torstai 28. marraskuuta 2013

Fit Mom-viikko 6/15

 
 
VIIKKO #6 TOTAL
 
Painonmuutos lähtöön: -5,3kg
Painonmuutos tällä viikolla: -1,5kg
Salitreenit: 4/4
Lenkkipäivät: 3
Ruokavalio: All good ! TJ 26 herkkupäivään eli aattoon............
 
 
 
 
Ilonpäivä ! 5kiloa on rikki, JEEEEEEEEEEEEE ! Itseasiassa se meni ekaa kertaa rikki jo sunnuntaina mutta sitten alkuviikolla otettiin taas takapakkia. Normaalisti olisi viikon punnitus tiistaina, eli nyt poikkeuksellisesti tällä viikolla vasta tänään keskiviikkona. Eilen en ehtinyt postailemaan, sillä ilta meni kyläillessä kummityttöni luona ja voin kertoa että kahvin kanssa olisi ollut vaikka mitä houkutuksia, tuulihattuja, pasteijoita, piirakkaa, keksejä... Kyllä tässä luonne lujittuu, huhhuh.
 
 
 
 
Uutta reeniohjelmaa ollaan nyt tehty viikko, ja sen perusteella voin sanoa että kyllä nyt on saliohjelmakin ottanut harppauksen rankempaan. Mutta sehän tässä hommassa on parasta, haasteet kovenee ja kehityksen huomaa muuallakin kuin puntarilla tai peilissä. Ensimmäisellä viikolla olisin varmaan kuollut näillä ohjelmilla.
 
Tästä on parempi kuin hyvä jatkaa matkaa kohti unelma kroppaa !
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


10 kommenttia:

 1. Katsoin kaikki tän ´´laihdutus`` kategorian tekstisi, niin aijempaan postaukseen, kun oli se vatsahaaste, minä oon tehny tän kuun sitä :) aloitin tosin 40vatsasta ja lisänny oon aina saman määrän kun tuos alkuperäses, eli vikana päivänä, ylihuomenna on 170! En kyllä oo huomannu vatsassa kauheesti muutosta, mies kyllä väittää, että jotain on tapahtunut ;)
  Jäänkin seurailemaan blogiasi, kun itselläkin laihdutus/kiinteytys menossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rehellisesti sanottuna mulla on vatsahaaste jäänyt viimeisen viikon aikana :D se ihan tyystin yhtäkkiä unohtui ! Kyllä varmasti on tapahtunut jotain kun noin hyvin oot jaksanut painaa ;) Kiva juttu, tervetuloa mukaan !

   Poista
 2. Wow! Hyvä Essi! Upeeeeeta! <3

  VastaaPoista
 3. Jee onneks olkoon 5kg rikkomisesta! Mie kävin just viime vkl kehonkoostumuksessa ja ns. ihannepainoon matkaa enää 2kg. Vielä kun sais ton maha löllerön pois :D. Vielä ei ollu masurako umpeutunu nii vatsoja en saa vääntää :(. Ootko treenannu jo vatsoja ite?
  http://fitfatmamatiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina ! Wau sulla on enää vähän matkaa ;) tsemiä ! Juu oon mä varovasti reenannu jo vatsoja, tosin ihan täysii ei vielä uskalla rutistella !

   Poista
 4. haluatko hieman avata millaista ohjelmaa salilla teet? moniko jakoista? mitä liikkeitä millekin lihasryhmälle? jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nelijakoinen saliohjelma on käytössä, hyvin jaoteltu eripäiville koko kroppa. :) Saliharjoittelusta voisin tehdä pian myös ihan oman postauksen !

   Poista
 5. Millä salilla käyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me käydään miehen työpaikan salilla, se on hyvin helppo ratkaisu kun saadaan sinne mennä rauhassa koko perheen voimin :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3