torstai 9. tammikuuta 2014

Fit Momista Ms. Fitnekseen !


Ensi kesänä meikäläinen pukee bikinit päälle muutaman vuoden tauon jälkeen. Saa nähdä olenko valmis esittelemään tiikerimasuani vielä ihan yleisillä biitseillä, mutta ainakin mökillä. Vielä en bikinikunnossa ole lähellekkään, mutta matka jatkuu Fit Mom-treenijakson jälkeen unelma kroppaa kohti ! Nyt jatko suunnitelmat projektin osalta on lyöty lukkoon ja voin ilokseni ilmoittaa että yhteistyö Body Campin kanssa saa jatkoa kun 22.1 tää mami aloittaa Ms. Fitness 2 - treenijakson joka kestääkin sitten 6kuukautta, siis PUOLIVUOTTA ! Toivottavasti motivaatio säilyy kesään asti ja tää proggis myös takaa sen että saan kesä-heinäkuussa marssia ylpeänä bikiniostoksille !



Jos siellä ruudun toisella puolella on annettu uuden vuoden lupauksia tai haluaa olla kesäkunnossa 2014 niin mukaan mahtuu vielä ! Tarkemmin pakettiin pääset tutustumaan TÄSTÄ !

Jos treenaaminen, hyvä kunto ja ulkonäkö kiinnostaa niin toinen juttu mitä kannattaa myös harkita on Body Campin järjestämä Super Body Weekend (KLIK!) joka järjestetään 25-26.1 Tampereella ! Viikonloppu on suunniteltu ihan perus treenaajille, kisoihin tähtääville, personal trainereille tai ihan muuten vaan aiheesta kiinnostuneille.

Treeni-, laihdutus- ja ruokavaliojutut jatkuvat siis myös blogissa. Mitäs mieltä olette ? Jaksatteko lukea vielä mun projektista vai olisiko tuo Fit Mom-jakso riittänyt jo ? Mä oon niin  intopinkeenä tästä mahdollisuudesta ! Nyt oon niin luottavaisin mielin tän projektin suhteen, saan jatkaa kesään asti tarkoilla ohjeilla ruoan ja treenin suhteen. Kerrassaan huippua, mahtavaa, mieletöntä ja UPEAA !



Yhteistyössä,














50 kommenttia:

  1. Mä luen mielelläni treenailujuttuja, motivoi muakin! :)

    VastaaPoista
  2. Todellaki jaksan!! Kiitos ku sulta saa hyvä motivaatiotta! Itte oon "yrittäny" laihtua, mut aina se jäi :( nyt tän vuoden lupauksii kuuluu oikeasti laihtua ja olla terve! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippua ! Parasta on kuulla että nää jutut motivoi siellä toisella puolella ruutua myös. :) Tsemppiä Alesya, ei muuta ku niskasta kiinni ja salille tai lenkkipolulle niin hyvä tulee !

      Poista
  3. Kuulostaa hyvältä, mä ainakin jaksan lukea näitä treenijuttuja jatkossakin :) Oot kyllä saavuttanut jo nyt tosi upeita tuloksia Essi! :)

    Mä täällä arvon, josko lähtisin helmikuussa tähän samaan fit mom -jaksoon mukaan, kun näyttäisi silloin taas alkavan. Suositteletko tämän kokemuksen perusteella? :) Entä osaatko sanoa sen verran, että onko ruokaohjeet kaikille samat? Mulla kun on tsiljoona allergiaa, niin niiden kanssa on aina rasittava säätäminen näissä ohjelmissa, varsinkin jos ei oo saatavilla ihan henk.koht. ohjeita.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annie :)

      Suosittelen kyllä tuota jaksoa lämpimästi jokaiselle joka vähänkin harkitsee, se on niin helppoa kun saa tarkat ohjeet kuinka reenata ja syödä. Ei oo kaikille samat, mutta allergioita niiissä ei mun mielestä oteta huomioon, mutta pakettiinhan sisältyy tuo suljettu Facebook ryhmä missä meillä ainakin on just allergiset treenajat saanu kyseltyä helposti korvaavat tuotteet valmentajilta ruokavalioon ! Eli ei ne allergiat estä osallistumista, korvaavat tuotteet löytyy ruokavalioon helposti :) Sen verran yksinkertaisesti kuitenkin syödään, paljon vihanneksia, kanaa, kalaa, vähärasvaista lihaa ja proteiinin lähteitä !

