maanantai 9. kesäkuuta 2014

Instaweek #23


Viikonlopun blogihiljaisuuden päättää maanantaiseen tapaan instapläjäys. Instagram on ollut taas ahkerassa käytössä viime viikollakin ja arjen kuvat päivittyvät sinne sutjakkaan tahtiin päivittäin.


1. Hello Nabby, vihdoin se saapui meillekin ! 2. Pikku vesipeto lempipuuhassaan.
3. Iltapäivän parhaita hetkiä, pikku muru unilla, aurinko ja uusittu parveke. 4. Joka viikon pakollinen #mumfie ! 5. Projekti - parveke vihreäksi.
6. Rohkeampi kuin koskaan - Fitmom muutoskuvat julki. 7. #happymom
8. Oma aika, parasta viettää Greyn ja karkkikipon kanssa. 9. Miltsin omat Havaianakset, how cute ? 10. Iltapalakin maistuu paremmalle PARVEKKEELLA ! 11. Meidän perjantai toivotus jolloin meni myös huikea 900seuraajan raja rikki Instassa, aika siistiä KIITOS !
12. KAHDESTAAN road tripillä Ikeaan !
13. Pizzapäivä, maailman parasta kanapizzaa ! 14. Milan kesän lempiasu = nakkena. 15. #voittajafiilis Ikean kassajonojen jälkeen ja Nikoakin vielä hymyilyttää, ihme mies ! 16. It´s fresitime ! Lauantain totaali relaxoituminen.


Seuraa Instagramissa, @essimmaria !
10 kommenttia:

 1. Teillähän on samanlainen kesän lempi asu kun meidän vilillä! Monta päivää poika on viipottanu nakkena :D vaatteet on vaan käyny päällä jos on käyty kaupassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, taitaa olla aika yleinen lemppari asu näin kesällä noilla pienillä <3

   Poista
 2. Haastoin siuta blogissani! :)
  http://www.meriannen.com/kuvatuksia-arjesta/

  VastaaPoista
 3. Mikä Niko on koulutukseltaan? :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Ou nou, se on pistänyt nyt muillakin silmään, MUTTA en ole raskaana ! Jos ja kun toivottavasti kyseessä on tuo kuva jossa Mila on mulla sylissä, niin mulla on vaan tosi etukeno ryhti ja omaankin silmään pisti että näytän siltä kun olisin pieniin päin :D

   Poista
 5. oho, kirjotin väärään postaukseen äsken, mutta siis mikä on nobby? :)

  VastaaPoista
 6. Heippa :) Mitä tuo pitsa sisältää? Olis kiva nähdä mitä kaikkia löytyjä teitte ikeasta... :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3