maanantai 16. kesäkuuta 2014

Instaweek #24


Kolme päivää taas vierähti hujauksessa ilman blogiin vilkaisuakaan, joskus tekee kyllä ihan hyvää ottaa "totaali lomaa" ja kasvattaa intoa ja inspiraatiota. Jotenkin tässä on taas pari viikkoa mennyt hirmuisen nopeasti ja ehkä tää kesä tekee sen että tuntuu ettei vuorokaudessa ole tarpeeksi montaa tuntia jotta saisi panostettua myös tänne tarpeeksi. Tosin musta tuntuu että siellä moni lukijakin taitaa lomailla blogien parista, sillä kesäkuun koittaessa olen aistinut pientä hiljenemistä myös siltä puolelta. Olenkohan oikeassa, kuinka moni myöntää lukevansa blogeja vähemmän kesällä ? Itse allekirjoitan tän täysin, viime aikoina oon ollut todella laiska lukemaan ja sen takia ehkä myös oma bloggaus kärsii. Vaikka kesällä menoja riittää niin nyt aion skarpata, niin bloggaajana kuin lukijanakin ! Mutta nyt postauksen varsinaiseen aiheeseen, eli viime viikon instoihin...1. Luonnos tulevasta leimasta ? 2. Parhaat puistotreffit. 3. Mila teki äidille kampauksen, helistin sai uuden käyttötarkoituksen. 4. Perjantaina tuli tasan vuosi lasketusta-ajasta.
5. Milan tuleva 1vee mekko saapui vihdoin ! Ai että mikä prinsessa meillä juhlii parin viikon päästä.
6. Kesän lemppari paikka kotona.
7. Mun pieni tyttö on kävellyt jo useamman viikon, vauhti on hurjaa ! 8. Kummitädin valmistujaisia juhlittiin lauantaina. 9. Aamupuuro vaihtui smoothieen, NAM !
10. Juhlahumua !


Seuraa Instagramissa, @essimmaria !


9 kommenttia:

 1. Hyvä leimaidea. Multa löytyy myös iso unisieppari oikeesta käsivarresta. Otin sen silloin kun aloitettiin lapsettomuushoidot. Ajatuksena oli että jos ja kun joskus raskaaksi tulen niin se suojelee vauvaa. Unisieppareitahan tekivät siis intiaanit lastensa kehtojen ylle karkoittamaan pahoja henkiä.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi se on varmaan upea <3 ihanasti oot ajatellut merkityksen myös tatuoinnillesi ja joo näin mäkin oon sen käsittänyt ja mun oli tarkoitus ottaa tuo sieppari suojelemaan mun perhettä.

   Poista
 2. Kiva tatuointisuunnitelma! Itellä vähän samantapainen tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä, pelottaa vaan kun tarkoitus olisi ottaa se suht isona :)

   Poista
 3. Mitä milan smoothie sisälsi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjoja rahkaa kaurahiutaleita ja vettä :) kohtahan saa laitta jo ihan normi maitoa niin maistuukin varmaan paremmalta !

   Poista
 4. Myönnän! Ei kesällä jaksa lukea blogeja yhtä tiiviisti. Mutta silti kannustan sua kirjoittamaan, sillä tykkään lukea teidän perheen juttuja, hehe aika itsekästä ;D Terkkuja Milalle ja Isukille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että joku edes myöntää ;) ei vaan, se taitaa kyllä olla aika yleistä ! Ja joo, kyllä mä yritän ainakin arkena postailla normitahtiin !

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3