      Poista
  4. Ihan mahtava mahdollisuus ja todellakin jatkat treeni-, laihdutus- ja ruokavaliojuttuja :) Ite tein myös vähän uuden vuoden lupausta paremmasta hyvinvoinnista ja tavoitteena oikeastaan onkin ihan vaan hyvä olo sekä masussa että muualla kropassa! Sun blogi antaa hirveesti lisää motivaatiota ja välillä kun meinaa tahdon voima loppua niin mietin että millasiin tuloksiin sä oot päässy! :) Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tosi iloinen että tää otetaan näin hyvin vastaan ! jeij :) Mun uuden vuoden lupaus oli samankaltainen, tänä vuonna haluun olla kokonaisvaltaisesti paremmassa kunnossa kuin koskaan ! Kiitos Mari ihanasta kommentista ja tsemiä myös sinne lupauksen toteuttamiseen :)

      Poista
  5. Todellakin jaksan lukea treenijuttuja tästä eteenpäinkin. Ihan huippua että sulla on motivaatiota, oon varma että selviät tosta puolesta vuodesta yhtä kunnialla kuin FitMom-projektistakin. :) Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos nina, mukavaa että treenijutut kiinnostaa jatkossakin :) Saa nähdä miten motivaatio riittää, toivottavasti kesällä tulokset on sitten sen mukaiset !

      Poista
  6. Aivan mahtavaa. Itsellä myös treenijakso joka kestää 6kk joten täällä ainakin yksi joka käy hakemassa vertaistukea ja innostusta täältä. :) Jes! Muutenkin aivan ihana blogi. Jäin koukkuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippu juttu ! Tsemppiä sinnekkin seuraavaan puoleenvuoteen, hyvin me vedetään ! ;) Oo, kiitos ! Tervetuloa mukaan <3

      Poista
  7. Heiii, kirjotitsä joskus anonyymina blogia siitä, miten tahtoisit lapsen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on mun ensimmäinen blogi koskaan, joten en ole tuollaista kirjoittanut. :)

      Poista
  8. Ehottomasti vielä lisää näitä treenijuttuja! Itse oisin kyll heti mukana jos tällä hetkellä vaan voisin ;)

    h-ihanaelama.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, saamasi pitää ! Noo ehkä joskus parempana ajankohtana on sitten sun vuoro. :)

      Poista
  9. Kuulostaa hienolta, mutta luulenpa että blogin lukeminen lähenee loppua minun osaltani. Tykkäsin mukavasta mammablogista, mutta sellainen tämä ei oikeen enää ole. Harmi, mutta ymmärrän että tilanteet muuttuu :) Hyvää jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi hö, ikävää jos koet että asia on niin. Näiden treenijuttujen kun on tarkoitus olla "extrana" kaiken normaalin perhehömpän keskellä. Mutta mukavaa että viihdyit matkassa edes hetkisen, kiitos siitä ! Samoin sinne :)

      Poista
  10. Jaksetaaaaan! :) Ihan parasta ollu seurata sun edistystä ja oon saanu siitä myös paljon motivaatioo itelleni! Oot mahtavan pitkäjänteinen ja vielä jatkuu, jes!
    Tsemppiä tulevaan, lukijat ei malta odottaa tuloksia! Samaa kohden itsekin menossa ja so far so good ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee jee ! Siis saa mut niin iloiseksi että tällä mun proggiksella on tällänen vaikutus muihin ihmisiin, oon aina halunnu motivoida jollain tavalla ihmisiä ja jos se on nyt jo onnistunut jollain tasolla, oon tosi onnellinen :) Kiitos ihanasta kommentista, ja tsemppiä myös sinne <3

      Poista
  11. Saatko sinä näitä paketteja siis ilmaiseksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhteistyön kautta pääsen treenaamaan veloituksetta :)

      Poista
    2. Voi miten kateellinen olen, koska itsellä raha estää lähtemästä mukaan! Mutta ehdottomasti jaksan edelleen lukea treeni juttuja ja edistymistäsi!:)

