perjantai 29. marraskuuta 2013

Jouluskaban voittajat !

 
Paljon ihania muistoja jaoitte Paras joulumuisto - postauksen kommenttiboxiin. Olisin halunnut julistaa voittajaksi useammankin kommentin, mutta vaikea valinta oli tehtävä.
 
 
 
Näille neljälle lähtee palkinnoksi Walldesign.fi joulukorttisetit !
 
  
 
Paulan ja Kilpikonnan muistoista oli unohtunut lopusta sähköpostiosoite, joten voisitteko pistää minulle päin postia osoitteeseen lifelittlemiracles@gmail.comtarvitsen osoitetietonne jotta korttisetit saadaan toimitettua oikeaan osoitteeseen ! Mi ja Jenna voivat myös tehdä samoin, jos ehditte lukaista postauksen ennen kuin ehdin laittaa teille päin mailia.
 
Onneksi olkoon teille kaikille ! ♥
 
 
 
Meille muutti tänään valkea, tuuhea, (muovinen) kaunis JOULUKUUSI ! Ai että, vihdoin sen sain. Viime jouluna en saanut Nikolta lupaa vielä hankkia sitä, mutta nyt kun Mila on syntynyt niin olen saanut vapauden laittaa joulua kotonakin kunnolla. Koristeita vielä uupuu, joten kuusesta lisää lähempänä joulua, sitten kun se on täydellinen. Tää lähenevä joulu on sekoittanut mun pään täysin joten ajattelin pyhittää kokonaisen postauksen meidän joulukoristeille......... Muita jouluhöperöitä ? Anyone ?
 
 
 

 
 
 


4 kommenttia:

  1. Heippa Essi! En ole saanut vielä palkintoa edellisestä arvonnan voitosta. Laitoin osoitteen silloin s-postiin, olethan huomannut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Enma ! Palkinto odottelee yhä kaapissa sillä en ole saanut mailiasi, kiva että otit yhteyttä tätä kautta. Laittaisitko minulle uudelleen osoitteesi sähköpostiin; lifelittlemiracles@gmail.com :) Toimitan palkinnon pikimiten !

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3