maanantai 21. lokakuuta 2013

Nununu & meidän rokkibeibe

 
Hups vain. Koko viikonlopun mittainen blogitauko, ihan vahingossa. Tai no, viikonloppu meni totutellessa uuteen ruokavalioon ja urheillessa, ei vain riittänyt mehuja iltaisin avata konetta kun sai pikku likan nukkumaan. Tämäkin postaus piti julkaista jo lauantaina mutta joskus asiat tuppaa venähtämään, mutta sehän on vain inhimillistä !
 
Perjantaina lenkin varrelta löytyi posti ja postista odotettu paketti. Saatiin MiniMintiltä mageet Nununu:n vaatteet testiin ! Normaalisti meillä (mulla) on Milan vaatteissa eniten mieleen kaikki hempeä ja tyttömäinen, ja Nununu:n mallisto olikin hieman raffi aluksi mun makuun. Mutta valikoimaa selaillessani Nununu:n mallistosta löytyi kuin löytyikin vaikka mitä ihanaa millä voisin neidin vaatekaappia täydentää. Ja muutama ihanuus sinne tiensä löysikin, meille testiin saapui Nununu NO! Dress sekä hieman isommassa koossa Nununu Star Combo Dress ja Nununu Star Romper. Nämä kuvaan neidin päällä heti tänne kun ovat sopivan kokoisia !
 
 
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 "Amerikkalainen vaatemerkki Nununu tuo lastenvaate-markkinoille urbaania katu-uskottavuutta, tyyliä ja huumoria. Vaatteet valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja ovat suunniteltu uniikkia ja persoonallista tyyliä rakastaville!" - Näin merkistä kerrotaan MiniMintin sivuilla. Mä oon myös ihan myyty, vaatteet oli todella laadukkaan tuntuisia ja nimenomaan persoonallisia. Ei oo ihan joka tytyllä yhtä cooleja vaatteita kun meidän Milalla nyt ! Pikku rokkimimmi ;)
 
 psst.. Talvialen loppurysäys on parasta aikaa meneillään vielä MiniMintissä, paljon tuotteita -30%-40% alennuksella !
 
 
 
 
 
 
 
Yhteistyössä, MiniMint
 
 
 
 
 


32 kommenttia:

  1. En oo ennen ees tajunnu et Milalla on aina hempeitä vaatteita mut nyt näis kuvis Mila ei näytä yhtän itteltään kun ei ookkaan niin girly girl ! Söpö silti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, kyllä neiti oli ihan oudon näkönen mustassa mekossa :D nyt kun toi ihan pikkuvauva-aika on ohi niin voisin opetella pukeamaan neitiä vähän vahvempiinkin väreihin, ei aina vaaleaan ja pinkkiin... hihi hän on <3

      Poista
  2. Oi Nununu on ihan uus tuttavuus mulle ! Ihania vaatteita olette saaneet, pitää mennä katsomaan tuota mallistoa :) Söpö Mila !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekkin oli ihan uus ennen tätä, ja ihastuin kyllä kovasti :)

      Poista
  3. Käy linkittämässä blogisi keinuhevosen blogilootaan!

    http://keinuhevonen.omafoorumi.net/f52-blogiloota

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Se on ! Maltan tuskin odottaa että Mila venähtäis siihen :)

      Poista
  5. Mäki postasin vähän aikaa sitten meiän Nununuista ja ne on kieltämättä tosi söpiksiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on <3 sitten kun meilläkin ollaan vähän isompia taidan kotiuttaa samat kolitsit kun teillä ;)

      Poista
  6. Hauskoja vaatteita ja ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
  7. Ooooo ihania! Mun täytyy kans perehtyä tuohon merkkiin paremmin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, siellä on vaikka ja minkälaisia, tosi cooleja lastenvaatteita :) ehkä pääsee vielä oikeuksiinsa hieman isommalla lapsella !

      Poista
  8. Hei, tuli mieleen, et joskus nimiäisten jälkeen puhuit, että tekisit sellaisen postauksen, missä avaisit hieman enemmän Milan nimien "taustaa" :) Tällaisena "nimifriikkinä" on jäänyt mieleen ja oon harmitellut, kun sitä ei oo tullut. :) Joten tässäpä yks postaustoive johonkin väliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo ! voi apua, tää on pitäny toteuttaa jo aikoja sitten :D liian monta rautaa tulessa ja nää unohtuu, mutta nyt otan asiakseni ja toteutan tän PIAN !

      Poista
  9. Vau mitä ihanuus kuvia , kaunis mini siellä :) Miten olen missannut blogisi , siihen tulee nyt muutos , klik klik .. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitos Rea ! jaa´a, no parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;) lämpimästi tervetuloa lukemaa !

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3