      Poista
    3. Suuri apuhan se on kieltämättä välillä hyötyä tästä bloggaamisesta joillain tavoilla, kun kotiäitinä sitä ei pääse tienaamaan ! Tiedän kyllä miltä tuntuu kun lompakko ei anna myöden :/ Mutta toivottavasti näillä treenijutuilla olisi motivoiva vaikutus ja saisit niistä vaikka jotain vinkkejä myös omaan treenaamiseen ! :)

      Poista
  12. Ehkä pitäs lähtee mukaan! Äää mua pelottaa etten pysty...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei siinä mitään menetäkkään, SUOSITTELEN ! Fit Mom-pakettiin oon ollu niin tyytyväinen että uskon että tämä MS. Fitness ei myöskään petä :)

      Poista
  13. Wau kuulostaa hyvältä! Mä kans tossa ennen joulua alotin hullun treenin. Pakko päästä edes entisiin mittoihin ja toivomuksena olis päästä sitä parempaankin kuntoon. Onneks oma mies on pt niin se auttaa asiassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoo Maria, tsemppiä sinne kuntokuuriin ! ja jos mies on PT niin ethän sä voi kun onnistua ;)

      Poista
  14. Tottakai tällasta jatkossakin!! Ite vielä jahkailen ton ms. Fitnessin kans et lähenkö vaiko en.. tekis niin mieli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanne rohkeesti mukaan vaan, kesällä ollaan sitten elämämme kondiksessa ;)

      Poista
  15. näitä onjust paras lukea, eli lisää vaan!
    Teetkö ennen ja jälkeen kuvista postausta?:) Olis tosi kiva nähä tuloksia, saa itekkin lisää motivaatiota reenaamiseen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva että näitä lukee mielellään :) kyllä mulla on aikeissa tehdä sit kun tää eka jakso päättyy ! vielä pari viikkoa aikaa ottaa loppurutistus niin sit voi hyvillä fiiliksillä kirjoitella lopputulokset :)

      Poista
  16. Ehdottomasti jatkossakin kirjoituksia projektin etenemisestä. Sun kehitys potkii meitä muitakin eteenpäin!
    Ootko muuten huomannut mitään muutoksia imetyksessä tässä projektin aikana? Mulla on vasta viikko projektia takana ja huoli imetyksen kärsimisestä painaa. Tosin vielä ainakaan en ole huomannut, että maito olisi vähentynyt.

    Ja toinen juttu, ootko ottanut projektin aikana mittoja mittanauhalla vai käyttänyt vain vaakaa? Jos oot ottanut myös mittoja, niin olisi kiva kuulla vähentyneiden senttien määrä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että näille mun treenihöpötyksillekkin riittää lukijoita ja vielä bonuksena se että jopa motivoi muita ! Sen takia myös mun motivaatio kasvaa :) En ole, ainakaan negatiivisiä vaikutuksia. Kyllä se maidontuotanto pysyy hyvänä kun muistaa juoda tarpeeksi vettä ja muita nesteitä. Meikäläinen vetää 3-4l vettä päivässä, iltaruoalla ison lasin maitoa ja pari kuppia teetä/imetysteetä vielä päälle ja tällä hetkellä maitoa tulee jopa liikaa :D joten pidä vaan huoli siitä että syöt monipuolisesti ja juot runsaasti niin ei imetys kärsi !

      En oo vielä mittaillut oikeestaan ollenkaan, harmittaa vähän kun ei tullu projektin alussa ostettua mittanauhaa kotiin, sit se vaan jäi :D mutta nyt kun tuo uus jakso starttaa niin ajattelin alkaa mittailemaan vihdoin vaikka senttejä onkin lähtenyt jo varmaan rutkasti !

