tiistai 11. maaliskuuta 2014

Instaweek #10


Kymmenes Instaweek tulee nyt päivän myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Jos joku ei muista, niin vuoden vaihteessa haastoin itseni toteuttamaan tämän viikottaisen postauksen vuoden jokaisena viikkona ja tähän asti se on ainakin toiminut. Enää 42viikkoa niin olen onnistunut...


1. Motivoitumista. 2. Tyylilyyli cityretkellä. 3. #Mitäteetjuurinyt-haaste, olin aamupalalla. 4. Pakollinen selfie kerran viikossa.

Maailman kaunein ja rakkain pieni.

1. Naistenpäivän romanttinen tortillaillallinen murun kanssa. 2. Ihan OK selkäreeni, kyllä hiki virtasi ! 3. Fiini neiti, ei koskaan sotke eikä mitään. 4. Tapettikaupoilla käytiin, top5 saa nähdä mitkä valitaan ?Seuraa Instagramissa, @essimmaria !


13 kommenttia:

 1. Pakko kysäistä tuosta sun sykemittarista kun olen itsekkin semmoiseen ajatellut investoida! Onko helppokäyttöinen? Onko riittävästi ominaisuuksia ja muistia? Ja tietysti tärkein, paljonko maksoi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tykännyt tosi paljon, helppo ja tarpeeksi on kyllä toimintoja kun en itse mitään hifistelyjä kaipaa. :) Saa tallennettua 99 reeniä kun halvimmassa saa vaan 10 kerrallaan... tuosta saa myös siirrettyä tiedot tietokoneellekkin ! Suosittelen. 80e maksaa Keskisenkellossa ja äsken Gigantin sivuilla 94e, hinta siis vaihtelee paikasta riippuen.

   Poista
 2. Millä ohjelmalla muokkaat noi sun kuvat? Tai siis lisäät teksti jne.

  VastaaPoista
 3. Toi virtahepokuva pelasti mun sunnuntain, nauroin sille Instassa vaikka kuinka kauan:D Juuri tuolle tunnen itseni juoksumatolla, hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, se on mun pitkäaikainen motivaatiokuva :D ihan paras, koska myös minä tunnen itseni sellaiseksi juoksumatolla :DD

   Poista
 4. Millä ohjelmalla muokkaat kuvia? :P

  VastaaPoista
 5. Joo täällä kans naurettiin ton virtahepo-kuvan kanssa melkein kuset housuun :D Ihan kuvastaa meikäläisen painonpudotusyritystä :DD haahahah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu ;) mutta jokainen tarina alkaa jostain, se pitää muistaa !

   Poista
 6. Tuosta sykemittarista: näyttikö se jotenkin tarkemmin minkälaista liikunta oli? Rasvaa polttavaa vai hyötyliikuntaa vai? :) en ole löytänyt netistä tähän tietoa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Oletko huomannut tätä viestiäni? :)

   Poista
  2. Oi voi anteeksi tää on menny ihan ohi multa :/ joo eli se näyttää kuinka suuri osuus treenistä on ollut rasvanpolttosykkeellä ja kuinka suuri kuntoakohottavaa liikuntaa :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3