keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Fit Mom-viikko 13/15



VIIKKO #13 TOTAL

Painonmuutos lähtöön: -9,5kg
Painonmuutos tällä viikolla: -0,5kg
Salitreenit: 3/4
Lenkkipäivät: 2
Ruokailut: Yksi herkkupäivä lauantaina, muuten OK !



Ekaa kertaa tän jakson aikana voin sanoa että motivaatio on laskenut, ehkä jopa hieman kadonnut kokonaan. Vaikka kovasti yritän itseäni motivoida, ottaa kuvia itsestäni että huomaisin muutoksen ja näkisin kuinka pitkälle olen jo päässyt niin silti tökkii ja pahasti. 10kilon pudotus häämöttää, joten luulisi että into olisi korkealla ja sen saavuttaminen motivoisi entistä enemmän, mutta ei, en tiedä missä nyt mättää. Tuntuu siltä kuin olisi vähän patteri lopussa tästä äidistä, voisin nukkua vaikka kokonaisen vuorokauden jos se vain olisi mahdollista.




Tuo nukkuminen onkin varmaan ainut asia mikä on ollut retuperällä koko projektin ajan. Iltaisin nukuttaisi jo 10-11 aikaan, mutta en malta mennä vielä unille koska silloin koittaa mun oma aika. Saan rauhassa uppoutua niihin omiin juttuihin (eli blogimaailmaan...) ja syödä iltapalan ilman kiirettä, sitten viimein kun 12 aikaan painun sänkyyn ja olisin valmis nukkumaan ei väsymyksestä ole enää tietoakaan ja kukun kirkkain silmin 1-3 asti. Aamulla ei sitten auta vaikka kuinka uni maistuisi, sillä tuo pieni nappula herättää äidin viimeistään 9.30. Silmät ristissä siinä sitten keitellään aamupuurot, hoidetaan aamupesut ja päivävaatteet päälle ja päivä lähtee käyntiin tooooodella takkuisesti. Tätä on nyt jatkunut jo pari kuukautta, ei kai ihmekkään että mamma alkaa olla väsynyt ? Mikä avuksi ? Voisiko melatoniinistä apua vai onko ihan huuhaata ?

Väsymyksen takia treeni-into on kokenut kovan kolauksen, arkisin treenaamaan lähteminen on aikamoisen työn ja tuskan takana. Nukut yön huonosti, hoidat pirpanaa päivän, illalla kun Niko tulee töistä täytyisi vielä lähteä kesyttämään rautaa salille ja sieltä vielä kotiin nukuttamaan Milaa. Joskus tulee mietittyä että oonko mä ihan pöhkö kun aloitan tälläisen projektin pienen vauvan kanssa, mutta kyllä tää on sen verran palkitsevaa hommaa että se auttaa kyllä jaksamaan. Pian kun päivä pitenee ja kevät on päivä päivältä lähempänä tää väsymyskin toivottavasti helpottaa. Kesää kohti, silloin suunnitelmien mukaan kiitos seisoo peilin edessä ja tää urakka palkitaan !


Viime lauantain herkkupäivän jälkeinen fiilis.


Ruokailut menee nykyään ihan rutiinilla, ja arkena ei edes tee enää mieli mitään herkkuja kun tietää että lauantai koittaa kuitenkin pian ja silloin saa lipsua ruokavaliosta ihan luvan kanssa. Kieltämättä viime viikonloppuna herkkupäivä lähti vähän lapasesta, ei niinkään karkkien osalta vain ruoan. Leipastiin oma tekemää pizzaa ja fetasalaattia, ruokajuomaksi colaa ja voi että mikä ähky oli taattu. Ensimmäistä kertaa elämässäni koin oikean ähkyn, rehellisesti sanottuna tuntui että maha halkeaa liitoksistaan hetkenä minä hyvänsä. Ei mikään hyvä tunne. Se on vaan fakta ettei sitä ruokaa enää voi edes vetää samaan malliin kuin aiemmin, mahalaukku on kuitenkin tässä 13viikon aikana pienentynyt varmasti aikatavalla.

