keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Fit Mom-viikko 14/15


Jumankekka, viimeinen viikko alkaa. Mieletöntä miten aika on mennyt nopeasti, huh ! Ensi viikolla tää jakso on ohi, mutta projekti sen kun jatkuu ja vielä kesään asti. Projektin ensimmäisillä viikoilla ei olisi tullut pieneen mieleenkään että menisin tästä touhusta niin sekaisin että aloitan heti perään 6kuukautta kestävän jakson. Pääkopassa on tainnut tapahtua pysyvä muutos parempaan, olen hyvästellyt löllö-Essin lopullisesti ! 

Tänään aamulla se tapahtui, KYBÄ MENI RIKKI ! WOHOU !




VIIKKO #14 TOTAL

Painonmuutos lähtöön: -10,0kg (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Painonmuutos tällä viikolla: -0,5kg
Salitreenit: 2/4
Lenkkipäivät: 1
Ruokailut: Ruokailut sujuu, ei lipsumisia ja lauantaina vietettin hölläilypäivää.





Kuten huomaatte, treenit jäi tälläkin viikolla vajaaksi, mutta siihen on hyvä syy. Meikäläinen on ollut eilisestä asti kuumeessa ja eilen ja tänään oli tarkoitus treenata mutta kipeänä se ei luonnollisesti onnistu. Ärsytys on tällä hetkellä todella kova, juuri kun sain kadoksissa olleen treeni-innon takaisin tulin tietysti kipeäksi. Vähän kyllä epäilen että nyt on kyse jopa ylikunnosta, sillä lämpö on noussut korkeimmillaan 37,8, ei sen yli ja lisäksi päätä särkee, muita flunssan oireita ei ole. Niin mun tuuria ! Ompahan hyvää aikaa kohottaa motivaatiota täällä sohvan pohjalla, tosin tuo pikku likka pitää liikkeessä vaikka mami onkin vähän kipeä. Toivottavasti tää olo menisi yhtä nopeasti ohi kuin tulikin !




Viikonloppuna otin ensimmäistä kertaa testiin Nikolta joululahjaksi saadut treenitrikoot, ne oli pienempää kokoa mitä normaalisti käytin ja nyt sain iloisena todeta niiden olevan sopivat. Ei kiristänyt tai puristanut mistään kohtaa ! Näitä huippu fiiliksiä nyt satelee kun saa pukea pienempiä vaatteita jatkuvasti päälle, se on niin palkitsevaa !

Tänään starttasi tosiaan jo tuo Ms. Fitness bikini challenge, uudet ensimmäiset ohjelmat tsekkasin jo läpi ja sen verran voin paljastaa että ainakin seuraavat 4viikkoa saa syödä ihan tosissaan. Melkein jännittää miten jaksan syödä kaikki ateriat, päivittäinen kalorimäärä nimittäin kasvaa nykyisestä lähes 800kcal. Ajattelin tehdä niin että vedän tämän nykyisen jakson ensin "virallisesti" loppuun, siirryn uusiin ohjelmiin pikkuhiljaa varmaankin jo tämän viikon aikana kunnes olen terve. Ensi viikolla luvassa Fit Mom-jakson viimeisen viikon tulokset sekä loppu yhteenveto koko 15viikosta, sekä niitä toivottuja kuvia kehityksestä. Ms.Fitness-jakson aloituspostauskin tulee varmasti.


Stay tuned ! ♥










34 kommenttia:

  1. Oi vitsi odotan ennen-jälkeen kuvia! Vai kai niitä on tulossa ? :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitään "virallisia" ennen kuvia en ottanut :/ NYT KYLLÄ HARMITTAA ! Mutta kyllä mä jonkinlaisen kollaasin varmasti kokoan :)

      Poista
  2. Jee onnee kympin rikkoutumisesta! Mie oon ollu nyt 22pvää ilman herkkuja, pisin aika yli vuoteen näin pitkään ilman mättöjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wihii kiitos Tiina ! Ja onnea sinne ennätyksien rikkomisesta !!! ;)

      Poista
  3. Mieletöntä! Tässä itse miettii et hitto ku menee kauan laihtuakseen, mutta tuo sinunkin 15 viikkoakin meni iha hujauksessa! Omat viikot ei mene.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin ! Sillon alussa 15vko tuntu ikuisuudelta mutta nyt se on jo parin päivän päästä ohi ! huhhuh miten aika kiitää..:D

      Poista
  4. Wow, hieno saavutus!! Kymmenen kiloa on todella paljon!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anita :)) Vielä pitäs kuitenkin useampi kilo vielä karistaakkin !

