maanantai 21. heinäkuuta 2014

Toiveeni on kuultu, Jollyroom nyt Suomessa!


*Yhteistyössä, Jollyroom.fi Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy mitenkään. 

Raskausaikana törmäsin useaan otteeseen googletellessani milloin mitäkin vauvahankintaa Jollyroomiin. Siihen ruotsalaisten versioon ja harmittelin aina että miksei verkkokauppaa voi olla myös meille suomalaisille. Niin laajat valikoimat mitä ikinä lapsiperhe saattaakaan tarvita ja niin monia uusia merkkejä joihin en ollut muualla törmännyt. Nyt toiveisiini on vastattu, sillä Jollyroom on avannut myös verkkokaupan Suomeen. Huippua !
Mikä ihmeen Jollyroom ? - Pohjoismaiden suurin lastentarvike verkkokauppa. Sivuilta löydät lähes kaikkea mitä voit vain kuvitella tarvitsevasi lapsen kanssa missä elämänvaiheessa tahansa. Äitiysvaatteet, lastenvaunut, sisustustarvikkeet, lelut, lastenvaatteet, muut tarvikkeet ja turvaistuimet löytyvät nyt kätevästi saman katon alta. Käykäähän tutustumassa Jollyroomin laajaan valikoimaan ja huippu hyviin tarjouksiin TÄSTÄ.


Avajaisten alla me tehdään myös hauska yhteistyö Jollyroomin kanssa. Tämä ei olisi voinut tulla oikeastaan parempaan saumaan, sillä  lähipäivinä meille saapuu testiin Beemoo Easy Travel 4-rattaat. Ensi sunnuntaina startataan kesälomareissulle ja auton kontissa olevat Carenat saavat nyt siirtyä pois Beemooiden alta. Hauskaa päästä kokeilemaan erilaisia rattaita kun on jo kokemusta muutamista muista ja etenkin nyt kun on oikeasti tarve näppärille rattaille. Rattaista tuun postaamaan käyttökokemuksia mahdollisimman pian, kunhan ollaan ehditty tutustua ja testata kunnolla !

Mitkä matkarattaat teiltä löytyy ? Meillä on tähän asti ollut käytössä autorattaina ihan karvalakki malliset Carenat ja ne eivät ole löytäneet tietä mun sydämeen. Jotenkin tosi tönköt ulkonäöltään ja käytettävyydeltään rimpulat. Odotukset näille Beemoon Easy Travel 4:lle on siis melko suuret. Ulkonäkö miellyttää ainakin jo lähtökohtaisesti paljon enemmän näissä rattaissa.


Kuvat, Jollyroom.fi


9 kommenttia:

 1. Täytyisi jotkut matkarattaat itsekin hommata, kun kohtuullisen paljon niille olisi käyttöä. Poika nyt 10 kk ja ajattelin yhdistelmien rattailla mennä vielä ehkä ensi talven, mutta sen jälkeen voisi siirtyä kokonaan käyttämään matkiksia. Ei tarvitsis olla monia rattaita. Mutta mitkähän olis sitten parhaat... siinä se ongelma! :D Meillä oli helmikuun reissulla vuokralla yhdet, mutta täytynee testailla vähän useampiakin ennen päätöstä.

  Niina / www.zeninan.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin hankittiin nuo ekat alkukeväästä kun Mila oli jotain 8kk ikäinen. Yhdistelmien rattaat vei koko peräkontin tilan joten eivät olleet kovin käytännölliset ja muutenkin helpompi kun autossa on rattaat aina mukana eikä tarvitse ees taas venkslata :) Suositttelen kyllä testaamaan, noi meidän Carenat oli halvimmasta päästä ja se kyllä näkyy käyttömukavuudessa.

   Poista
 2. hei, ota sitten kuvia millaseen tilaan nämä menee autossa! ja mahtuuko vaikka jalkatilaan?? täälä etitään kuumeisesti matkarattaita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyvä idea, ei olis edes tullut mieleen ! Toki otan :) Jos noi on käytännölliset niin nyt ne ois aika hyvässä alessa tällä hetkellä ! Ensi viikolla reissun jälkeen pyrin postaamaan mahdollisimman pian näistä.

   Poista
 3. Miten sä saat näitä yhteistyö juttuja hommattua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein yritykset laittavat mailia minulle ja ehdottavat yhteistyötä. Mutta jos keksin itse jonkun tahon jonka kanssa haluaisin tehdä jonkinlaisen jutun laitan ihan rohkeasti itse postia. :)

   Poista
 4. Meillä on ollut käytössä vuoden verran Britaxin B-Agile matkarattaat, tosi kätsyt kaupunki- ja reissukäyttöön, menee pieneen tilaan helposti, nopeasti eivätkä paina paljon :) Ainoa miinus on se, ettei lenkkipoluille ole passellit, mutta ne ovatkin vain matkarattaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista oon aikaisemminkin kuullut hyvää. :) Niin matkarattaat varmaan harvoin on ihan niin joustavia ja ketteriä että lenkkikaveriksi kelpaisi.

   Poista
 5. Mie meinasin ostaa meille jotkut halavat matkarattaat justiinki sitä varten että oisivat aina autossa valmiina eikä tarttis venkslata. Ja sitten pitäs hommaa vielä jotkut ihan lenkkirattaat, kun lupasin myydä meidän emmaljungan yhdistelmät siskolle kun heille syntyy pian vauva :D Ella ei nimittäin enää vaunukopassa viihdy ja pitäs saada jotkut menopelit sitten tilalle... Matkarattaat tuskin on kovin hyvät esim. Talvella lenkki tarkoitukseen :D Hmmmm.. Pitää tutkailla!

  Kiva yhteistyö, innolla orotan postausta!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3