2 viikkoa olisi vielä jäljellä tätä jaksoa, saa nähdä kuinka käy tavoitteen, päästäänkö siihen -11kg. Nyt mitataan itsestä vielä kaikki mehut irti ja vedetään täysillä loppuun asti. Ms. Fitness-jakso alkaa jo ensi keskiviikkona, mutta mä ajattelin silti vetää tän Fit Momin ensin ns. virallisesti loppuun ennen kun siirryn uusiin ohjelmiin. Tulosten perusteella sitten asetan tavoitteet uudelle, pidemmälle jaksolle, hurjaa silloin tähdätään jo ensi kesään !










47 kommenttia:

  1. Katoppas googlesta, että mistä ruoasta saa melatoniinia. Ite aina ekaksi testaan luonnon konstit ennen lääkkeitä. Toinen mitä kannattaa ravinnosta katsoa on serotoniini. Serotoniiniä on mm. masennuslääkkeissä, vaikka sulla sitä ei olekkaan, niin sitä sisältävien ruokien syöminen varmasti parantaa fiilistä :) Ja ihan mielettömän työn oot jo tehny! Keksi itselles joku kiva palkinto painon pudotuksen lisäksi! Nyt vaan kova tsemppi päälle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo mahtava idea, täytyypi huomenna heti perehtyä asiaan :) Kiitos vinkistä, en olis ite edes hiffannu että ruoassakin voi olla noita aineita ! Kiitos Laura, joo kyllä mulla vähän on mietittynäkin jo pikku palkintoja sit kun tavoitteita täyttyy ! Kiitos <3

      Poista
  2. Varmaan tietokoneen valo saa aikaan sen, että aivot kuvittelee, että päivä alkoi taas eikä sitten enää väsytä, jos iltaisin tietokoneella olet. :) Mulla itselläni on vaikeuksia saada unta, jos olen tietokoneella iltaisin, mutta jos sen sijaan luen vaikka kirjaa ennen nukkumaanmenoa, niin uni tulee huomattavasti helpommin.

    Oon seurannut tätä sinun Fit Mom -projektia ja ihaillut sinun itsekuria. Hurjan hyvä saavutus jo tähän mennessä! Tsemppiä vain jatkoonkin! Mulla häviää motivaatio parissa viikossa, enkä taaskaan jaksanut omaa laihdutusurakkaa sen pitempään oikein tosissaan vetää. Huh, ehkä mie vielä saan otettua itseäni tosissaan niskasta kiinni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän se varmaan on yks suurimmista pahoista mikä aiheuttaa tätä nukahtamis vaikeutta ! Pitäisi ottaa niskasta kiinni ja lopettaa tää koneella nuokkuminen liian myöhään iltaisin.

      Kiitos Elina ihanasta kommentista ja tsemppiä tullaan tarvitsemaan jatkossa ! Tsemppiä sinnekkin urakan aloitukseen, kesään on vielä hyvin aikaa ;)

      Poista
  3. Voi, en kyllä tajua miten jaksat! Mä meen melkein aina nukkumaan kymmenen aikaan ja silti tuntuu monesti että mehut on aika loppu!

    Kunnon yöunet alle neiti, niin ehkä se treeni-into sieltä löytyy! :) Tai sitten joskus vaan pitää olla niitä kausia, että motivaatio on hukassa, tuntuu ne motivaatiojaksotkin sitten joltain! :)

    Tsemit! Ja hei, vau mitkä jalat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälläsiä huonoja päiviä tulee aina sillon tällön mutta sitten taas kuitenkin useammat päivät on kuitenkin motivaation täyteisiä, nyt näitä väsypäiviä vaan on tullut vähän useampi parille viikolle :P

      Näin täytyy tehdä, jos vaikka vloppuna nakittais Nikon heräämään mimmin kanssa aamulla ja vetäsis ite johonkin puoleen päivään unta :D

      Kiitos Nelli ja mukava että sitä lihasta on alkanut jo jonnekkin kehittyä ;)

      Poista
  4. Tosi hienosti oot saanu tiputettua ja sulla on kyllä kunnon reisilihakset. Tosta nukkumisesta, itse menen välillä tosi aikasin nukkuun ja sit toisina iltoina nautin omasta ajastani. Kuitenkin ehkä olisi parempi yrittää ensin mennä nukkuun, kun väsyttää ja vasta sit turvautua lääkkeisiin. Mutta tää vain mun mielipide. Välillä itselläkin melkoisia uniongelmia, kun reilu 5 kk herännyt 3-7 x yössä ja aamu alkaa aina viimeistään seiskalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, lihasta on reisissä ollut jo lähdössä mutta kieltämättä ne on nyt alkaneet ihan tosissan hakea jo muotoa. Juu kyllä mä tän väsymyksen yritän ensin ihan omin avuin selättää ennen kun tartun melatoniinipurkkiin.Tsemppiä sinnekkin uniongelmiin, toivottavasti pian helpottaa ! :)

