keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Fit Mom-viikko 3/15


VIIKKO #3 TOTAL
 
Painonmuutos lähtöön: -2200g
Painonmuutos tällä viikolla: -660g
Lenkkipäivät: 4/7
Sali: 4/4
Ruokailut: OK ! Ei rapsahduksia.
 
 
 
 
Mieletöntä, jo kolme viikkoa takana. En olisi ikinä uskonut että tää ruokavalion suorittaminen olisi näin "helppoa", tosin aallonpohjia varmasti tulee vielä projektin aikana kun näin alussa vielä ollaan. Ilman herkkuja on menty ja melko pienellä päivittäisellä kalorimäärällä. Mun henkireikä tiukkoina hetkinä on ollut Cocis Zero kun makeanhimo on päässyt iskemään, toinen tän diettaajan herkku on iltsikka eli rahka+marjat. Hirveästi mitään herkkuja ei ole edes tehnyt mieli, enemmänkin ehkä sitä normaalia kotiruokaa. Mutta kyllä tästä 15viikosta selvitään, asenne on edelleenkin kohdillaan !
 
 
 
 
Salikärpänenkin puraisee viikko viikolta kovempaa. Kun huomaa että edistystä tapahtuu ja saa lisätä painoja liikkeisiin motivaatio vain kasvaa kohisten. Pikkuhiljaa niitä muutoksia omassa kropassa alkaa nähdä myös peilin kautta, vaikka kiloja ei olekkaan lähtenyt kuin reilu pari. Mutta kyllä se kroppa on silti aloittanut jo muovautumisen. Vielä kuitenkin ollaan hyvin alussa, joten maltti on valttia !
 
 
 
Facebookissa on viime viikkoina levinnyt näitä kaikenmaailman "haasteita", on vatsalihaksille oma ja kyykyille ja varmasti monta muutakin. Itse tartuin tähän haasteeseen salilla tehtävien vatsalihastreenien lisäksi ja aloitin tämän maanantaina. Saa nähdä muuttuuko tuo löllykkä tuosta 30päivän aikana lainkaan ? Kuinkas moni muu on törmännyt näihin haasteisiin ? Oletteko lähteneet mukaan ?
 
Alkavan viikon tavoite on saada 3kiloa rikki, olisin tosi tyytyväinen ! Salilla käydään normaalisti keskiviikkona, perjantaina, sunnuntaina sekä maanantaina. Lepopäiviä viikossa on yksi, muuten salipäivien välissä lenkkeillään. Tästä on hyvä jatkaa !
 
Lupailin muistaakseni kertoa tällä viikolla enemmän ruokailuista mutta kamera on ollut hyvin laiskasti käytössä joten hetimiten kun saan kuvamateriaalia postailen enemmän projektin ruokajuttuja.
 
Aktiivista loppu viikkoa kaikille !
 
 
 






 
 


25 kommenttia:

  1. Tsempia todella paljon! :)
    Itse aloitin pudottamaan painoa, tarkoitus on saada 30 kilo pois, mutta toki asennan pientä tavotetta kerrallaan, eli joulun mennessä 7-10 kilo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ja samoin sinne, mielettömästi tsemppiä urakkaan ! :)

      Poista
  2. Hienoa ettei oo repsahduksia sattunut, ite en oo koskaan pysyny tiukalla ruokavaliolla edes viikkoa ilman lipsahduksia :/ Mistä sitä selkärankaa löytäisi ? Oot kyllä hottis mamma, innolla ootan jo projektisi loppua ja ennen ja jälkeen kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa´a itsellä ainakin tuli mitta täyteen löllyvään kroppaan, en oo moneen vuoteen ollu "hyvässä" kunnossa joten nyt haluan pistää vihdoin itseni kuntoon :) Kiitos, niitä varmasti tulee projektin loppupuolella !

      Poista
  3. Vau, täytyy sanoo et mä en pystyis tohon! Hirrmu isot tsempit Essi! Mä oon törmänny tohon vatsalihas haasteeseen ja alotinkin sitä, mut kuinka ollakkaan se jäi.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju <3 voin rehellisesti sanoo että en itekkään pystyis tähän yksin, aika kova tsemppari nimittäin on Niko ja se ei anna mun laiskotella :D

      Poista
  4. Go girl!! Hienosti mennyt! Ja pointsit sulle ahkerasta salikäymisistä! Mä aina lusmuan niistä :D Eikö sulla ole tosiaan koskaan herkkupäivää? Hui, miten sä selviät? Musta tuntuu et repsahtasin heti, jos kieltäisin iteltäni herkut kokonaan. Nytkin odotan huomista herkkuhetkeä kuin kuuta nousevaa :D Suklaata, nam <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nelli :) vaikka melko hitaasti tässä nyt mennään mutta viikko kerrallaan.. ei ainakaan nyt ekan 4viikon aikana ollut herkkupäiviä, saa nähdä kun nyt tällä viikolla ohjelmat vaihtuu tuleeko ? tosin oon asennoitunu siihen että herkuttelen jouluna seuraavan kerran :D SUKLAATA ON IKÄVÄ <3

      Poista
  5. Go mama!!!!! <3 Mites meinasit jouluna, sallitko repsahduksen? Mä en pystyis olla syömättä kaikkia jouluherkkuja!!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wihii <3 Jouluna tai ainakin aattona herkuttelen ! Oli ohjelmassa herkkupäivää tai ei :D mutta tiukkaa tekee varmaan muina päivinä kun joulu herkuttelu kestää usein sen viikon ainakin :D

      Poista
  6. wau, sun projektishan on edistynyt aivan älyttömän hyvin! Toi marja sekoitus näyttää todella herkulliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan jees, ajattelin suurempaa kilo pudotusta ekan kuukauden aikana mutta parempi kuin ei mitään :) Se on hyvää ! Rainbow kuningatarmarja sekoitus, suosittelen !

