lauantai 11. tammikuuta 2014

Talvitakki alesta ?


Mulla on suuri onglema, ensi viikolla ilmeisesti tulee talvi ja mulla ei ole talvitakkia (ainakaan sellaista jolla voisi lähteä ihmistenilmoille...). Jouduin siis luopumaan mun vanhoista talvitakeista koska ne jäi isoiksi projektin myötä, nyt pitäisi siis löytää uusi pienempi kokoinen. Meillä on säästökuuri meneillään tässä taloudessa, joten varaa ei ole panostaa useampaan talvitakkiin eli yksi täydellinen pitäisi löytää. Takin täytyisi olla monipuolinen, sen täytyy ajaa sekä siistin kyläily- ja kauppatakin rooli että ulkoilutakin ominaisuudet, eli olla lämmin, kestää hyvin katsetta ja mennä hätätapauksessa jopa ehkä korkkareidenkin kanssa. 

Tällä viikolla olen selaillut verkkokauppojen alevalikoimia hullunlailla ja kokosinkin varteenotettavista vaihtoehdoista kollaasit Zalandolta ja Boostilta. Auttakaa mua päättämään mikä näistä olisi paras ja joka vastaisi eniten mun käyttötarpeita ?







Omat lempparit taitaa tällä hetkellä olla Zalandolta Bellfieldin parka ja Halfax Tradersin takki ja Booztilta Esprit Collectionin pitkä musta toppa. Oon vaan niin huono tilaamaan takkeja netistä, olis niin paljon parempi päästä sovittamaan ensin. Mutta tällä kertaa ajattelin olla rohkea, sillä en jaksa lähteä metsästämään takkia kaupungilta. Huomenna pitäisi saada päätöksiä aikaan, saa nähdä mihin nyt päädyn vai päädynkö mihinkään ?

Mistä te tilaattee takkinne/vaatteenne netistä ? Uusi ideoita kaivataan näiden perus putiikkien rinnalle !








24 kommenttia:

  1. Ehdottomasta tuo Bellfieldin on paras! Tosi kivan näköinen ja sopii mun mielestä joka paikkaan :) Itse en tykkää takeissa tuosta ns. vyöstä, mutta tossa Bellfieldin takissa on kuitenkin mahdollisuus kiristää vyötäröltä istuvammaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä nätti, kivoja yksityiskohtia :) Juu sama, se saa takin istuvammaksi ! ja tuo on muuten kaikista monipuolisin takki, menee joka paikkaan niin kun sanoit !

      Poista
  2. Toi esprit casual miellyttää mun silmää(:


    Ootko asosilta tai nellyltä katsonut mitää löytyy? Tai sitten perus anttila, ellos, h&m. Mitä näitä nyt onkaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asos pitää vielä muuten tsekata ! Nellyn katoin mutta oli mun mielestä ihan yllättävän suppee ja huono valikoima talvitakeissa :/ Haluaisin tänä talvena vähän laadukkaamman takin kuin ihan perus henkkamaukan.. katotaanpa vielä mitä löytöjä teen tässä yön aikana vielä netin syövereistä ;)

      Poista
  3. Tai se evechic nettikauppa, jota pitää se xenia miehensä kanssa(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei miks en oo aiemmin tuolla edes käynyt, kiitos vinkistä :))

      Poista
  4. Mä ottasin ton even&oddin! ihana toi huppu ja toi helmaresori!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just noiden juttujen takia valikoin takin kollaasiin, katotaan nyt mikä takki lähtee tilaukseen... :D en vaan osaa päättää........

      Poista
  5. Mulla on siis niin takki ongelma tänä talvena! Maha ei meinaa enää mahtua tohon mun maiharitakkiin, jonka ostin viimevuonna. Mitähän mää oikein puen päälleni kun pakkaset koittaa, en millää viittis ostaa mitään jättikokosta takkia vain täks talveks :D Äääääh!

    Mun lemppari noista takeista toi Bellfield ! Ihania tosin kaikki:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitää ostaa joku semmonen nätti helmaa kohti levenevä takki joka menee sit myös pienemmällä masulla ;) oi voi, mä kuljin melkein viime talven takkiauki kaikki lyhyet matkat että oli vaan paksuvillapusero päällä ! :D

      Poista
  6. Mulla olis yks musta takki myynnissä :) koko pieni M (38) :) https://kuvat2.huuto.net/f/dd/b8cf057a1ba674ba8532d5ff4c6cf-orig.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nätti takki, mutta ikävä kyllä en tällä kertaa etsi villakangas takkia :) vähän paksumpaa olisi hakusessa ! Kiitos kuitenkin.

      Poista
  7. Mä ottasin näistä tuon Benchin parkan :). Mä oon kans huono tilaamaan itselle vaatteita netistä, joten en osaa antaa mitään vinkkejä :/.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua mietityttää siinä vähän se kun näyttää tuolla sivuilla muissa kuvissa aika pussimaiselta, muuten se olisikin varmaan lähtenyt suoraan tilaukseen... Äh, nettitilailu on tyhmää :/

      Poista
  8. Syyskuussa 2013 perustettu yhteisö.
    Keskittynyt perheellisiin ja perheestä haaveileviin.
    Facebookissa yli 60tykkääjää.
    Uusi foorumi avattu 11.1.2014.

    FOORUMI: http://keinuhevonen.munfoorumi.com
    Facebook: https://www.facebook.com/pages/Keinuhevonen/634967669858194?fref=ts

    BLOGI: keinuheppa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Bench on kiva, mutta myös Only kun on vähän erilainen eikä niin massaansulautuva. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kaikki niin kivoja etten osaa valita, jos olisin miljonääri tilaisin kaikki :D

      Poista
  10. Facebookin naistenvaatekirpparit kannattaa myös hyödyntää jos on säästölinjalla :) meillä myös vähän tiukempaa rahallisesti ja oon tehny noilta ihan huippulöytöjä halvalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä kurkata nekin vielä läpi :) Nimittäin vieläkään en oo onnistunut tilaamaan takkia......

      Poista
  11. Lähdetkö mukaan? Haastoin sut :D http://asuntoberttakolmetoista.blogspot.fi/2014/01/haasteeseen.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Asta haasteesta, mutta olen tuon tehnyt jo useampaan otteeseen että ainakaan tähän saumaan en taida sitä lähteä tekemään :) Katotaan jos tässä lähiaikoina kuitenkin repäisen !

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3