      Poista
  5. Ihan huippua, mahtavaa ESSI! Oot miun idoli! :)

    VastaaPoista
  6. Hyvä kaima!!! ;) Mä heräsin tähän sun projektiin vasta nyt ja alanki heti selailla näitä postauksia taaksepäin, etin itsellenikin lisäintoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos kaima ;) huippua jos niistä intoa tarttuu sinnekkin !

      Poista
  7. Uskomattoman upea saavutus! Good job :)

    Pikaista paranemista! Älä vaan lähde salille liian aikaisin ettei tule jälkitauteja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nica <3 juu tässä edelleen ollaan toipilaana ja koko viikko nyt meni sitten ihan penkin alle :/ No ensi viikolla uuteen nousuun !

      Poista
  8. Hyvä hyvä Essi!! Ihan huippua! Oon niin ilonen sun puolesta!!! Oot mun idoli <3 Ehkäpä itsekkin saan itseni liikkeelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura <3 No nyt kun kelit lämpenee lähetään yhdessä joku päivä lenkille, eiks je ? :)

      Poista
  9. Vau, onnea hienosta urakasta! Mä kans tahdon kutistua!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paula ! Ei se oo kun aloittaa, ja sehän se vaikein osuus on ;D

      Poista
  10. Onnea kympin rikkomisesta! :) Ja kyllä kannattaa levätä, kun on kipeänä. Isännällä oli viime keväänä jälkitautina sydänlihaksen tulehdus, ja sitten levättiinkin pitkään! Että ei kyllä kannata riskeerata, vaikka mieli tekisi liikkua.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari :) Joo ehdottomasti, siksi sitä tässä edelleenkin sohvan pohjalla lepäillään, ei oo kiva saada mitään jälkitautia mikä pitääkin sitten poissa vielä pidemmän aikaa :/

      Poista
  11. Parantumisia sinne! Ihan mahtia seurata tätä sun proggista Essi! Oo. Niiiin kateellinen sulle!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju ! :)) eiköhän tässä pikkuhiljaa viikonlopun jälkeen viimeistään olla terveenä, hope so !

      Poista
  12. Onnea ja oot sä kyllä uskomaton mistä tollainen itsekuri!!!??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! Siitä kun oikeesti totaalisesti kyllästyy olemaan löllö :D

      Poista
  13. Heippa!
    Ymmärtääkseni aloitit fitmom projektisi, vaikka imetät, niin kiinnostaa, että onko vaikuttanut mitenkään maidon tuloon tms. Itselläkin tavoite saada noin 10-15 kiloa pois. Aloitin tammikuun alussa ( pian tulee 4kk synnytyksestä), mutta syön varmaan liikaa (vaikkakin ns. terveellistä ruokaa), koska ei paino putoa....pelkään kai, että maidon tulo loppuu!!!
    Mahtavan työn olet tehnyt melko lyhyessä ajassa vieläpä...olet niin kaunis ja hyvässä kunnossa :)
    -Heidi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hellou ! Juu kyllä täysimetyksen aikaan aloitin proggiksen ja ei vaikuttanut maidon tuloon ainakaan negatiivisesti ! Aloin juomaan enemmän ja koin että maitoa alkoi tullakkin enemmän silloin ja tulee edelleenkin :) Kannattaa kuulostella omaa kroppaa, vaikka kokeilla syödä vähemmän kaloreita päivässä ja jos tuntuu siltä että vaikuttaa maidon tuotantoon niin palaa vanhaan. Mulla ainakin imetys edellä on tehty tätä projektia, se on kuitenkin ykkönen.

      Kiitos paljon Heidi, mutta matkaa on vielä sinne omaan unelma kroppaan ;) Tsemppiä sinnekkin urakkaan !

      Poista
  14. Oi mäkin odotan ennen ja jälkeen-kuvia!!:) IHAN HUIPPUA!<3

    Sulle viidessätoistaviikossa -10kg ja mulle +10kg :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä millasen kollaasin saan aikaan :D mut on kyllä huikeeta olla 20kiloa kevyempi kuin 7kk sitten !

      Hahah näinpä, mut sulla ne onkin rakkauskiloja <3

      Poista
  15. Mahtava saavutus!! :))
    Itsekkin viime metreillä maha pystyssä ja haaveilen jo niin kuntokuurista, toivottavasti vaan sais itte yhtä hyvän motivaation kun sieläkin puolella ruutua!! :)
    Ihailtavat 15-viikkoa takana ja tsemppiä tulevaan :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä tää aika hyvältä tuntuu :) Oo onnea viime metreille <3 kyllä sitä sitten varmasti tulee motivaatiota jos vain tarpeeksi haluaa ja aika on oikea !

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3