keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kevät, kiva kun kävit !


Juuri kun olin saamassa kiinni lenkkeilymotivaatiosta, niin mitä alkaakaan tulla taivaalta ? Taitaa yläkerran ukolla pää hilseillä pahemman kerran. Lumi on ihan OK talvella, mutta takatalvi on yksi asia mistä en sitten perusta juuri ollenkaan. Kun on hetken saanut nauttia valosta ja auringosta alkaa ikkunasta näkyvä valkea maisema ketuttamaan entistä enemmän.

Oi kevät, tule pian takaisin !Viime viikolla ehdittiin nauttia jo niin auringosta, sen paisteesta ja se jopa lämmitti ulkona. Käytiinkin auringon ja kevään kunniaksi tutustumassa meidän lähipuistoon, mukana meillä oli Miranna ihanan Kiana tyttärensä kanssa. Tällä keväisellä puistoreissulla Mila pääsi ensimmäistä kertaa keinumaan, ja voi että sitä ilon ja naurun määrää. Selkeästi löytyi typyn uusi lempijuttu, keinuminen on kova sana tänä keväänä varmasti !Ehditiin myös jo kaivaa aurinkolasit talviteloilta, samoin kevätvaatetus, takit ja huivit. Nyt ne saa taas heittää nurkkaan, ainakin hetkeksi. Kuinka paljon kivempaa ulkoilukin olisi auringossa, etenkin sitten kun lumet ovat sulaneet pois. Ärsyttääkö muita tämä takatalvi yhtä paljon kuin mua ? 
Kuvailin tänään meidän tyllerön välikausivarustusta joten huomenna olisi luvassa vaatejuttua. Perjantaina hypätäänkin sitten taas kauneusasioihin kun kerron teille mun arjen pelastajan sekä parista muusta hiustuotteesta. Pysykää kuulolla !
5 kommenttia:

  1. Ihania kevätkuvia ja söpö pilkkuhaalari pikku neidillä!

    VastaaPoista
  2. vai että ärsyttääkö... Pillahin tosissani itkuun sinä aamuna, kun se yläkerran ukon hilse peitti maan ja lämpö ja aurinko oli tipotiessään. PIIP, PIIP, PIIIIIIIP... Ai jestas.. Mä jo innoissani ostin meille uutta kevät vaatetustakin :( Toivottavasti päästään niitä pian testailemaan!

    VastaaPoista
  3. Ihana keinutyttö <3 Mäkin just kirjoittelin viime viikolla tästä hiton takatalvesta, en kestä!!! Onneksi sentään aurinko paistaa, mutta voisiko toi lumi kadota pois? Ensin sitä odotettiin joulun tienoilla kuin kuuta nousevaa ja ei. Nyt kun sitä ei todellakaan kukaan kaipaa, niin sitä on paljon. Murrrr!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3