Tulin jakamaan näin herkkupäivän kunniaksi teille yhden ihan huippu hyvän reseptin jota me herkuteltiin viime viikon lauantaina, tänään meillä oli vähän eri menuu. Jos jollakin on vielä vähän tuhdimpi nälkä tähän aikaan illasta niin tässä oiva vaihtoehto jonka vielä ehtii heittää uuniin !
Nachovuoka meidän tapaan
- Nachoja
- jauhelihaa
- salsaa
- juustokastiketta
- oliiveja
- tomaattia
- punasipulia
- fetaa
- pinnalle hieman juustoraastetta
- ranskankermaa kylmänä päälle
Kokoa ainekset uunivuokaan, alimmaiseksi kerros nachoja, muuten järjestyksellä ei ole väliä. Vuoan koon voit päättä itse riippuen ruoan ja ruokailijoiden määrästä tietenkin. Kun koko komeus on valmis, heitä vuoka uuniin 175asteeseen 15minuutiksi, sen jälkeen anna hieman jäähtyä ja AVOT ei muuta kun herkuttelemaan... Ja on muuten hyvää !
Ihanaa lauantai-iltaa kaikille ! pus. ♥
Meillä tykätään tacogratiinista, joka on hieman samanmoista! Löytyy kinuskikissan ohjeista :p
VastaaPoistaOo hei toihan pitää joskus kanssa testata ! :)
Poistaoi oi miten herkullisen näköistä! :)
VastaaPoistaJa sitä se onkin, ihan törkeen hyvää :)
PoistaNami nami namiiiii :P
VastaaPoistaIhan lemppari viikonloppu ruoka :) sopii kanallakin loistavasti !
PoistaMmmm, näyttää super hyvältä!!
VastaaPoistaSitä se on ! :))
PoistaMeilläkin syötiin eilen nachoja :)
VastaaPoistaHuippu hyvä valinta ;)
PoistaÄlä muuta sano ! :)
VastaaPoistaOi nam! Hyvä vinkki. Todellakin kokeillaan tässäkin taloudessa joku päivä!
VastaaPoistaKyllä kannattaa, ja tosiaan menee ihan ruoasta, on aika tuhtia tavaraa ! :)
PoistaHui! Kuulostaa eksoottiselle... pitäs vissiin EHKÄ testata :D
VastaaPoistaMeidän perheen ihan lemppari herkuttelu ruokaa :) kantsii testaa !
PoistaMe ollaan tehty näitä http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/131653-broileri-juustonachot Kandee testata :-) Mutta ehkä yleisen on semmonen, että tehdään molemmille suoraan lautaselle annokset! ;-D Siihen ei tuu mitään muuta kun nachoja, valmista juustodippiä, salsaa, jalopenoa! Ja kaks kerrosta noita lastuja ja kastikkeita :-) Ja sitten kun tulee uunista niin päälle ranskankermaa. HUIPPUA! :-DD<3
VastaaPoistaKaikki nachovariaatiot on kyllä hyviä aina ! Pitää totakin testata meilläkin :)
Poista