tiistai 3. kesäkuuta 2014

UNIKit avajaiset


Tänään meillä oli ihan erityisen kivaa ohjelmaa iltapäivällä Milan päiväunien jälkeen. Yhteistyö kampaamoni UNIK hairdressing muutti uusiin tiloihin ja tukkataikuri ystäväni Henna kutsui meidät katsastamaan upean uuden liikkeen avajaismeininkejä.
Napattiin mukaamme myös Milan kummitäti Kiira, Henna on meidän yhteinen ystävä kouluajoilta ja oli mukava nähdä pitkästä aikaa näin porukalla. Hauskaa meillä riitti ja oli kiva yhdistää tähän tapahtumaan myös kuulumisten vaihtaminen tyttöjen kanssa. Mila viihtyi paremmin kuin hyvin, johtuisikohan kenties siitä että oli niin monta ihastelevaa ja huomioivaa silmäparia ympärillä ? Ja oli muuten pikku neidillä itselläänkin kaikenlaista jännää ihmeteltävää isoista peileistä fööneihin. 

Avajaistunnelma oli ihanan rento niin kuin odotettavissa oli, Hennan lisäksi myös UNIKin muu kampaajakaarti on rentoa ja mukavaa porukkaa, tähän liikkeeseen on aina kiva tulla hemmoteltavaksi ! Tarjolla oli pikkupurtavaa esim. Foodinin superfoodeja, Paahtimo Papun kahvitarjoilu, Label.m tuote-esittelyä sekä mielettömiä avajaistarjouksia ja arvontaa. Niin ja halukkaat pääsivät myös testaamaan kesän kuuminta trendiä, Powder Pink Sprayta ! Aika hauska idea, yhdellä suihkeella saat halutessasi kampaukseen ihan uutta asennetta. Liikkeen kasvamisen myötä myös UNIKin tuotevalikoima kasvaa entisestään, itse ihastuin täysin Label.m:n uusiin rautoihin, hankintalistalla ollut GHD sai nyt poistua tämän uuden kilpailijan tieltä.Parin viikon päästä pääsen ensimmäistä kertaa istumaan asiakkaan tuoliin uudessa liikkeessä, tarkoitus on vielä raikastaa ja vaalentaa tän mamin kesätukkaa ja piilottaa tyvikasvu sopivasti juuri ennen meidän perhekuvauksia ja ystävän valmistujaisia. Maltan tuskin odottaa mitä taikoja Henna tuolloin mun hiuskuontalolle saa aikaan !
HOX! Jyväskyläläiset pistäkää nyt siis korvan taakse että UNIK muutti pois Jyväskeskuksen tiloista ja palvelee tästä päivästä lähtien teitä uusissa tiloissa torin laidalla Väinönkadulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3