lauantai 22. maaliskuuta 2014

label.m - parasta hiuksillesi mitä rahalla saa


Hiusprojektin aloitus kampaamokäynnillä sain kotiin testattavaksi UNIK Hairdressingiltä muutamia tuotteita, ja lupasinkin kirjoittaa teille käyttökokemuksia niistä. Label.m-kampaamotuotteet ovat muutaman viikon käytön jälkeen suorastaan antaneet hiuksilleni uuden elämän.
Mikä ihmeen label.m ? Merkki oli myös minulle ihan uusi tuttavuus ja siksi etsinkin hieman taustatietoa, tässä sitä myös teille...

"Vuosikymmenien kokemus hiuksista sekä muotialasta ovat kehittäneet label.m-merkistä arvostetun ja tunnetun". Merkin perustajina ovat toimineet Toni Mascolo ja Sacha Mascolo-Tarbuck, label.m kuuluu siis maailman vahvimpaan TONI&GUY-kampaamobrändiin. Lisäksi label.m on luontoystävällinen, kaikki pakkaukset ovat kierrätettäviä ja iso osa sarjan tuotteista sopii myös vegaaneille. Label.m viralliset sivut ovat TÄÄLLÄ ja tällä hetkellä UNIK Hairdressing-kampaamo on Jyväskylässä merkin ainoa jälleenmyyjä.

Tuoteperhe pitää sisällään 63 hiustenhoitotuotetta ja UNIKin Henna taisi löytää juuri mun hiuksille ne neljä parasta tuotetta.
label.m Brunette Dry Shampoo - Lyhyestä virsi kaunis, kiireisen ja laiskan äidin pelastus ! Tää on tuote mistä en ikinä enää tule pääsemään eroon. Suihke auttaa pidentämään pesuväliä jopa neljäänkin päivään (vihaan hiusten pesua ja kuivan hiuspohjan takia pesen tukkaa vain 2-3kertaa viikossa.) ja luo puhtaan tuuhean fiiliksen jokaisella käyttö kerralla. Ja mikä parasta, shampoolla voit helposti huijata tyvikasvun kanssa, "sprayaamalla" sen piiloon. Oi voi, miksi en ole tiennyt tästä tuotteesta aiemmin ?
label.m Therapy Age-Defying Radiance Oil - Kaunistaa ja korjaa hiusten rakennette, ja tuoksuu jumalaisen ihanalta ! Raskaana olisin ollut täysin koukussa varmasti tähän tuoksuun, ah. Käytän pesun jälkeen sekä välillä myös kuivaan hiukseen poistamaan latvan pörröisyyttä. Hiuksista tulee silkkisen pehmeät ja erittäin helposti käsiteltävät öljyn ansiosta.
label.m Organic Moisturising Lemongrass Shampoo & Conditioner - "Kuivat hiuslaadut hyötyvät tuotteiden korkeista pitoisuuksista orgaanisia raaka-aineita, jotka kosteuttavat hiuksia luonnollisesti, muodostamatta minkäälaista tuotekertymää.". Joka sana ihan totta, mun kuivat, kaksihaaraiset elottomat hiukset ovat saaneet uuden elämän ja vihdoin olen löytänyt oikeat tuotteet omien hiuksien pesuun ja hoitoon. Pesun jälkeen hiukset eivät ole latistuneet vaan ihanan tuuheat ja pehmeät. Takkujakin on huomattavasti vähemmän. Tuotteet saa myös suuren plussan luonnollisen raikkaasta tuoksustaan ! 

Ihmeitä täytyy tapahtua jotta vaihtaisin nämä tuotteet toisiin, hiukset ja hiuspohja voivat nyt paremmin kuin vuosiin.  Voin rehellisesti kertoa olevani koukussa, yksi uusi label.m-fani ilmoittautuu !
Loppuun vielä JYVÄSKYLÄLÄISILLE vinkkiä ! Edelleen on vapaita aikoja Henna T:llä ja Sakarilla maaliskuun aikana, joten viimeisiä päiviä viedään kun -10% alennus on voimassa UNIKilla, VARAA SIIS OMA AIKASI kun niitä vielä riittää. Hop hop, kevään kunniaksi uusi kevät tukka kannattaa laitatuttaa osaavien ammattilaisten käsissä !

Yhteistyössä UNIK Hairdressing & label.m
1 kommentti:

  1. label.m -hehkutus ei ole ihan turhaa! Suosittelen myös kokeilemaan Honey&Oat shampoota. Se on yks lemppari. Toinen aivan huippu on Protein Spray.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3