sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Terveisiä sohvannurkasta !


Sunnuntai menee meillä näissä merkeissä...


Tiistaista asti olen taistellut tätä orastavaa ihmeflunssaa vastaan eikä vieläkään näy loppua. Tiistaina ja keskiviikkona minulla oli lämpöä ja vetämätön olo mutta ei muita oireita, torstai iltana tuli nuha ja lauantai aamuna mukaan kuvioon astui kova kurkkukipu. Tää viikko ollaan siis oltu oikeastaan sisällä, eilistä ulkoilua lukuun ottamatta. Alkaa pikku hiljaa tympiä ja paljon !


Mä tiedän että kun tästä taudista tokenen, ensimmäinen salitreeni on täyttä tuskaa ja sen jälkeen motivaatio on taas kaikkea muuta kuin huipussaan. Ei tää fit mom-jakson viimeinen viikko nyt mennyt ihan niin kuin olin suunnitellut. No mutta kai sitä täytyy olla itselleen armollinen ja hammasta purren taapertaa sinne salille vaikka laiskuus onkin viikon aikana lyönyt motivaatiota turpaan 100-0.


Flunssalukemisena täällä on toiminut Raakel Lignelin kirja hänen huikeasta elämäntaparemontistaan, tää jos joku on pitänyt kipinän projektiin edelleen hengissä viime päivien ajan. Suosittelen lämpimästi lukaisemaan kyseisen julkaisun !

Mila on muuten tänään tasan 7kuukautta vanha ! Huomenna postausta luvassa kuukausia täyttävästä typykästä.♥
4 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit <3