lauantai 4. tammikuuta 2014

Fit Mom-viikko 10/15 & 11/15


Hui, nyt eletään jo 12.viikkoa tässä projektissa. Ompa aika vain kiitänyt vaikka alkuun ajattelin että nää viikot varmasti matelee. Niin se ajatusmaailma on muuttunut näinä viikkoina, kieltämättä kroppaakin suurempi muutos on varmaan tapahtunut pääkopan sisällä. Terveellinen ruoka ja treenaaminen ei ole enää pitkään aikaan ollut pakkopullaa, tai okei myönnetään että ruokavalion ruoat etenkin joulun herkuttelun jälkeen on tökkineet ja pahasti. Silti lipsahduksia ei ole tapahtunut.




Aattona ja joulupäivänä meillä oli lupa herkutella, samoin uutta vuotta juhlittiin herkutellen. Mikä on todella positiivistä huomata on se ettei paino ottanut paljoa takapakkia, ainoastaan kilojen kariseminen pysähtyi. Kropassa kyllä tuntui pyhien jälkeen kankeutta ja pientä "suklaapöhöä". Nyt ollaan kuitenkin palattu ruotuun menestyksekkäästi ja vielä rutistetaan täysiä viimeiset 4 viikkoa ja katsotaan sitten miten projektia jatketaan, sillä tähän minä en todellakaan ole lopettamassa !




VIIKKO #10 TOTAL

Painonmuutos lähtöön: -8,5kg
Painonmuutos tällä viikolla: -0,7kg
Salitreenit: 3/4
Lenkkipäivät: 2
Ruokailut: Aatto ja joulupäivä herkuteltiin, muuten kaikki OK !


VIIKKO #11 TOTAL

Painonmuutos lähtöön: -8,4kg
Painonmuutos tällä viikolla: +0,1kg
Salitreenit: 1/4
Lenkkipäivät: 2
Ruokailut: Uutta vuotta lukuunottamatta kaikki OK !




Kuten huomaatte niin myös treenailussa on pari viimeistä viikkoa otettu löysemmin, vietettiin pientä "joululomaa" joten nyt on senkin saralla skarpattava PALJON ! Sillä omaan treenijakson tavoitteeseen on vielä matkaa 2,6kg, ja mun on pakko onnistua koska epäonnistuminen ei yksinkertaisesti sovi mulle.


Miten muilla meni joulunaika, lomailitteko vai treenasitteko pyhinä ja välipäivinäkin ? 











12 kommenttia:

  1. Ite kävin treenaamassa maanantaina ennen jouluaattoa ja seuraavan kerran Tapaninpäivänä :). Saaks teidän salilla olla vauva mukana? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähän oot jaksanu hyvin reenailla pyhinäkin ! Vautsi. Me käydään Nikon työpaikan salilla ja sinne saadan beibi ottaa ihan vaapasti mukaan :)

      Poista
  2. Mä lomailin joulun ajan :). Pari päviää ennen vuoden vaihdetta raahauduin lenkkipolulle ja sen jälkeen olenkin taas palannut ruotuun :). Mulla ei tosin noin tiukkoja treenitavoitteita/ruokavalion noudatusta ole kuin sulla, pääasiallisena tavoitteena oma hyvä olo terveellisellä ruokavaliolla ja sellaisella liikuntamäärällä, joka tuntuu hyvältä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä joulu on ainakin meillä lomailun aikaa ja tulee näin varmaan olemaan aina :) Samanlaiset tavoitteet tulee olemaan mullakin sitten kun saan ensin itseni sinne tavoitepainoon jonne on matkaa vielä jonkin verran !

      Poista
  3. Onnistuuko tein treenit tosiaan noin et tytsy on mukana?! Mein poika ei ikinä viihtyis ilman huomiota niin kauaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnistuu kyllä, usein tehdään arkena niin että mennään Milan kanssa vaunuillen salille kun Niko on saanut oman reeninsä jo päätökseen.. sen jälkeen N toimii mun personal trainerina ja hoitaa Milaa kun äippä reenaa ;)

      Poista
  4. Ihan mahtavia tuloksia olet saanut aikaan! Suuri kunnioitus tältä suunnalta! Meinaisin itsekin lähteä tuohon mukaan silloin lokakuussa, mutta elämässä oli sen verran isoja juttuja kesken, etten löytänyt voimavaroja. NYT asiat on hoidettu järjestykseen ja on oikea aika ottaa itseään niskasta kiinni;) Kirjoittelin projektin alkumetreistä tuoreeseen blogiini, jos kiinnostaa :)

    Tsemppiä loppurutistukseen, jään mielenkiinnolla odottamaan mitä keksit seuraavaksi :)

    http://liliesandginger.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Nica :)) Huippua, ehdottomasti tuun kurkkimaan sun projekti kuulumisia ! Tsempit sinne, ja hei helmikuussahan alkaa uusi Fit Mom-jakso Body Campillä ;)

      Poista
  5. Hei, on ollut kiva seurata tätä siun projektia :) itsekin rohkaistuin ja aloitan helmikuun fitmom- projektin, neiti syntyi syyskuussa, niin nyt tuntui sopivalta ajankohdalta aloittaa.. Toivottavasti vaan sujuisi hyvin ;) sitä piti siulta kysyä, että kun itse tilasit tuon paketin, saitko jotain infoa ennen kuin sait varsinaisen treeniohjelman yms? Mietin vaan kun muutama viikko sitten paketin tilasin, eikä sieltä ole kuulunut vielä mitään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Tosi hienoa että rohkaistuit, koska päätöstä tuskin tulet katumaan !! Tsemppiä omaan projektiin :) inffoa ei tainnut tulla kummemmin enne paketin alkua, mikä tietysti olisi plussaa. Eli kaikki ohjelmat tulee vasta silloin aloituspäivänä. Kannattaa kuitenkin käydä tekemässä se oma profiili valmiiksi Body Campin sivuille kun sen mukaan ne ohjelmatkin sinulle valitaan. :)

      Poista
    2. Jeps, kiitti vastauksesta :) odotellaan siis sinne aloituspäivään :) joo sen profiilin kävin tekemässä jo.

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3