tiistai 1. heinäkuuta 2014

Jyväskylässä blogikirppistellään !


 Nyt on pakko pitää postauksen mittainen tauko näistä synttärihömpötyksistä, sillä mun on pitänyt jo reilun viikon ajan tulla vinkkaamaan teille mitä täällä meidän huudeilla kuukauden päästä tapahtuu. Mä oon ihan täpinöissäni elokuun ensimmäisestä viikonlopusta, silloin saadaan vihdoin myös Jyväskylään ensimmäinen blogikirppis ! Mahtavaa, tapahtuma järkätään siis 2.8, kauniissa miljöössä Sorastajantie 1:ssä (Tokmannin ja HopLopin viereinen vanha rakennus). 

Paikan päälle tulee monen monta Jyväskyläläistä bloggaajaa omia kirppispöytiä täyttämään, mutta myös sinä voit tulla myymään omat turhat romppeet pölyttymästä kodin nurkista. Pöytien varaustilanteesta kannattaa kysellä suoraan taphtuman pääjärjestäjältä, Hetkiä -blogin Katriinalta sähköpostitse osoitteesta; hetkiablogi@gmail.com . Pöydän vuokria ei ole hinnalla pilattu, sillä oman myyntipaikan saat lunastettua ainoastaan 15eurolla. Kannattaa myös käydä peukuttamassa Blogikirppiksen Facebook-sivuja TÄSTÄ, siellä pääset tsekkaamaan mukana olevat blogit, pysyt kärryillä mitä kaikkea kivaa keksitään bloggaajaporukalla tapahtumaan ja kuulet ensimmäisenä mitä kaikkea kirppispäivä pitää sisällään.

Toivottavati nähdään mahdollisimman isolla porukalla elokuussa ja tavara vaihtaa omistajaa ! Mulla jäi iso kasa Milan vaatteita myymättä Tampereen Minimuotikirppiksellä, joten ainakin nuo säkit löytyy mun pöydästä myös täällä Jyväskylän tapahtumassa. Anyway, kaikki messiin mukaan tekemään myös tänne Jyväskylään mahtava kirppistapahtuma, tulet sitten myyjän tai ostajan roolissa, nähdään BLOGIKIRPPIKSELLÄ !


4 kommenttia:

 1. OO JEE !! Mä oon niin mukana! Pitääpä tehdä tänään inventaario Vilpun vaatekaapilla ja tsekata, olisko kannattavaa lähteä vaikka ihan myyjäksikin :) Vähintääkin tulen ostamaan kaikkien pöydät tyhjiksi, jos ei muuten hahaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita ihmeessä Katriinalle viestiä jos sulla löytyy myytävää niin pääset messiin tohon meiän bloggaajaporukkaan ! :) Siellä sit nähään !

   Poista
 2. Eeeeeiiii!!! Mä oon odottanut jotain tuollaista Jyväskylään jo jotain sata vuotta! ;) :D Ja nyt kun se ois, oon Oulussa kaverin häissä!! :( En kestä. Koittakaa pian järjestää uus blogikirppis, keväällä viimestään..? Iloista kirppismeinikiä nyt silti muille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vooooooi harmi :/ Mulla usein käy noin samanlailla, että kaikki mitä on oottanut kauan tapahtuu juuri silloin kun on jo sovittu muuta. Toivottavasti tapahtuma saa yleisöä niin järkätään varmasti myös uudelleen !

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3