maanantai 11. marraskuuta 2013

Meidän isin eka isänpäivä !

 
Eilinen oli ihana. Ei överi spesiaali isänpäivä, mutta meidän näköinen ja varmasti jää myös Nikon mieleen ikiajoiksi.
 
Mila oli aamulla oikea Little Miss. Sunshine !
 
 
Heräsin kerrankin ennen Nikoa, valmistelemaan aamupalan ja viimeistelemään lahjan. Tällä kertaa en päässyt leipomaan kakkua meidän treenijaksojen vuoksi, mutta herkutellaan sitten jouluna Isänpäivänkin edestä.
 
 
 
 
Lahjaksi ostettiin, Makian lompakko Beyondista sekä pipo ja avainnauha Carlingsilta. Hieman poikkesin suunnitellusta, olisin halunnut keksiä jotain hyvin uniikkia ja pysyvää. Päädyin kuitenkin varmoihin valintoihin, ja lahja olikin todella mieleinen. Kortit tietysti askarreltiin Nikon lisäksi myös papoille ja taikataikinasta tehtyjä jalan- ja kädenjälkiä lähti myös muistoiksi tästä päivästä.
 
 
 
 
 
 
 
 
Aamupäivällä suunnattiin salille, mamman saliohjelmaan kun on merkattu sunnuntai salipäiväksi joten siitä ei poiketa edes juhlapäivänä ! Tosin itse olisin voinut skipata eilisen salin, mutta tämä ei käynyt Nikolle missään nimessä. Se ottaa mun reenaamisen vielä enemmän tosissaan kuin minä itse. On se kyllä hyvä juttu, antaisin itelleni muuten varmaan aika paljon löysää. Eikä muuten edes tehnyt tiukkaa kieltäytyä kyläillessäkään lukuisista isänpäivä herkuista ! Kyllä se luonne on vaan lujittunut tässä vajaassa kuukaudessa PALJON.
 
 
 
 
 
 
Iltapäivällä tehtiin onnittelukierros myös Pappaloissa. Illalla kyläily rumban jälkeen oltiin koko porukka ihan naatteja, Mila nukahti ajoissa yöunille. Pian alkoi telkkarista päivän kruunuksi Titanic, mikä sen parempi päivän päätös kuin tuo leffa, kynttilän valo ja oman kullan kainalo.
 
 
 
Miten teillä vietettiin isäinpäivää ? Onko jotain perinteitä miten muistatte isää tai pappoja ?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


14 kommenttia:

  1. Söpöt nuo taikataikinat ja kortit ! Oot jaksanut nähdä paljon vaivaa. :) Kivan lahjan myös hommasit, itellä on aina sama vaikeus löytää jotain pysyvää ja erilaista... Miehet kun ei paljon esim. koruja käytä ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään tehdä aina kortit itse ja aina on plussaa jos keksii jotain muutakin oma tekemää. Tykkään askarella ja tehdä itse paljon ! :) Niinpä, koru oli mullakin mielessä mutta Niko tyrmäsi sen kokonaan kun ehdotin.

      Poista
  2. Me ikuistettiin kanssa neidin käden- ja jalanjäljet nyt ensimmäisenä isänpäivänä! :)

    VastaaPoista
  3. Se on isänpäivä, ei isäinpäivä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedetään ! :D mutta mulle on jostain lapsuudesta asti jäänyt tapa kutsua sitä isäInpäiväksi ?? haha. ja kuten huomaat kovasti yritin päästä tavasta kun osassa kirjoituksia on isänpäivä ja osassa isäinpäivä :D

      Poista
  4. Mä odotan jo sitä, että pääsis tekemään taikataikinalla tytön kanssa juttuja, vaikka taitaa siihen vielä mennä vähän aikaa :).. Kivalta kuulostaa tiedänkin isänpäivä! Ja aikamoista itsekuria että jaksaa treenata juhlapäivänäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin ! sitten kun neiti saa itse tehdä niin onhan se triplasti hauskempaa :) No joo, mulla on niin kova piiskuri ettei se anna höllätä edes juhlapäivinä, saa nähdä ollaanko salilla jouluaattonakin, no ei kai... :D

      Poista
  5. Voi kun teidän isänpäivä vaikutti kivalta! Ja olit nähnyt ihanasti vaivaa tehdäksesi siitä ikimuistoisen :) Me miehen kanssa vietettiiin se kotosalla, käytiin viemässä kynttilä hänen isänsä haudalle, mun isä puolestaan sai soiton 200 km päähän. Illan todellakin kruunasi Titanic, huomasin, että se elokuva ja raskauhormonit ei sovi yhteen! Viime viikolla tehty positiivinen testi näyttäytyi aivan järkyttävänä pillityksenä, ja siihen päälle nauruna kun olin niin hämilläni omasta reaktiostani :D Mieskin oli aivan ihmeissään! Toivottavasti täälläkin saadaan ensi vuonna juhlia tuota tulevaa isimiestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivä oli kyllä mukava ! ja tollaset pikku askartelut on aina kivoja, saa luvan kanssa näpertää :) Voi että, onnea plussasta ja kaikkea hyvää odotukseen <3 vuoden päästä teilläkin sitten isi jota juhlia omassa pikku perheessä !

      Poista
  6. Mä en päässyt ostamaan lahjaksi mitään sellaista mitä olisin halunnut, koska mies kielsi käyttämästä yli kahtakymppiä lahjaan (ollaan lähdössä reissuun ja säästetään rahaa). Olisin mielelläni tilannut jostain ulkomaisesta nettikaupasta jotain mageeta mutta ehkä ens vuonna sitten. :) Isänpäivää vietettiin ihan vaan kotona hengaillen ja vierailtiin molempien vanhemmilla. Tai no, minä kävin lenkillä muksun päikkäriaikaan, mutta muuten otettiin vaan rennosti ja hengailtiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta reissusta tulee varmasti ikimuistoinen ja ehkä ensi vuonna sitten :) Mulle tuli hirmu kiire lahjan kanssa, jostain ulkomailta olis kans ollu kiva tilata jotain erilaista ? Mukavan kuuloinen isänpäivä teilläkin.

      Poista
  7. Niko on kyllä todella HOT!! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3