mulle vielä niin uus juttu että hetki menee väkisin pureskellessa, mutta toivottavasti osais jossain vaiheessa lopettaa tän kriiseilyn :)

      Poista
  28. Mulla lähti myös ihan järkyttävä määrä tukkaa koko imetysajan! Eli n.vuoden.:( Muksun ollessa n.10kk, mulla oli ohimoilla sellanen kiva lyhyt pystytukka. Meinasin kyllä ahdistua, kun muutenkin ohut ja hento(vaalea) tukka, niin sit sitä vielä lähtikin niin paljon! Mut täytyi vaan ajatella et kyllä se vielä takas kasvaa, ainakin jossain vaiheessa. Lisäksi kun aloitin imetyksen, luonnostaan vaalea tukkani tummui ihan maantienharmaaksi.:( Se oli kova paikka mulle, mutta onnekseni, se on vaalentunut takaisin!:) Ja mullakin oli raskausaikana paljon paksumpi tukka kuin normaalisti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ilman positiivistä ajattelua tää asia vois oikeesti ottaa kovasti itsetunnon päälle ja masentaa :/ on hiukset kuitenkin niin suuri osa naisen ulkonäköa ! Mutta onneksi asia kuitenkin korjaantuu ajan myötä :)

      Poista
  29. Kyllä sitä hiusta lähtee, mut huomasitko että ei raskauden aikana? Se vaan tuntuu hirveeltä sulkasadolta, aivanku takautuvasti lähtis. Älä ressaa, ei ne hiukset mihinkään katoa! Terveisin kampaajamamma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun jälkikäteen ajattelee niin ei, tajusin sen samantien kun tää sulkasato alkoi :D mutta kyllä tää vaan kamalalta tuntuu silti..... Kovasti yritän olla ressaamatta mutta se ei aina oo ihan helppoo, etenkään harja kädessä ;)

      Poista
  30. Suosittelen lämpimästi Cutrinin Bio+ shampoota joka on tarkotettu estään hiustenlähtöä ja nopeuttaa uuden hiuksen kasvua :) Itsellä lähti kans ohimoilta varsinkin järkyttävät määrät hiuksia mutta nyt (5kk synnytyksestä) kasvanut jo suurin osa takaisin ja muutenkin hiukset kasvaneet ihan älyttömästi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä ! Tuota pitää hankkiakin testattavaksi :) toivottavasti toimii täällä yhtä hyvin kun siellä.

      Poista
  31. Mulla lähti suunnilleen puolet hiuksista parissa viikossa synnytyksen jälkeen. Kampaajani ihmetteli raskausaikana, miten sitä lettiä löytyy mutta sitten tytön syntymän jälkeen ne vain alkoi tippumaan päästä.. Aamuisin saattoi olla ihan tukollinen tyynyllä odottamassa. Onneksi kasvanut hieman lisää, etten näytä ihan kaljulta rotalta :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3