lauantai 29. maaliskuuta 2014

Vauvojen omat messut


Tänään aamupäivä vietettiin Jyväskylän Pavilijongilla, Vauvamessujen parissa.
Messut järjestettiin nyt toista kertaa, viime vuonnakin oltiin mukana jolloin Mila oli vielä masussa ja voin hyvin paksusti. Tuolloin messut olivat meille lievästi sanottuna suuri pettymys. Odotin niitä hyvin innoissani, ensimmäinen raskaus, ensimmäinen vauva tulossa ja tiedon jano valtava mutta messut olivatkin hyvin suppeat ja pienet.


Tänä vuonna tein taas virheen, kasasin odotukset liian suuriksi ja sain jälleen ohuesti pettyä. Lähes saman mittakaavan messut, siirretty vain isompaan messuhalliin. Erityisesti ihmetytti tuo lippujen suuri hinnan nousu, viime vuonna aikuinen maksoi 3euroa sisään, tänä vuonna 8euroa. Huhhuh, täytyy sanoa että aika suolaista. Toisaalta toivon kyllä että Vauvamessut säilyvät Jyväskylässä, odottajille oli mielestäni enemmän sisältöä kuin viime vuonna ja toki tuollainen tapahtuma tuo aina jotain extraa normaaleihin viikonloppuihin. Mielestäni kuitenkin järjestäjillä on jälleen paljon parannettavaa ensi vuoteen. 


Joko muut uskaltautuivat messuilemaan, vai kenties vasta huomenna ? Meidän kevään messuilut eivät muuten olleet tässä, parin viikon päästä lähden/lähdetään isolle kirkolle Lapsimessulle ! Näitä messuja tuskin voi edes verrata keskenään, sen verran eri kokoluokan tapahtumista kuitenkin on kyse...

Me vietettiin joka tapauksessa mukava pari tuntinen messutunnelmissa tänään. Lisäksi käytiin varaamassa uusi ihana, muhkea jenkkisänky joka kotiutuu huomenna ja illalla Milan kummitäti kävi kylässä, melko onnistunut lauantai siis !


24 kommenttia:

 1. Minä en lähtenyt vauvamessuille ollenkaan, kun petyin niin suuresti häämessuihin ja kuulin, että vauvamessut olivat viime vuonna samaa koko luokkaa. Eli ehkä ihan hyvä, että jätin väliin. :D Mutta toivottavasti noilla lapsimessuilla saat rahalle vastinetta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävää kyllä kun täällä päin nää messut on aika surkeaa koko luokkaa, silti lipuista pulitetaan melko suolasta hintaa. Oltiin viime vuonna myös Lapsimessuilla ja ainakin tuolloin siellä oli vaikka mitä ihmeteltävää, tuskin pettää tänäkään v vuonna :)

   Poista
 2. Me mennään vasta huomenna. Kantsii varrmaa itekki sit laskee vähän odotuksia ettei pety! Me mennää tänävuonna ekaa kertaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä messut kiva tapahtuma oli, mutta juuri nuo odotukset kun olivat niin korkealla niin pahasti kyllä sai pettyä. Toivottavasti te tykkäsitte :)

   Poista
 3. Mitä merkkiä nuo pipot on?:) haluaisin niin kovasti tytölle tuollaisen tähtipipon..

  VastaaPoista
 4. voiettä :) varmaan aivan ihanat messut oli :) Olisi ihanaa joskus itsekkin päästä messuilemaan :) Niin ihanan värikästä. Aika suolanen kyllä tuo hinta jos edellis vuonna ollut 3e ja nyt hypännyt jo 8e. Voih :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kun nokka kohti Lapsimessuja, siellä on kaikille kaikkea ;) ja vielä enemmän vaate-esittelijöitä !

   Poista
 5. Minä olin myös pettynyt messuihin, niin tänä vuonna kuin edellisenäkin. Luulin, että korkea hinta ja fb:ssä mainostelu olisivat taanneet isommat ja paremmat messut, mutta väärässä olin. Tänä vuonna myös lahjakassin sisältö oli viime vuotta huomattavasti suppeampi! Enpä tiedä, viitsiikö ensi vuonna enää mennä pettymään, jos messut täällä vielä järjestetään...

  Nuo lapsimessut on kyllä varmasti ihan eri luokkaa! Toivottavasti teille tulee kiva reissu sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, ja viime vuoden jälkeen järjestäjät saivat jo muistaakseni aikamoisen kasan pettynyttä palautetta niin olisi luullut että nyt olisi panostettu eritavalla. Saa nähdä tuleeko messuja enää ensi vuonna...

   Kyllä näin ainakin uskon :) Viime vuonna ainakin olivat huippu luokkaa.

   Poista
 6. Hei, muistatko minkä merkkisiä nuo söpöt pipot on? Voi kun olisi itsekin päässyt messuille, mutta matka on liian pitkä. Anniina

  VastaaPoista
 7. Mekin oltiin edellisenä vuonna masuasukin kanssa messuilla ja ei tänä vuonna tullut edes harkittua lähtemistä, sen verran silloin petyttiin :/

  VastaaPoista
 8. Oi, tuolla olisi varmasti ollut paljon kaikkea kivaa hypisteltävää. Pitääkin heti tsekata tää helsingin messutarjonta :)

  http://secretweddingdreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi voinut olla paljon enemmänkin :) Helsingin messuja odotellessa...

   Poista
 9. Itse kävin tänään kyseisillä Vauvamessuilla ja olivat kyllä pieni pettymys, juurikaan mitään uutta tietoa ei tullut ja mielenkiintoisinta olivat myyntipisteet (mm. Kimperi). Tosiaan aika kovaan hintaan nähden todella pienet messut ja liian vähän ohjelmaa/tietoa näin odottavalle äidille!

  VastaaPoista
 10. Mäkin kävin messuilla viime vuonna, mutta petyin niin kovasti etten tänä vuonna lähtenyt ollenkaan! Lilla companyn koju oli silloin ainut, joka houkutti ostamaan muutaman jutun ja muuten halli oli kävelty läpi parissa minuutissa. Harmi ettei messuista oo tänäkään vuonna saatu isompia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lilla company ei tänä vuonna edes ollut mukana, harmitti ! Viime vuonna oli myös yksi harvoista kojuista jotka kiinnosti. Tänä vuonna Kimperi ja Studio Varjon piste olivat ainoat missä vietin pidemmän hetken :)

   Poista
 11. Nuo pipot näyttää tosi kivoilta! :)

  VastaaPoista
 12. Oli kyllä ihan pettymys tänäkin vuonna nämä messut :( Mutta täytyy olla onnellinen että tälläisiä edes järkätään, onpahan edes jotain!!!:)

  Voi kun olis ihan superkivaa lähteä lapsimessuille, mutta en ihan uskalla ottaa riskiä ja lähteä niin kauas.. :D Huii! Ehkä ensivuonna sitten ..:)

  Oli niin kiva nähdä teitä, ehdottomasti reffataan vielä, olis huippua tulla käymään teillä jokukerta!!:) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllähän nää on parempi kuin ei mitään :) edes jotain erikoista tekemistä viikonloppuisin välillä täälläkin :D

   Ehdottomasti <3 mekin voidaan hurauttaa teille kahville melkein milloin vain, ilmoittelet vaan miten teille sopis !

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3