      Poista
  7. Tuo on kyllä ihailtavaa :) Itse aina aloitan jonkun "dieetin", mutta loppupeleissä siinä aina käy niin, että turhaudun kun ei "saa syödä mitään" ja vedän navan täyteen herkkuja "koska jos herkutellaan niin tehdään niin sitten kunnolla" :D

    milkamariam.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milka ! Noin mullakin on aina ennen käynyt, mutta nyt on kotona tuki kohdallaan ja oma motivaatio niin ei ainakaan vielä ole tullut kovin tiukkaa :)

      Poista
  8. Moi! :) Mistä olet ostanut tuon ihanan pinkin pannan? Näen niitä joka paikassa, mutta jostain syystä en itse löydä niitä mistään vaikka kuinka olen etsiskellyt... :D Tsemppiä painonpudotukseen, tosi hienostihan tuo projekti on sulla lähtenyt käyntiin! :) -Susanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkki panta on Catmandoo merkkinen ja muistaakseni ostin sen Budget Sportista :) voi löytyä muistakin urheiluliikkeistä ! Kiitos Susanna :)

      Poista
  9. mieki aattelin alottaa tuon vatsalihashaasteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä, huomaa kehityksen kun jaksaa kerta kerran jälkeen paremmin :)

      Poista
  10. Ihanaa, että on lähtenyt noin hyvin käyntiin. Ite kyllä vähän vierastan noita dieettejä, joissa syödään kamalan tarkasti jotain tiettyjä juttuja eikä ollenkaan tavallista kotiruokaa ym. Semmosesta on varmaan aika hankala sit palauttaa ruokailua takasin sille kotiruokalinjalle ilman, että kilot tulee takasin. Vai pitääkö syödä sit aina tollai? Mä oon vähän uuvelo näiden dieettien kanssa, niin olis kiva tietää. Olis myös kiva, jos tekisit postauksen siitä millaisia treenejä teet salilla. Siis millainen ohjelma sulla on jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollu ihan samat fiilikset aiemmin, mutta päätin nyt mahdollisuuden tullen kokeilla tällästä treenijaksoa jossa ruokaohjelmakin tehdään valmiiksi. Oikeastaan ihan uteliaisuuttani miten minun kohdalla se toimisi ja että pystynkö siihen, riittääkö selkäranka noudattamaan tiukkoja ohjeita ? Tämän jakson jälkeen aion arkisin noudattaa näitä ruokailutottumuksia pääsääntöisesti ja viikonloput höllätä ja syödä ihan kunnolla. Tarkoitus on tehdän elämäntapamuutos eikä pelkästään tätä 15viikkoa liikkua ja syödä terveellisesti :)

      Poista
  11. mun täytyy kyllä kyseenalaistaa sun sali-/ruokaohjelma. Ihan vain siksi että kolmessa viikossa painoa on lähtenyt noin vähän, vaikka onhan se parempi kuin ei mitään. Sinun kokoisella naisella oikea ruokavalio yhdistettynä oikeanlaiseen salitreeniin pitäisi pudottaa painoa paljon enemmän. Jo ensimmäisen kahden viikon aikana nesteitä tulisi lähteä n. 5 kiloa ja lisäksi vielä rasvaa 2-3 kiloa. Pakko oli kommentoida, kun nykyään niin paljon huijataan ihmisiä (fitfarm, bodycamp) "räätälöidyillä" ruoka- ja saliohjelmilla vaikka ne ovat todellisuudessa lähes kaikille samanlaiset…

    upeapakkaus@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en itse vielä lähtisi kyseenalaistamaan koko ohjelmaa, pitää muistaa kuitenkin että tämä on suunniteltu nimenomaan imettäville äideille, eli mistään pika dieetistä ei ole kyse. Mulle imetys menee diettaamisen ja reenien edelle, eli en halua laihduttaa imetyksen kustannuksella. Joten mulle sopii paremmin kuin hyvin tälläinen hieman hitaampi tahti kilojen kanssa, jos jatkuu samana tahtina niin 15viikon jälkeen olen kuitenkin jo 8-10kg kevyempi kuin alussa :)

      Poista
    2. Kyllä tuo iha hyvä muutos painoon on! Syöt varmaa joku parituhatta kaloria päivässä? Ainaki yhellä imettäväl kaveril joka on samas mukana niin on tuo parisen tuhatta. Nii eihä sill kalorimääräl voikkaa olettaa et tippuu älytöntä vauhtia.. ja johan siin kärsis jo imetyski. :) ja täs on viel tarkotus pitää lihakset tallella eikä laihduttaa niitä. hyvä tahti on! :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3