maanantai 23. kesäkuuta 2014

Juhannus edition; Instaweek #25


Olin suorastaan intopinkeänä perjantaiaamuna kun pakkasimme laukkuja mökkireissua varten, mukaan lähti tottakai myös kamera jolla oli tarkoitus ottaa iso kasa ihania muistoja meidän perheen ensimmäisestä juhannuksesta. Tarkoitukseksi se jäikin, kun olimme perillä kaivoin kameran ensitöikseni laukusta kuvausvalmiuteen, mutta kappas muistikortti oli jäänyt kotiin ja se niistä juhannuskuvista ! Pettymys oli suuri, mutta onneksi siitä selvittiin ja tässäkin asiassa Instagram pelasti. Eihän näitä kuvia voi edes järkkärikuviin verrata mutta pääasia että muistoja taltioitui kuitenkin tavalla tai toisella. Meillä oli upea juhannus, ja kiitos siitä kuuluu perheelle ja ystäville !

Torstai vietettiin vielä ihan kotioloissa vaikka alunperin suunnittelimme että startataan mökille heti Nikon päästyä töistä, mutta olisimme olleet melko myöhään perillä, joten ilta vietettiin kotona. Kun Mila ja isukki kävivät nukkumaan minä riensin vielä moikkaamaan omia kavereita jotka aloittelivat jo juhannusjuhlia ystäväni vanhempien omakotitalolla. Perjantaiaamuna päästiin vihdoin reissuun ja lähdettiin heti aamupalan jälkeen ajelemaan kohti kaunista Konneveden mökkiä jossa vanhempani meitä kovasti jo odottelivat.
1. Kuinka paljon kolmen hengen perhe tarvitsee kamaa YHDEKSI YÖKSI ? 
2. Juhannuskamut katsomassa lipun nostamista salkoon. Peku-koira oli meillä hoidossa jälleen muutaman päivän ja mökillä viilettikin meidän seurana vauhdikas koira-trio josta olisi pitänyt napata kuva !
3. Mummi pyöräytti niiin hyviä lettuja, Milakin sai maistaa !
4. Lettujen jälkeen maistui päikkärit. Huomatkaa noiden murusten identtinen nukkumisasento, en kestä ! Mun söpöläiset.
5. Mökin luonnonkukista keräsin omalle äidille juhannuskimpun, on ne nättejä !
6. Kokkoa katsomassa. Meidän ensimmäinen juhannus perheenä ! 
7. Ilta huipentui juhannussaunaan, jonne päästiin Nikon kanssa ihan kahdestaan !
8. Lauantaina myös aurinko kävi moikkaamassa meitä.
9. Juhannuksena kuuluu syödä hyvin. Uudet perunat ja isän savustama lohi, NAM !
10. Lauantai-illaksi tultiin kotiin, käytiin syömässä toisessa mummilassa ja rentouduttiin kotona.

Kaiken kaikkiaan juhannus oli erittäin onnistunut, TODELLA erilainen kun vuosi sitten jolloin tuskailiin synnytyskivuissa. Omasta puolesta oltaisi voitu tosin viettää koko juhannus mökillä, mutta meni se kivasti näinkin. Tietysti sään saralla oli toivomisen varaa rutkasti, järvivesikin oli niin hyisen kylmää ettei sinne uskaltanut edes saunasta pulahtaa. Ensi vuosi on varmaan sitten toivottavasti helteinen !

Kuinka muiden juhannus sujui ?

Viikon muut instakuvat;11. Ulkona sataa räntää, onneksi on MUUMIT. 12. Uudet liukuvärjätyt hiukset, love it ! 13. Milan juhlien suunnittelua. 14. Silitetyt verhot ja pompomit ikkunaan, kohta juhlahullu on irti. 15. Herkkuhimon pelasti pakkasesta löytynyt nimiäiskakkupala. 16. Sunnuntaina kahviteltiin ensimmäistä kertaa synttäreitä kun Helsingin kummitäti kävi kylässä.


Seuraa Instagramissa, @essimmaria !4 kommenttia:

 1. Ihan mielenkiinnosta kyselen, että mitenköhän sun laihdutusprojektin käy näin kesälomalla, kun insta on puskee jatkuvasti herkkukuvia? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah hyvä kysymys :D ei meillä normisti herkutella ihan näin paljoa lomallakaan, juhannus on erikseen ;) Mutta en mä tosin turhia nyt ressaakaan vaikka pari kiloo tulisikin taka pakkia, projekti kuitenkin jatkuu syksyllä !

   Poista
  2. Täytyy muuten antaa propsit sulle, kun et ns. suutu tollasista kommenteista. Liian monessa blogissa vedetään herne heti nenään, jos joku kommentoi jotain vähänkin kriittistä. Mä oon lopettanu monen blogin lukemisen just sen takia. Se on niin rasittavaa.

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3