      Poista
  5. Hmm tuohon nukahtamisvaikeuteen vaikuttaa luultavasti se iltaisin koneella istuminen.. Tai ainakin itse huomasin sen vaikuttavan omaan nukahtamiseen. Illalla muksun nukkumaanmenon jälkeen, eli puol 11, avasin koneen ja aloin lukemaan blogeja tms. en saanut unta kun menin sänkyyn. Nyt olen keskittänyt koneella olot päikkäri aikaan. Illalla seurustelen miehen kanssa, luen kirjaa, kudon ja otan vaan rennosti:) Valot kannattaa myös sammutella ajoissa ettei ne pidä sinua turhaan virkeänä. Tsemppiä, olet kyllä ison työn tehnyt !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä ! Ja taas mä vaan täällä koneella istun :D hah. kyllä pitäs yrittää opetella sammuttaa tietokone viimeistään 11 niin pääsis varmaan jo 12 aikaan hyvin unille. Kiitos vinkeistä ja tsempeistä ! Ne tulee tarpeeseen :)

      Poista
  6. Just toi on ongelma tällasis suoraa sanottuna iha kamalissa jaksoissa. En tajua, miks ei salilla käyntiä lenkkeilyä ja jumppaa voi harrastaa oman jaksamisen mukaan, syödä aina perusterveellisesti ilman ruoan punnitsemista ja ihme ravintolisiä ym ym? Ite palauduin n. 4kk synnytyksestä ihan normaali painoon, 54kg vaik raskausaikana tuli 17kiloo. ja se laskee edelleen tehokkaasti kun imettää..? Sähän muutenki tarvit sen 500kcal sillon ku vielä täysimetät . Jumppa pari krt viikos ja sit vaunulenkit kyllä on ihan normaaliarkea, ei tarvii vetää itteensä iha piippuun. Nimittäi just ku tollaset projektit loppuu tai sit ku koittaa esim herkkupäivä yms nii tällaisia sivusta seuranneena kyl menee överiks sit kamalaks mättäämiseks.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En väittäisi tätä jaksoa miksikään "kamalaksi", saa kuitenkin syödä suht hyvin eli mistään dietistä ei ole kyse. Mullakin raskauskilot oli karissu jo ennen tän jakson aloittamista eli nyt on pudotettu sitä omaa painoa ennen raskautta mitä oli kertynyt ihan kiitettävästi. Täysimetys meillä on jo jonkin aikaa ollut loppu kun Mila syö jo 5kiinteää ateriaa päivässä, rintaa syödään n.3-5 kertaa päivässä ja öisin 1-2kertaa. Haen tässä nyt ihan kokonaisvaltaista elämäntapamuutosta enkä ole lopettamassa treenaamista tän projektin jälkeen, syömisiä en sitten enää niin paljon vahdi :) Kokonaisuudessaan olen ollut tosi tyytyväinen tähän treenijaksoon !

      Poista
  7. Hyvä Essi! Kyllä se 0, 5-1kg menee vaikka silmät kii, sä jaksat kyl! Minäki aloitin laihduttamisen ja kymppi pitäis saada pois!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos ! Toivottavasti lähtisikin ettei nyt jumitu tuohon pidemmäksi aikaa. Oo tsemppiä sinne kuntokuuriin, you go girl <3

      Poista
  8. Mieletöntä, melkeen 10kg! Laita sitten projektiviikkojen loputtua kunnon before&after-kuvat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä huikeeta jo nyt kieltämättä ! Joo laitan niin hyvät mitä mulla nyt on, harmittaa pirusti kun en projektin alussa ottanu sellasta kokonaisvaltaista kroppa kuvaa, tais olla vähän liian iso pala mulle vielä sillon :P