      Poista
  17. Ehdottomasti lisää näitä juttuja! Treenaus ja ruokavaliojutut kiinnostaa. Kesäkuntoon tässä mielin myös, omin neuvoin tosin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä on nyt varmasti luvassa kun näyttävät olevan monen mieleen :) ihan huisia ! Tsemppiä sinne kesäkunto-projektiin :)

      Poista
  18. Ihana blogi sulla! Mua ainakin motivoi lukea muiden äitien treenaamisesta ja etenkin nähdä huippu tuloksia. Mulla ollut projekti takaisin omiin mittoihin muutamia kuukausia, ensi viikolla saan ruokavalion ja treeniohjelman ptltä. Jospa sit tulis tuloksia paremmin kun omatoimisesti räpeltämällä :)
    Tsemppii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Hienoa että saat nyt ammattilaiselta kunnon ohjeet treeniin ja ruokailuun, kyllä mä vaan sanon että ite jos olisin alkanu omin neuvoin tähän projektiin niin en olisi näin pitkällä missä jo nyt olen ! Tsemppiä paljon myös sinne :)

      Poista
  19. Joo kirjota vaan! =) Mukava lueskella. Itelläki projekti jatkuu ja nyt senttien lisäksi aijjon puottaa niitä kilojaki! :D Yks kaveri yritti saaha mua mukaan toho ms fitnekseen, mutta mää en koe liian tarkkoja ruokavalioita omakseni ku mulla tulee niistä vaa paineita ja tekkee vaa enempi mieli herkkuja. :D Joten jatkan omalla linjallani, joka on aikalailla kyllä varmaan samaa ku mitä näissä reeniohjelmissakin. :)

    Se muuten ois varmaan ollu hyvä, ku oisit ottanu mitatki alussa! Koska mitoista on varmasti lähtenyt vielä enemmän kuin kiloja! :) Muista ottaa ennen ms fitneksen alkua! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että säkin tykkäät näitä lueskella ! No sentithän ne on tärkeämpiä kuin kilot, etenkin sillon jos ei oo ns. pudotettavaa ! Ja hyvinhän sulla on tosiaan sujunu tuollein ominkin päin, mahtavaa. :)

      Niinhän se olisi, mutta ne nyt jäi ja ei auta jossittelu :D Mutta joo ennen kun tuo uus jakso alkaa niin pitää mittailla !

      Poista
  20. Mä luen kans mielellään treeni- ja ruokavaliojuttuja, joten kiva, kun jatkat treenailua :).

    VastaaPoista
  21. Ihanaa minäkim aloitan tuon! Täällä synnytetty 3kk sitte että aivan rapakunnossa olen. Tuletko tuohon tampere porukkaan? :) jes tosi kiva kuulla kui sulla sit menee ja jospa se jaksais motivoida muakin niinä vaikeina päivinä joita eteen tulee varmasti:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi, kivaa että lukijoistakin löytyy joitain jotka mukana :) En tiiä muuta kun että oon siinä etelä-ryhmässä, eli kai se Tamperekin kuuluu siihen ? Joo mutta varo vaan, niitä vaikeita hetkiä voi tulla ja varmasti tuleekin puolenvuoden aikana myös mun kohdalle ja aivan varmasti tuun niistä avautumaan tänne :D

      Poista
  22. Itse päätin myös lähteä mukaan tuohon.:) vähän jännittää että mitä tästä oikeen tulee, mutta jospa näin pääsisi lähemmäs omaa tavoitetta. Kiva lukea täältä kyllä että miten sulla on edistystä tapahtunut ja olis kiva jatkossakin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippua Nitta ! :) Muakin jännittää oikeesti aika paljon, puolvuotta on niin pitkä aika kuitenkin ! Mehän voidaan ajella täältä sitten kimppakyydillä noihin yhteistapaamisiin jos päästään molemmat lähtemään ! ;)

      Poista
  23. Tosi kiva, että jatkat ms fitneksessä, toimii varmasti ihan superhyvänä jatkona tuolle. Mulla nyt 2kk menny siitä ykkösestä ja vähän toisaalta harmittaa, että ois pitäny odotella vaan tähän asti, kun lähti tää alku vähän huonosti. :(

    R jutteli et meiän pojat oli kuulemma tullu hyvin juttuun eilen fysiikkapoikien reeneissä eilen. Hauskaa, että löytyy näitä yhteyksiä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin uskon, toivotaan että myös käytännössä toimii yhtä hyvin kun tää Fit Mom ! :) Nooh, nyt 4 vikaa kuukautta sitten supertsempillä ! Ahkeraan ainakin instaan tulee reenikuvia niin en usko että kovin huonosti on voinu mennä ;)

      Joo niin se Nikokin puhu ja sit hiffasin että sehän on sun mies kenen kanssa se on siellä kaverannu ! Äläpä muuta sano :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3