lauantai 30. marraskuuta 2013

Movember TJ 0 !

 
Tänään on viimeinen päivä kuuluisaa Movemberia, huomenna monessa taloudessa varmasti nähdään jo paljon karvattomampia kaksilahkeisia. Meillä ei onneksi isimies lähtenyt tähän villitykseen mukaan, mutta huumorilla Milan kanssa pistettiin myös oma panos tähän miesten viiksihömpötykseen.
 
 
 
 
Onko teidän perheen miehet menneet sekaisin viiksistä viimeisen kuukauden aikana ?
 
Hupaisaa lauantaita kaikille !
...huomenna on muuten jo JOULUkuu ♥
 
 
 
 
 
 
 
 


21 kommenttia:

 1. Sillä "miesten viiksihömpötyksellä" on kyllä todella tärkeä merkityskin, että kysehän ei varsinaisesti ole mistään hömpötyksestä.

  Ja ei ole meidän perheen miehet 'menneet sekaisin viiksistä' viimeisen kuukauden aikana, mutta olemme auttaneet rahallisesti ja tukeneet eturauhassyöpähanketta lahjoittamalla rahaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ilmaisin asian hieman väärin, vaikka hieno ja vakava asia onkin niin minusta asiat voi ilmaista myös hauskalla tavalla, aina kaiken ei tarvitse olla niin vakavaa. Kuten ei minun mielestä tämä Movember-kampanjakaan ole tehty niin vakavamielisesti vaan vakavalle asialle on annettu humoristisempi lähestymistapa. :)

   Poista
 2. Onko Roosa Nauha ynnä muut kampanjat mielestäsi myös hömpötystä?

  Kovin kepeään sävyyn kirjoitat tärkeästä aiheesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole. Nyt taas takerrutaan pikkujuttuihin, arvasin että joku varmasti ottaa nokkiinsa kun lähestyin asiaa näin humoristisesti. Mutta Movember-kampanja ei ole siis mielestäni pelkkää hömpötystä, monet miehet vaan menevät viiksistä kirjaimellisesti sekaisin marraskuun aikana.. Ihan yhtä hieno hyväntekeväisyystempaus on kuin esim. Roosa Nauha :)

   Poista
  2. Niin no, olisi kiva että olisit tuonut postauksessa ilmi kampanjan oikeankin tarkoituksen, edes sivulauseessa ohimennen. Kun postauksesta oikeasti sai kuvan, että kyse on vain jostain miesten keksimästä hömpötyksestä kokonaisuudessaan. Kyse ei ole siitä, että vetäisin herneet nenään tyhjän takia, vaan esim. minulle asia on tärkeä koska perheessäni on eturauhassyöpää sairastava jäsen. Minulle se ei ole pikkujuttu, eikä movember ole missään tapauksessa hömpötystä. Viiksien kasvattaminen on humoristinen lähestymistapa kyllä ja oikein hyvä lähestymistapa onkin, pitäisi vain muistaa kampanjan tarkoitus; (kerätä varoja ja) nostaa tietoisuutta; tietoisuus ei varsinaisesti kasva jos unohdetaan se tärkein eli kampanjan tarkoitus.

   Eli mielestäni en takerru pikkujuttuihin, kerroin vain oman mielipiteeni asiasta, jonka olisit voinut ottaa rakentavana kritiikkinä.

   Poista
  3. Movember-kampanja on mielestäni niin tunnettu tempaus, etten ajatellut että asia täytyy vielä avata. Lisäksi tämä postaus oli hyvin hyvin pikaisesti tehty joten en sen kummemmin ajatellut että tämä humoristinen tapa lähestyä asiaa voisi ketään loukata. Pahoittelen.

   Poista
 3. Haha hauska kuva :DD Mun miehellä on ollu kohta jo vuoden viikset, mut ne sopii sille xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Meilläkin mies välillä kasvattelee muuten vaan pelkkiä viiksiä, mun kiusaks :D mut normaalisti meillä suositaan viiksiä parran kanssa tai sit ilman kokonaan.. Mut joo ei viikset oo hullumat sillon jos ne oikeesti sopii ;)

   Poista
 4. juu-u melkoista hömpötystä tuo eturauhaussyöpähankkeen tukeminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asian saa ymmärtää väärin jos väkisin niin haluaa tehdä. Sitä tässä postauksessa ei ollut tarkoitus viestittää.