      Poista
  9. En tiedä ootko jossain jo kertonut tarkemmin, mutta mitä nuo sun herkkupäivän herkuttelut on? Siis lähinnä että otatko jonkun yhden namin ja se siitä, vai meneekö koko päivä herkutellessa :) ja onko muut päivän ateriat normit ja illalla herkkuja tms vai syötkö ihan sitä mitä huvittaa? :) Hienosti oot muuten edistynyt tuossa sun projektissa, huiput reisilihakset! Tosiaanki kuoriutui kunnon fit mom ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itseasiassa oo kertonut mutta joku herkkupäivä voisin melkein tehdä postauksen mitä siihen kuuluu :D Mutta siis herkkupäivä menee sillä mentaliteetilla että syödään mitä huvittaa ja kuinka paljon huvittaa.. Aika hyvin kuitenkin siinä on pysynyt järki päässä, ei siis oo kaikenmaailman karkkeja, jätskejä, sipsejä ja limppoja.. Vaan syödään lempiruokia ja sit illalla vähän karkkia tai jotain muuta herkkua ja that´s it :)

      Ooh kiitos paljon, ihana kommentti <3 mutta kyllä siihen fit momiin on vielä melkoinen matka ! ;)

      Poista
  10. Täällä myös motivaatio kadoksissa, kiloja pudotettu 34kpl alku kesästä, lopputavoite ollut -35kg, tämä viimenen kilo tuntuu olevan tiukassa, tosin motivaation puute päästää lipsumaan ruokailuissa päivittäin.. Nälkä myös kasvaa syödessä ja tavoitetta siirsin taas eli -35 sijaan -40kg näyttäisi paremmalta vaa'alla :D siitä enempää tuskin mies antaa enään pudottaa nyt jo kauhistelee vaikka ihan normaali painoinen olen nyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. WAUTSI ! SIIS 34KILOA JO TIPUTETTU ! UPEE SUORITUS, ONNEA ! Saat kyllä olla todella ylpeä itsestäsi, hienoa ja motivoivaa :) varmasti sen 40kiloa saavutat kun olet jo noin lähellä ! ja miehes taitaa olla ihan oikeassa, ei sitä kuitenkaan ihan luurangoksi tarvitse laihtua ;)

      Poista
  11. Moi!
    Tsemppiä Essi, oot tehny jo niin ison urakan oo ylpeä itsestäs! Mut uni on toki tärkeetä sen jaksamisen ja arjen pyörittämisen suhteen!
    Täällä menossa myös samanlainen painonpudotus/kiinteytymisurakka ja tavotteeseen olis kesäkuuhun mennessä päästävä!! Itellä tyttö 2v ja poika 4,5kk.
    Voisitko tehdä postauksen treenistä? Esim jalkapäivästä tai yläkroppapäivästä? :)
    -Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna kommentistasi :) Kyllä tuo uni on nyt korjattava tosissaan, se tekee niin paljon helpompaa arjesta kun on nukkunut tarpeeksi.

      Toki voisin tehdä, en vaan kovin tarkasti voi noita treeniohjelmia ikävä kyllä teidän kanssa jakaa koska ne ovat maksullisia eikä niitä saa julkaista. Mutta varmasti jonkunlaisen postauksen saan kyhättyä mun treeneistä tänne joku päivä :)

      Poista
    2. Aivan juu, no kyhää jotain sinne suuntaan!! :)

      Poista
  12. täällä kans yks väsynyt 6kk-vauvan äiti. en saa öisin unta läheskään heti, joskus pyörin jopa aamuun asti. mulla tää tosin johtuu raskauden laukaisemasta kilpirauhasen liikatoiminnasta ja siitä, että poika herää 2h välein.
    melatoniini & imetys-asiasta kannattaa kysyä teratologisesta tietopalvelusta. ite söin sitä satunnaisesti ennen vauvaa ja auttoi kyllä todella paljon! tulee semmonen luonnollinen väsymys. :) nyt ei vaan voi oikein käyttää, kun siinä pitäisi olla muistaakseni 4h imetystaukoa ja poika heräilee niin usein.
    voi myös olla, että saat liian vähän energiaa koko päivältä, siksi ei uni tule. oot hirvittävän sisukas, kun oot jaksanut elämäntaparemonttia, mutta tärkeintä on sun hyvinvointi ja jaksaminen - ei ulkonäkö. vähän enemmän hiilareita, niin nukahtaminen helpottuu. :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ikävää että raskaus on laukaissut tuollaisen oireen :/ Tsemppiä sinne unettomiin öihin <3

      Juu täytyy kysäistä jos päädyn sitä jossain vaiheessa kokeilemaan, toivoisin kuitenkin että tähän löytyisi joku muu ratkaisu.

