maanantai 31. maaliskuuta 2014

Viikonlopun top5 & Instaweek #13


TOP#1 - Iloinen ja reipas vauva, jaksoi hienosti lauantain hässäkkäpäivän joka piti sisällään messuilua, shoppailua ja seurustelua kummitädin kanssa. Illalla neiti sammuikin kuin saunalyhty, sen ansiosta äiti ja isi sai viettää laatuaikaa sohvan nurkassa kylki kyljessä kahdestaan.
TOP#2 - Herkkupäivä, tästä tuskin tarvitsee mainita sen enempää. NAM !
TOP#3 - Materiaonnea, Intersportin Viheltäen menee-kamppispäiviltä lähti lauantaina mukaan muutama pari ihanan värikkäitä treenisukkia ja uudet kollarit !
TOP#4 - Kummitytön synttäribileet. Kyllä tää aika vaan menee nopeaa, kummin rakas täytti jo 4vuotta ! Oli ihana myös nähdä monia sukulaisia pitkästä aikaa.
TOP#5 - VIHDOIN ! Voi tätä onnea ja autuutta, tervetuloa paremmat ja pehmeämmät yöunet. Perjantaina ostajat hakivat vanhan sängyn rungon ja yöpöydät uuteen kotiin ja lauantaina pääsimme sänkykaupoille. Sunnuntaina vihdoin uusi muhkeampi sänky kotiutui, ai että eilen illalla kelpasi kömpiä uuteen sänkyyn ensimmäistä kertaa !
Loppuun vielä menneen viikon loput instakuvat, olkaa hyvät !
1. Posti toi odotetun paketin, Lamazen ihana Eddie Elefantti. (Blogissa arvotaan pian samanlainen!) 2. Keskiviikkona pikku neidille tuli 9kuukautta plakkariin. 3. Keinuminen alkaa olemaan jo so last season Milan mielestä. 4. Arki-haaste 5/5 - päikkäriaika! 5. Tehosportbuzz, pitkästä aikaa Buzzador-hommia. 6. Äiti&tytär. 7. Yksi herkullinen aamiainen.

Seuraa Instagramissa, @essimmaria

MUISTUTUS ! Käykää vielä osallistumassa suureen Muumivaippa-ARVONTAAN, keskiviikkona selvitellään sitten voittajaa !

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Tuli mieleen minkä kokoinen Mila on tällä hetkellä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Viimeksi ollaan käyty neuvolassa reilu kuukausi sitten, silloin typyn mitat oli 8100g ja 72cm :) Vaatteista menee vielä osa 68cm ja suurin osa on nyt 74cm mitä käytetään!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Seurailen sinua ahkerasti instassa ja haluaisin kysyä, että millä saat lisättyä tekstiä kuviisi ja muutenkin muokkautua niitä? Onko kyseessä joku tietty kuvanmuokkausohjelma? :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3