   Poista
 5. Eiköhän tuo movember ollut ihan hauskassa mielessä rakennettu hanke, hyvän asian puolesta. ! Tuskin siitä nyt kenenkään tarvii herneitä nenään laittaa.. ;) hauska kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin sen olen ymmärtänyt, mutta pitihän se arvata että taas pari ihanaa anonyymiä haluaa väkisin ymmärtää asian väärin.. huhu ! Vakaviin asioihin kun voi joskus ottaa myös hieman kevyemmän tavan lähestyä :)

   Poista
  2. Tiedätkös, silloin kun se asia oikeasti koskettaa itseä tai omaa lähipiiriä, niin toivoisi että edes suhtauduttaisiin ystävälliseen sävyyn eikä alettais teilaamaan kuinka "pari ihanaa anonyymiä haluaa väkisin ymmärtää asian väärin" - vikahan ei tietystikään voi olla omassa kirjoitustavassasi. Että KIITOS vain.
   Movember on kevyt tapa lähestyä asiaan, se että että hanketta kutsutaan hömpötykseksi ei.

   Poista
  3. Pahoittelen edelleen sanavalintaa ja että kirjoitukseni loukkasi sinua, ikävä kyllä en voi millään tietää että asia juuri sinun lähipiiriäsi koskettaa. Ja jos näin herkissä asioissa bloggaaja rupeaa liikaa miettimään sitä että joku loukkaantuu niin siinä vaiheessa tuskin kohta voi kirjoittaa enää mistään aiheesta.

   Poista
  4. Et tietystikään voinut, eikä se pointti olekaan. Pointti oli se, että (olen siis tuo ensimmäinen Anonyymi, joka kommentoi + vastasin muihin kommentteihin 3:n viestin verran) muistutin viestissäni vain, että hankkeella on tärkeä merkityskin - johon tulikin vastaukseksi vihjailua siitä että halusin (minä + muutama muu anonyymi) ymmärtää asian tahallaan väärin, jotta saan kommentoida jotain ilkeää ja vedän turhasta herneen nenään. SE loukkasi, ei postauksesi. Halusin kuitenkin vain muistuttaa, että asialla on tärkeä merkitys :)

   Ja olisi ollut kiva, että olisit heti kommentoinut että "minunkin mielestäni asia on tärkeä, Movember-kampanja on mielestäni niin tunnettu tempaus, etten ajatellut että asia täytyy vielä avata." eikä asenteella "anonyymit haluavat tahallaan ymmärtää väärin". Ei muuta, ei jatketa enää :)

   Poista
 6. En usko että aikaisemmat anonyymit edes ymmärsivät postaustasi väärin tai tiesivät itsekkin tämän olevan huumorilla kirjoitettu, tahallaan piti vain päästä asiasta sanomaan joka on Lapsellista mielestän :D älä välitä tuollaisesta! Liekkö kateellisia vai ei vain ole muuta tekemistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sinun ei varmaan kannata lähteä analysoimaan toisten vastauksia tai motiiveja niihin, vai selvännäkijäkö olet? Kyllä, olen kateellinen siitä, että joku voi asiaan noin kevyesti suhtautua kun itselle se on todella kipeä ja ahdistava asia. Ja mulla on kyllä paljon muutakin tekemistä, en tiennyt että rakentavan kritiikin antaminen on kiellettyä tässä blogissa. Yritin vain tuoda toisen näkökulman asiaan, mutta nähtävästi täällä hyökätään vaan vastaan. No, en tuo enää ikinä ilmi jos joku postaus loukkaa, anteeksi että toin tässäkään. Nähtävästi ei ole kuin yksi oikea mielipide, ja se on omanne.

   Poista
  2. Tietyllä tapaa on kyllä ymmärretty väärin, sillä minun ei todellakaan ollu tarkoitus ketään loukata tällä. Päinvastoin, olisi siis pitänyt jakaa pelkästään tuo kuva niin kukaan ei olisi pahoittanut mieltään. Hömpötys sanaa en tarkoittanut yhdistää itse kampanjaan vaan pelkästään viiksiin. Mutta mitä tässä selittelemään, kun vahinko on jo tapahtunut.

   Poista
 7. Täällähän syttyi oikein "sota", mutta hienot on viikset! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3