      Kiitos kommentistasi <3 Ihan totta puhut, jos nämä herkkupäivät nyt auttaisi korjaamaan tuota energiavajetta ja unirytmikin tasottuisi.

      Poista
  13. Kuule täällä pieni orgaaninen (3kk) herätyskello herättää joka aamu viimeistään (!!) kuudelta, joten siinä ne nukkumiset sitten.. Onneksi täällä isukki hoitaa yösyötöt (ja jatkaa uniaan sitten aamulla kun minä herään leikkivuoroon).

    Mut muuten sama juttu - nytkin täällä blogeja selaan ja syön rauhassa iltapalaa. Ihanat pienet omat hetket <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai on siellä sellainen pieni aamuvirkku. Voimia Pirita aikaisiin aamuherätyksiin <3

      Älä muuta sano, nää illan omat hetket on niin tärkeitä toisaalta myös sille jaksamiselle :)

      Poista
  14. Ei ehkä kannata melatoniinia ottaa, kannattaisi korjata ensin tilannetta sieltä, missä menee ehkä pieleen. Eli juotko ensinnäkin paljon kahvia tai kokista?Klo 17-18 jälkeen ei kannata kofeiinipitoisia juomia juoda. Toisekseen ainakin netissä surffailua kannattaa rajoittaa. Netti ja tv virkistävät aivoja, ärsyke on sen laatuista, ne eivät siis valmista lepoon! Mieluumin kirja tai lehti käteen. Ja kannattaa mennä nukkumaan silloin kun väsyttää, eli sillon klo22aikaan? Tiedän että sevoi olla hankalaa, kun oma aika koittaa. Mut kokeile edes joka kolmas ilta. Tai kerran viikossa. Se voi korjata väsymystilaa. Lisäksi tsekkaisin nuo lisäravinteet, niissä on hirvittävästi lisäaineita. Ne eivät ole terveellisiä. Terve, elinvoimainen ja jaksava keho saa ravinteensa muualta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet ihan oikeassa ja näin aionkin tehdä. :) Kahvia menee max. kuppi-2 päivässä eli tuo ei ole ongelma. Mutta juuri tää nörttäily iltaisin on se pahin paha ja pitäisi opetella pois tästä tavasta ja sammuttaa kone aikaisemmin. Kiitos kommentista ja vinkeistä, niistä varmasti on apua kun alan purkamaan tätä unipulmaa :)

      Poista
  15. Vastaukset
    1. Ihana Sonja :D Mutta ääh, ei ne nyt vielä oo niin hienot.. vähän hakee muotoaan jo ;)

      Poista
  16. Aivan mahtava saavutus, oot kyllä onnistunut tosi hyvin - onneksi olkoon!! Nyt vaan tsemppiä viime metreille, kyllä sinä tuohon tavoitteeseesi pääset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Elisa ! Kyllä tässä kaikkeni teen että tuo tavoite täyttyisi :)

      Poista
  17. Moikka, ensimmäistä kertaa kommentoin sun blogiin. Kiinnitin itse myös huomiota ensimmäisinä noihin jalkoihin ja eniten reisiin ! Mahtavat ! Onnea hienosta saavutuksesta ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit ! Ooh kiitos paljon :) mutta kyllä niissä reisissäkin on vielä todellisuudessa työtä tehtävänä !

      Poista
  18. Oot kyllä niin huippunainen! jaksat puurtaa salilla ja käydä vielä lenkillä ja hoitaa Milaa. Itelläni vaikka ei oo vauvaa/ lasta niin tuntuu että ei millään jaksais lähteä salille vaikka pitäisi. Pyöräilen melkein joka päivä, mutta silti pitäis käydä salilla että saisin itteni hääkuntoon!:D Tsemppiä ihan superpaljon, kyllä sä saat rutistettua sen viimosenkin kilon! Musta toi sun saavutus on jo ihan mahtava!
    -Nippe-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt mä ihan jo punastun täällä, kiitos kommentista Nippe <3 Kyllä se voimiakin vie ja oon välillä aika raato :D Tsempit sinne hääkunnon saavuttamiseen ;)

      Poista
  19. Suosittelen kokeilemaan melatoniiniä! Ite käytän sitä aina sillointällöin. Sitähän voi ihan huoletta käyttää kun sehän on vaan ravintolisä, ei lääkeaine :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellanen kutina mullakin oli että se ei varmaan imetykseen edes vaikuttaisi mitenkään. :) Saa nähdä jos saisin korjattua tän vielä omin avuin.

