maanantai 6. tammikuuta 2014

Instaweek #1


Haastan itseni toteuttamaan tämän postauksen joka viikko tänä vuonna. Jokaisen viikon alussa jaan kanssanne edeltävän viikon instgramissa ottamani kuvat. Tämä on tuttu postaus jo viime vuodelta, mutta aloitin silloin näiden tekemisen vasta kesällä ja useampi viikko jäi välistäkin. Nyt kokeillaan saanko tänä vuonna 52 Instaweekkiä toteutettua ! 


The uuden vuoden pusu !


Fuskasin hieman, tämän viikon vanhimmat kuvat on uuden vuoden aatolta eli viime vuoden puolelta, mutta halusin ne silti mukaan sillä niitä ei olla blogin puolella vielä nähty, lukuunottamatta tota meidän pusukuvaa. ;)


Seuraa Instagramissa @essimmaria !


6 kommenttia:

 1. Mila on kyllä varsinainen hurmuri!

  Teidän ihana pikkuinen koira vilahti joulukuvissa, mutta muuten häntä ei ole juurikaan viime aikoina näkynyt. Onko koiruus muuttanut vanhemmillesi vai onko hänestä tullut ujo julkisuuden suhteen :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen toi typy kyllä on ! :)

   Deny on tosiaan muuttanut mummolaan, sillä Nikolle puhkesi viime talvena pahat allergiat ja näin ollen pikku dogi ei voi meillä enää asustella ://

   Poista
 2. Sinulla on kyllä kiva blogi, olen seuraillut jonkin aikaa jo! Positiivisuus välittyy teksteistäsi ruudun tällekin puolelle. :) Haluaisin kysyä, että mitä mieltä olet lapsesi kuvien julkaisusta netissä? Tästä monilla on hirveän erilaisia ajatuksia ja olisin kiinnostunut kuulemaan sinun ajatuksesi, sillä olen pohtinut esimerkiksi omalla kohdallani asiaa. :) - Nella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavaa että tykkäät ! :)

   Hmm.. hyvä kysymys ! Tää on aika kaksipiippuinen juttu vaikka Milan kuvia julkaisenkin todella paljon blogissa ja Facebookissa. Netin vaarat kyllä pelottaa ja mietityttää mutta jotenkin itellä on sellanen ajatus että "eihän nyt meidän kuvia kukaan käytä väärin, eihän sellaista voi meille sattua.", vaikka ihan hyvin voi käydäkkin. Olen kyllä alkanut vesileimaamaan Milan kuvia nykyään mitä blogiin laitan ja mun mielestä se nyt vaan on nykyaikaa että netissä on kaikki. :) Riskit kuvien julkaisussa aina on mutta en mä osais pitää tuota suloisuutta piilossakaan !

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3