tiistai 25. maaliskuuta 2014

Vauvamessut häämöttää !


Jyväskyläläiset ja miksei muutkin, nyt kuulolla ! Ensi viikonloppuna 29.3-30.3 järjestetään toista kertaa Vauvamessut Jyväskylän Pavilijongilla ja me ainakin ollaan siellä. Viime vuonnakin raahauduttiin pallomasuni kanssa paikalle fiilistelemään tulevaa pikkuvauva-aikaa. Silloin tosiaan kiikutin myös Nikon mukanani, mutta viime vuodesta viisastuneena taidan vaihtaa tuon oman miekkosen mamma kavereihin niin saa ajan kanssa, ilman kiirettä tutustua näytteilleasettajien tarjontaan. Pikku mimmin otan kuitenkin mukaan, sillä Mila nauttii suunnattomasti uusista paikoista ja väkijoukosta, on niin paljon kaikkea ihmeellistä ihmeteltävää !
Yhteistyökumppaneita messuilla näyttää olevan mielenkiintoinen ja pitkä lista, esim. Kimperi, Muumivaipat, Elixia, me&i, Melli ecodesing, MLL, Phillips AVENT, PikkuPikkarainen, Seikkailupuisto Peukkula, Weleda, Studio Varjo, Valio ja lukuisat muut. Ohjelmakin näyttää kivalta, sillä tänä vuonna ollaan huomioitu niin odottavat äidit kuin pienet vauvat ja taaperot. On Sinuhe Wallinheimon luentoa isyydestä, babyjumppaa, vauvamuskaria ja Klovni Sebastiania, paikalta voi myös bongata poliisi- ja paloautoja. Messuilta löytyy myös Jyväskylän aikuisopiston järjestämä lapsiparkki sekä MLL:n odottajien olohuone. Vitsit, minä ainakin odotan jo viikonloppua malttamattomana. Huippua päästä messuilemaan pitkästä aikaa ja vielä oman vauvan kanssa !

Kuinkas moni meinaa suunnata Pavilijongille viikonloppuna ? Kannattaa muuten käydä tykkäämässä Vauvamessuista Facebookissa, niin pysytte ajantasalla mitä messuilla on luvassa. Olisi ihana törmätä siellä, joten nähdään messuilla ! Tulkaa siis rohkeasti vetämään hihasta jos meidät satutte bongaamaan lauantaina. ;)


Yhteistyössä, Vauvamessut8 kommenttia:

 1. Pitäsköhän meidän lähtee teidän kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messiin vaan, ollaan menossa Lillaloven Lauran kanssa tähän tietoon heti lauantaina aamusta, kyllä mukaan mahtuu <3

   Poista
 2. Mietin vielä että jos ottaisin Mimulin kuitenkin mukaan :) Täytyy kattoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hei ilmottele huomenna miten teet, jos Mimosan otat messiin niin mä otan myös Milan :) mut jos et, niin sit ehkä kivempi mennä rauhassa ilman beibejä !

   Poista
 3. sun blogi on nykyään täynnä pelkkiä mainopostauksia....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omasta mielestäni täällä on kyllä paljon muutakin kuin "mainoksia" :) Nämä mainokset ovat yhteistöitä eri tahojen kanssa jotka itse koen hyväksi ja haluan lukijoillekkin suositella/tarjota arvontoja ja alekoodeja. Eihän niitä postauksia ole pakko lukea jos ärsyttää.

   Poista
 4. Samaa mieltä. Hyvä blogi muuten, mutta liikaa ja sellaista mielistelevää mainostusta. Muuten tykkään lukea kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia ei voi miellyttää. Haluan tehdä yhteistyötä yritysten/tuotteiden kanssa jotka itse koen hyväksi ja mielestäni se ei ole mielistelyä kun kerron rehellisesti oman mielipiteeni hyväksi todetusta tuotteesta. Toivottavasti kuitenkin muut postaukset jaksaa kiinnostaa jatkossakin :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3