      Poista
  20. Täälläkin meinasi olla motivaatio tänään alhaalla kun menin salille vasta viiden aikoihin. Yleensä menen puolenpäivän aikoihin. Jos vaan on mahdollisuus niin suosittelen tuota aamupäivää. Mitä lähemmäs iltaa mennään sitä vetelämpi olo tulee :/. Täällä myös otetaan kyllä kaikki ilo irti omasta ajasta illalla. Ei ole kyllä kannattavaa kun poika on vasta 3kk ja herää öisinkin sen kaksi kertaa syömään. Olen kyllä sen sortin muumio öisin että huhhuh...

    Mutta tsemppiä sinne loppurutistukseen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä oliskin huippua kun pääsis arkenakin heti aamupäivästä niin ei ehtis laiskottaa :D mutta tosiaan kun käydään Nikon työpaikan salilla ja Milalle ei oo hoitajaa päivällä niin mamman treenit usein sijoittuu sinne ilta-aikaan... boooooring mutta ei voi mitään ! Tsempit sinnekkin muumio äipälle <3

      Poista
  21. Hei mää kommentoin tuota melatoniini-asiaa. Selvittelin sitä itsekin, kun tuo yöimetys herättelee ja valvon pitkin öitä sitten. Fimean sivuilta kopsattu: "Endogeenista melatoniinia on todettu äidin rintamaidossa. Eksogeeninen melatoniini erittyy todennäköisesti myös maitoon, joten sen säännöllistä käyttöä tulee välttää imetyksen aikana." Eli melatoniini on käpylisäkkeen tuottama, elimistön oma hormoni. Ja koska sen yksilöllisiä pitoisuuksia ei voi tietää, ja sitä myöten sitten turvallista melatoniiniannosta, niin siksi käsittääkseni sitä ei suositella imetyksen aikana. Kannattaa toki tarkistaa vielä lääkäriltä, jos haluaa sitä kokeilla. Tosin hyviä vinkkejä varmaan itse kullekin nuo tietokone ja netti pois käytöstä tähän aikaan illasta. :)

    Hyvä tsemppi sulla tosiaan tuossa treenaamisessa ja painonpudotuksessa! Ootko huomannu vaikuttaako treeni ja ruokavalio maidon määriin? Tietty, jos teillä ei ole enää täysimetys, niin sillä ei ole ehkä niin merkitystä. Mulla vain tuntuu heti, että jos treenaan kovempaa, niin se vaikuttaa maidontuotantoon, samoin jos syön ja/tai juon liian vähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun selvitit tuota :) Eihän sitä sitten uskalla kyllä käyttää niin kauan kun imettää !

      Ei oo vaikuttanut maidon määrään mitenkään, pitkään on ollut jo vähän ylitarjontaakin kun Mila syö kiinteitä jo niin hyvin että maitoa menee päivässä 3-4kertaa ja yössä 1-2 kertaa :) Että maidontuotanto on pysyny mulla kyllä hyvin tässä jakson aikanakin käynnissä !

      Poista
  22. Upeaa työtä jo nyt!! Nuo reidet, VAU!!!!! :) ja onnea jatkon kanssa. Täällä seuraillaan into piukassa sekä treenijuttuja että vauvajuttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, meikäläinen ihan punastuu ! Onnea tarvitaan, toivotaan että motivaatio säilyy kesään asti. Mukava kuulla että siellä seuraillaan innokkaasti, toivottavasti jutut miellyttää jatkossakin :))

      Poista
  23. hei, tee postaus sun sali ohjelmasta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmastikkin jonkinlaisen treenipostauksen teen jossain vaiheessa, mutta saliohjelmaa en kyllä voi julkaista täällä kun ovat maksullisia ja niitä ei saa julkaista :(

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3