sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Bloginurkkaus


Ihana Aija haastoi minut jo kuukausi sitten esittelemään oman bloginurkkaukseni, asia kuitenkin unohtui tässä kaiken hässäkän keskellä. Kuvatkin on nyt hieman huonot kun juuri uudistimme olohuoneen seinät ja muitakin muutoksia on pian tulossa mutta kurkataan nyt kuitenkin paikkaan jossa blogiani useimmiten päivitän. 

Ihan paras paikka, meidän löhösohvan (joka muuten laitettiin tänään myyntiin, apua!!) pehmeä nurkka pikku nupun päiväuniaikaan tai iltasella on ahkerassa käytössä. Silloin olen luovimmillani ja syntyy suurin osa postauksista. Kasa tyynyjä + viltti + tietokone + sohva on sellainen kombo jonka kanssa viihtyisin pidemmänkin tovin, mutta pienen typsyn kanssa nämä bloggaushetket ovat hyvinkin rajallisia välillä.


Jossain vaiheessa olisi varmaan aika päivitellä meidän läppäriä tälle vuosikymmenelle... Nyt kuitenkin ensin päivitetään kotia, eilinen remonttipäivä meni sukkelaan mutta saatiin ihan älyttömästi aikaiseksi kun Mila oli mummilassa päivän hoidossa. Tänään ollaan kierrelty huonekalukauppoja kartoittamassa sohva- sekä sänkyvalikoimaa. Mä niin nautin tästä, koti uudistuu ja siitä tulee vihdoin ihan meidän näköinen.

Ensi viikolla luvassa lisää kotijuttuja, messuvinkkiä sekä Milan 9kk-päivä ! ♥

10 kommenttia:

 1. Ihanan muhkea sohva teillä, tonne on varmasti täydellistä rojahtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on oikeasti maailman mukavin sohva !!! Nyt vain liian iso meille ja tyyliltäänkin hieman vääränlainen :(

   Poista
 2. Kivan näköinen bloginurkkaus:) Olisipa mullaki läppäri niin vois sohvalla köllötellen postailla! Kömpelö ja tilaa vievä pöytäkone,BLAAH :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa :) Oi voi, voin kuvitella että hinku läppäriin on kova ! En tiedä miten tulisin toimeen pöytäkoneen kanssa enää :D

   Poista
 3. http://piecesofmiracles.blogspot.fi/2013/04/baby-shower-kutsukortit-viimeistellyt.html?m=1

  Olisin kiinnostunut tietämään, että miten teit noissa kutsuissa nuo pitsireunukset? Oliko se jotain silkkinauhaa mitä liimasit vai oliko toi joku tarra? :)

  VastaaPoista
 4. Se on tiimarista ostettua narua, samaa matskua kun lahjanauhat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ookei, ja sä sitten liimasit ne tuohon?

   Poista
  2. Jep, vähän tiukempaa liimaa kantsii olla, ei ihan puikkoliimalla pysy :)

   Poista
 5. Kivan näköinen koti teillä :) Onko teillä omistus asunto vai asutteko vuokralla? Niin ja jos saa vielä udella niin minkä kokoinen asunto teillä on? :) Joku koti postaus olisi kiva!

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) itsekkin tykkään, etenkin nyt kun pintoja ollaan vaalennettu ! Niko omistaa asunnon, omisti tämän jo tavatessamme. Tässä on hippasen alta 60neliötä, joten Milan kasvaessa joudumme kyllä vaihtamaan vähän isompaan.. Kotipostauksia tulee varmasti tässä kevään aikana kun saadaan remontit ja uudistukset valmiiksi ! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3